Назад  |   Начало  »  Езотерика  »  Аура  »  Цветовете на аурата  »  Индигова аура

Индигова аура

Индигова аура

Търсещият истината

Честен, знаещ, силно интуитивен, психически, независим, нежен, чувствителен, искрен, с ясно съзнание.

Област ВОписание
Физическа   Силни усещания на тялото, чувствително физическо тяло, съзерцателни, двуполови
Емоции + Дълбоки вътрешни чувства, чувствителност, почтеност, медитативно съзнание, интровертни, автентичност
Умствена + Осведомени, светли, артистични, ясни, творчески и независими, интуитивни,  притежават вътрешно знание, по-висш ум, всеотдайност
Духовна ++ Висше знание, истина, духовност, универсална любов, съзнание и осъзнатост, изпитват вътрешни нива на съществуване
Мотивация   Да следват висшата си истина и любов и тeхните вътрешни насоки
Мисия   Духовно израстване, любов, да изразят своето вътрешно знание
Растеж   Вътрешно осъзнаване, интуитивни промени, ръководят се от сърцето си и интуицията
Занимания   Разходки, танци, плуване, съзерцаване, духовни упражнения
Зареждане на енергията ++ Медитация, музика, създаване на собствено пространство в което да се свържат със себе си
Комуникация   Мека, чувствен женствен тип глас, интуитивна и вътрешна комуникация
Взаимодействия + Деликатни, внимателни, чувствителни и божествено действие
Взаимоотношения ++ Грижовни, дълбоки, искрени, дух-с-дух, духовни връзки
Срещи, Приятели + Следват вътрешните правила, а не обществените, имат само няколко близки приятели
Секс, Интимност   Дълбоко, божественото преживяване, внимателни, отворени само за близки партньори
Пари + Имат ясна концепция за парите, но за тях те са маловажни, следват по-висши стойности и истини
Успех   Връзката към Бога и Висшия Аз, живот, и духовност на земята
Работа + Помагат на другите, живеят в хармония с техните по-висши вярвания и истини
Кариера   Духовни лечители, учители, музиканти, художници, социални работници, писатели

Това е цветът на хората, който търсят нещо в живота. Те могат да се справят с практичност с нещата, които предприемат. Те са стари души, които знаят кои са и от къде идват. Някои от тях са определяни като странни.

Тези уверени хора се раждат с техните непокътнати духовни спомени. Много родители съобщават, че техните индиго деца споделят с тях ярки подробности за минали животи или скорошни срещи с духовни същества. Тези деца могат да четат мисли и изглежда имат невероятни психически способности. Родителите често не знаят как да се отнасят към тези невероятни малки същества.

Те показват дълбока връзка с Духа и доста висока степен на безкористна духовност. Те са хора, които искрено търсят духовната истина с положителна и безкористна цел. Отсъствието на индиго цвета в рамките на аурата говори много, така както и присъствието му.

Тъмните нюанси

Тези личности са изправени пред много препятствия и се чувстват неразбрани.

2. Ум и тяло на индиговата личност

Индиговите личности натрупват житейския си опит, чрез своите дълбоки вътрешни чувства. Тези спокойни и приятни хора са свързани със своето вътрешно познание, интуиция или по-висок ум. Живота им на неп...

3. Социален живот на индиговата личност

Общество и индиговите личности  не са добра комбинация. Когато са балансирани и в хармония  индиговите аури не следват обществените правила или наредби. Те имат вътрешно знание, което чувстват, че тря...

5. Кариера и финанси на индиговата личност

Индиговите личности са интелектуални, информирани, ярки и чувствителни. Поради своята силна чувствителност към другите те често са склонни да ги подкрепят с работата си. Те са много верни и никога не ...

6. Здраве и развитие на индиговата личност

Индиговите личности трябва да се свържат с тяхното вътрешно знание, техните дълбоки чувства и по-висок ум. За да запазят енергията си, те трябва да чувстват и да се доверяват на вътрешния си глас. Ако...

Рейтинг: 5.0/5 на базата на 2 оценки
прегледи 63073

Препоръчани продукти

Коментари за Индигова аура

 1. .

  :)

 2. 1.

  Хубав тест, харесва ми...

 3. 2.

  Интересно, цветът на аурата мени ли се? Правя теста втори път от началото на годината, отговарям искрено (според мен, де) и се получиха два различни резултата. Дали не зависи цетът от състоянието на ума, настроението и т.н.? Ще ми е интересно некои разбирач да каже.

 4. 3.

  Да цвета на аурата може да се мени, въпреки че при повечето хора остава една и съща. Наличието на аура камери някои хора използват да експериментират като опитват различни практики, с които успяват да вдигнат цвета си за доста кратко време.

 5. 4.

  И аз отговарях съвсем искрено и точно на въпросите.Резултатът беше лавандула с втори цвят индиго,което е странно,защото на аура камера ми излезе жълто-зелено-бял.Възможно ли е такова драстично несъответствие?

 6. 5.

