Назад  |   Начало  »  Езотерика  »  Аура  »  Цветовете на аурата  »  Индигова аура

Индигова аура

Индигова аура

Търсещият истината

Честен, знаещ, силно интуитивен, психически, независим, нежен, чувствителен, искрен, с ясно съзнание.

Област ВОписание
Физическа   Силни усещания на тялото, чувствително физическо тяло, съзерцателни, двуполови
Емоции + Дълбоки вътрешни чувства, чувствителност, почтеност, медитативно съзнание, интровертни, автентичност
Умствена + Осведомени, светли, артистични, ясни, творчески и независими, интуитивни,  притежават вътрешно знание, по-висш ум, всеотдайност
Духовна ++ Висше знание, истина, духовност, универсална любов, съзнание и осъзнатост, изпитват вътрешни нива на съществуване
Мотивация   Да следват висшата си истина и любов и тeхните вътрешни насоки
Мисия   Духовно израстване, любов, да изразят своето вътрешно знание
Растеж   Вътрешно осъзнаване, интуитивни промени, ръководят се от сърцето си и интуицията
Занимания   Разходки, танци, плуване, съзерцаване, духовни упражнения
Зареждане на енергията ++ Медитация, музика, създаване на собствено пространство в което да се свържат със себе си
Комуникация   Мека, чувствен женствен тип глас, интуитивна и вътрешна комуникация
Взаимодействия + Деликатни, внимателни, чувствителни и божествено действие
Взаимоотношения ++ Грижовни, дълбоки, искрени, дух-с-дух, духовни връзки
Срещи, Приятели + Следват вътрешните правила, а не обществените, имат само няколко близки приятели
Секс, Интимност   Дълбоко, божественото преживяване, внимателни, отворени само за близки партньори
Пари + Имат ясна концепция за парите, но за тях те са маловажни, следват по-висши стойности и истини
Успех   Връзката към Бога и Висшия Аз, живот, и духовност на земята
Работа + Помагат на другите, живеят в хармония с техните по-висши вярвания и истини
Кариера   Духовни лечители, учители, музиканти, художници, социални работници, писатели

Това е цветът на хората, който търсят нещо в живота. Те могат да се справят с практичност с нещата, които предприемат. Те са стари души, които знаят кои са и от къде идват. Някои от тях са определяни като странни.

Тези уверени хора се раждат с техните непокътнати духовни спомени. Много родители съобщават, че техните индиго деца споделят с тях ярки подробности за минали животи или скорошни срещи с духовни същества. Тези деца могат да четат мисли и изглежда имат невероятни психически способности. Родителите често не знаят как да се отнасят към тези невероятни малки същества.

Те показват дълбока връзка с Духа и доста висока степен на безкористна духовност. Те са хора, които искрено търсят духовната истина с положителна и безкористна цел. Отсъствието на индиго цвета в рамките на аурата говори много, така както и присъствието му.

Тъмните нюанси

Тези личности са изправени пред много препятствия и се чувстват неразбрани.

2. Ум и тяло на индиговата личност

Индиговите личности натрупват житейския си опит, чрез своите дълбоки вътрешни чувства. Тези спокойни и приятни хора са свързани със своето вътрешно познание, интуиция или по-висок ум. Живота им на неп...

3. Социален живот на индиговата личност

Общество и индиговите личности  не са добра комбинация. Когато са балансирани и в хармония  индиговите аури не следват обществените правила или наредби. Те имат вътрешно знание, което чувстват, че тря...

5. Кариера и финанси на индиговата личност

Индиговите личности са интелектуални, информирани, ярки и чувствителни. Поради своята силна чувствителност към другите те често са склонни да ги подкрепят с работата си. Те са много верни и никога не ...

6. Здраве и развитие на индиговата личност

Индиговите личности трябва да се свържат с тяхното вътрешно знание, техните дълбоки чувства и по-висок ум. За да запазят енергията си, те трябва да чувстват и да се доверяват на вътрешния си глас. Ако...

Рейтинг: 5.0/5 на базата на 2 оценки
прегледи 61715

Препоръчани продукти

Коментари за Индигова аура

 1. .

  :)

 2. 1.

  Хубав тест, харесва ми...

 3. 2.

  Интересно, цветът на аурата мени ли се? Правя теста втори път от началото на годината, отговарям искрено (според мен, де) и се получиха два различни резултата. Дали не зависи цетът от състоянието на ума, настроението и т.н.? Ще ми е интересно некои разбирач да каже.

 4. 3.

  Да цвета на аурата може да се мени, въпреки че при повечето хора остава една и съща. Наличието на аура камери някои хора използват да експериментират като опитват различни практики, с които успяват да вдигнат цвета си за доста кратко време.

 5. 4.

  И аз отговарях съвсем искрено и точно на въпросите.Резултатът беше лавандула с втори цвят индиго,което е странно,защото на аура камера ми излезе жълто-зелено-бял.Възможно ли е такова драстично несъответствие?

 6. 5.