  Оказа се,че имало индигота и над 40години! Аз сам с индигово-лавандулова аура по 68%+бяло 61%.Като дете си мислех,защо хората не са като всичко в природата? Защо не са като дърветата през различните сезони?Защо като остареят умират и не се раждат вече? Задавах си и много други подобни въпроси на които сега вече знам отговороте. Те дойдоха през 1985г.,макар и бавно.Всичко тръгна главоломно бързо след 1989г. Спрачките пред духовността паднаха,което страхотно,защото много хора като мен щяха да лутат,какво не им е наред или не им достига? С други думи индигова аура не е проритет само на най-младите!

 7. 6.

  89 процента индиго, някак си го знаех преди да завърша теста... ;))
  Благодаря, много интересно четиво!

 8. 7.

  При спонтанно направения първи тест резултатът ми беше 86% индиго, 86% синя и 76% зелена. За първи път прочетох за хората с индигова аура и останах поразена, защото описанието сякаш е писано за мен... Още от дете знам, че всичко е живо иколо нас и говорех на дърветата в парка, всеки ден отивах да ги видя и да им разкажа нещо, после се сбогувах с тях и така всеки ден. Няма да забравя след една буря няколко от тях бяха повалени на земята и от прекършената им част течаха сокове като сълзи. Плачейки, заведох баща ми да му покажа и да му кажа, че много ги боли... Всъщност и той прегръща дърветата... Сега може би съм малко по-спокойна, защото знам, че сензитивността не е толкова необяснима... Имам много сънища, които са ми подсказвали събитията и емоциите, които ми предстоят...просто докато другите спят, аз често живея другаде...

 9. 8.

  Niamam dumi -mnogo tochen test. Opredeli me tochno.

 10. 9.

  kude se pravi tozi test?

 11. 10.

  Е,знаех си че съм специална.......Индиго!

 12. 11.

  Радвам се че има и други хора, който споделят подобен начин на мислене. Това само може да ме кара да се чуствам по-позитивно в този свят! Много бих искал да се запозная с друга индигова личност :)

 13. 12.

  Obarnete se kam vqrata slantseto i prirodata

 14. 13.

  Здравейте, при мене се получи индигова аура, с жълто и зелено като доминантни цветове но отдолу, където са показани процентите на цветовете, цветът на индигото е по-малък, всъщност синия, жълтия и зеления цвят са с най-големи проценти. Кои значения на цветовете на аурата се отнасят до мене реално?

 15. 14.

  аз го правих 2 пъти веднъж съм бяла ,веднъж индигова какво значи това

 16. 15.

  Не знаех че съществува 100% индиго и 100% бяло.
  Много готино ( нали става въпрос за мен) теста е много готин.
  А тук във форума някой попита дали цвета на аурата се мени...Да , мени се ! Постоянно и зависи от моментното настроение...

 17. 16.

  moqta e indigova kvo znachi?

 18. 17.

  pro4etoh za indigovata aura vsi4ko koeto e opisnao e viarno za men

 19. 18.

  Синя, индиго и бяла аура.да винаги съм била странна.това обяснява много..Благодаря, много интересен тест.

 20. 19.

  100% индиго, 100% синя и зелената ми е спаднала от 100% на 96%. Правя теста през няколко месеца. Цветът се мени и според емоциите на съзнанието, но цвета, който поддържате като Индиго, сини и т.н. се определя от вибрацията на съзнанието. Колкото е по-напреднало, толкова по-висока чистота на вибрациите имаме. А съзнанието се покачва от знанието. Никак не е сложно за разбиране.

 21. 20.

  Wow! Tova tolkova tochno otgovarq na moqta lichnost ... naistina e vid uspokoenie :) pravih testa predi nqkolko meseca i mi izleze tumno-zelena, ot togava prochetoh doosta duhovno-orientirani knigi i naistina "znanieto" mi se povishi osezaemo dori i za horata okolo men koito si mi kazvat ... "q ti si stanala mnogo umna" ... ta vaprosat mi e vazmojno li e sled izvesno vreme otnovo da se varna na tumno-zelenata aura, koqto po grafikata vijdam che e po-dolo (ako e umestno taka da se kaje) ???

 22. 21.

  ;)

 23. 22.

  Вие личен живот нямате ли си да просят да излизат с тях амаха... (индиго/бяла аура)

 24. 23.

  Цветът на аурата се променя според мен. Човек се развива, израства духовно съответно и мисленето се променя, светоусещането и това променя и аурата.

Подобни статии

Зелена аура

Зелена аура

Учителят Спокоен, естествен, социален, естествени лечебни способности, учител, хармония, баланс. ...
Синя аура

Синя аура

Грижовният Грижлив, услужлив, чувствителен, мирен, възпитан, любящ, състрадателен, ориентиран към с...
Виолетова аура

Виолетова аура

Новаторът Мечтател, магически, теоретичен, интуитивен, творчески, иновативен, харизматичен, страсте...
Бяла аура

Бяла аура

Лечителят Трансцендентални, космически, лечебната сила, по-високи измерения на съществуването, меди...
Взаимодействия на аурата

Взаимодействия на аурата

Само по себе си всяко енергийно поле е уникално. Не съществуват две полета, които да са напълно една...