  Оказа се,че имало индигота и над 40години! Аз сам с индигово-лавандулова аура по 68%+бяло 61%.Като дете си мислех,защо хората не са като всичко в природата? Защо не са като дърветата през различните сезони?Защо като остареят умират и не се раждат вече? Задавах си и много други подобни въпроси на които сега вече знам отговороте. Те дойдоха през 1985г.,макар и бавно.Всичко тръгна главоломно бързо след 1989г. Спрачките пред духовността паднаха,което страхотно,защото много хора като мен щяха да лутат,какво не им е наред или не им достига? С други думи индигова аура не е проритет само на най-младите!

 7. 6.

  89 процента индиго, някак си го знаех преди да завърша теста... ;))
  Благодаря, много интересно четиво!

 8. 7.

  При спонтанно направения първи тест резултатът ми беше 86% индиго, 86% синя и 76% зелена. За първи път прочетох за хората с индигова аура и останах поразена, защото описанието сякаш е писано за мен... Още от дете знам, че всичко е живо иколо нас и говорех на дърветата в парка, всеки ден отивах да ги видя и да им разкажа нещо, после се сбогувах с тях и така всеки ден. Няма да забравя след една буря няколко от тях бяха повалени на земята и от прекършената им част течаха сокове като сълзи. Плачейки, заведох баща ми да му покажа и да му кажа, че много ги боли... Всъщност и той прегръща дърветата... Сега може би съм малко по-спокойна, защото знам, че сензитивността не е толкова необяснима... Имам много сънища, които са ми подсказвали събитията и емоциите, които ми предстоят...просто докато другите спят, аз често живея другаде...

 9. 8.

  Niamam dumi -mnogo tochen test. Opredeli me tochno.

 10. 9.

  kude se pravi tozi test?

 11. 10.

  Е,знаех си че съм специална.......Индиго!

 12. 11.

  Радвам се че има и други хора, който споделят подобен начин на мислене. Това само може да ме кара да се чуствам по-позитивно в този свят! Много бих искал да се запозная с друга индигова личност :)

 13. 12.

  Obarnete se kam vqrata slantseto i prirodata

 14. 13.

  Здравейте, при мене се получи индигова аура, с жълто и зелено като доминантни цветове но отдолу, където са показани процентите на цветовете, цветът на индигото е по-малък, всъщност синия, жълтия и зеления цвят са с най-големи проценти. Кои значения на цветовете на аурата се отнасят до мене реално?

 15. 14.

  аз го правих 2 пъти веднъж съм бяла ,веднъж индигова какво значи това

 16. 15.

  Не знаех че съществува 100% индиго и 100% бяло.
  Много готино ( нали става въпрос за мен) теста е много готин.
  А тук във форума някой попита дали цвета на аурата се мени...Да , мени се ! Постоянно и зависи от моментното настроение...

 17. 16.

  moqta e indigova kvo znachi?

 18. 17.

  pro4etoh za indigovata aura vsi4ko koeto e opisnao e viarno za men

 19. 18.

  Синя, индиго и бяла аура.да винаги съм била странна.това обяснява много..Благодаря, много интересен тест.

 20. 19.

  100% индиго, 100% синя и зелената ми е спаднала от 100% на 96%. Правя теста през няколко месеца. Цветът се мени и според емоциите на съзнанието, но цвета, който поддържате като Индиго, сини и т.н. се определя от вибрацията на съзнанието. Колкото е по-напреднало, толкова по-висока чистота на вибрациите имаме. А съзнанието се покачва от знанието. Никак не е сложно за разбиране.

 21. 20.

  Wow! Tova tolkova tochno otgovarq na moqta lichnost ... naistina e vid uspokoenie :) pravih testa predi nqkolko meseca i mi izleze tumno-zelena, ot togava prochetoh doosta duhovno-orientirani knigi i naistina "znanieto" mi se povishi osezaemo dori i za horata okolo men koito si mi kazvat ... "q ti si stanala mnogo umna" ... ta vaprosat mi e vazmojno li e sled izvesno vreme otnovo da se varna na tumno-zelenata aura, koqto po grafikata vijdam che e po-dolo (ako e umestno taka da se kaje) ???

 22. 21.

  ;)

 23. 22.

  Вие личен живот нямате ли си да просят да излизат с тях амаха... (индиго/бяла аура)

 24. 23.

  Цветът на аурата се променя според мен. Човек се развива, израства духовно съответно и мисленето се променя, светоусещането и това променя и аурата.

Подобни статии

Жълта аура

Жълта аура

Забавният Ентусиазиран, игрив, оптимистичен, забавен, любопитен, обичащ развлеченията, непривързано...
Оранжева аура

Оранжева аура

Авантюристът Творчески, креативен, продуктивен, обича приключенията и да формира физическата реално...
Жълто кафява аура

Жълто кафява аура

Ученият Логичен, аналитичен, интелектуален, обича реда, структурата и стабилността Област ВОпи...
Лавандулова аура

Лавандулова аура

Мечтателят Въображение, мистичен, артистичен, креативен мислител, мечтател, идеалистичен, интуицити...
Слоеве на аурата

Слоеве на аурата

Енергийното тяло (или аура) има 7 основни слоя, всеки от тях, отнасящи се до физическото, умственото...