Назад  |   Начало  »  Езотерика  »  Аура  »  Цветовете на аурата  »  Индигова аура  »  Здраве и развитие на индиговата личност

Индигова аура

Индигова аура

Здраве и развитие на индиговата личност

Индиговите личности трябва да се свържат с тяхното вътрешно знание, техните дълбоки чувства и по-висок ум. За да запазят енергията си, те трябва да чувстват и да се доверяват на вътрешния си глас. Ако живеят с вътрешните си убеждения и чувства, те могат да създадат среда, която излъчва мир, любов и разбирателство. Техните тела обикновено са много крехки.
Те не са свикнали с небалансираната и стресова среда, която доминира над нашата планета. Техният двуполов вид, индивидуалност и вярвания не се вписват в обществените концепции за мъже, жени, добро, лошо, и т.н. В резултат на това те могат да имат трудности в адаптирането към небалансираната и нечувствителна среда.

Индиговите личности трябва да създадат среда, която им позволява да останат центрирани, в мир и в контакт с вътрешните си знания. Реалния живот в света е прекалено силен, брутален и нечувствителен за тези уязвими личности. Ако индиготата са в хармония, те нямат проблеми с презареждането на своята жизнена енергия. Те знаят, че са част от огромната система на универсално съзнание и енергия. Всеки път, когато съзнанието ум-тяло е тихо и спокойно, те се свързват с универсалния енергиен поток. Индиготата имат уникалната способност да презареждат и да лекуват себе си отвътре навън.

Индиготата трябва да влязат в контакт със своята мисия и визия за живота. Те разбират, че животът има смисъл и че те са част от нещо много по-голямо, наречено Бог. Медитацията и молитвата са важни инструменти за индиговите личности, за да получат хармония, баланс и сила. Те ще получат отговори на всички въпроси, ако просто попитат висшия си ум за вътрешно напътствие. Те ще създадат хармония, когато живеят живота си с ясното разбиране, вътрешна сила и изразяване на своите убеждения за любов и разбирателство.

Индиговите личности трябва да стъпят в реалния свят, за да покажат на човечеството как обществото и духовния живот могат да се съчетаят. Най-трудното действие, което те трябва да предприемат, е да застанат зад своите убеждения и вярвания.

Рейтинг: 5.0/5 на базата на 3 оценки
прегледи 8915

Препоръчани продукти

Коментари за Индигова аура

 1. .

  :)

 2. 1.

  Хубав тест, харесва ми...

 3. 2.

  Интересно, цветът на аурата мени ли се? Правя теста втори път от началото на годината, отговарям искрено (според мен, де) и се получиха два различни резултата. Дали не зависи цетът от състоянието на ума, настроението и т.н.? Ще ми е интересно некои разбирач да каже.

 4. 3.

  Да цвета на аурата може да се мени, въпреки че при повечето хора остава една и съща. Наличието на аура камери някои хора използват да експериментират като опитват различни практики, с които успяват да вдигнат цвета си за доста кратко време.

 5. 4.

  И аз отговарях съвсем искрено и точно на въпросите.Резултатът беше лавандула с втори цвят индиго,което е странно,защото на аура камера ми излезе жълто-зелено-бял.Възможно ли е такова драстично несъответствие?

 6. 5.

  Оказа се,че имало индигота и над 40години! Аз сам с индигово-лавандулова аура по 68%+бяло 61%.Като дете си мислех,защо хората не са като всичко в природата? Защо не са като дърветата през различните сезони?Защо като остареят умират и не се раждат вече? Задавах си и много други подобни въпроси на които сега вече знам отговороте. Те дойдоха през 1985г.,макар и бавно.Всичко тръгна главоломно бързо след 1989г. Спрачките пред духовността паднаха,което страхотно,защото много хора като мен щяха да лутат,какво не им е наред или не им достига? С други думи индигова аура не е проритет само на най-младите!

 7. 6.

  89 процента индиго, някак си го знаех преди да завърша теста... ;))
  Благодаря, много интересно четиво!

 8. 7.

  При спонтанно направения първи тест резултатът ми беше 86% индиго, 86% синя и 76% зелена. За първи път прочетох за хората с индигова аура и останах поразена, защото описанието сякаш е писано за мен... Още от дете знам, че всичко е живо иколо нас и говорех на дърветата в парка, всеки ден отивах да ги видя и да им разкажа нещо, после се сбогувах с тях и така всеки ден. Няма да забравя след една буря няколко от тях бяха повалени на земята и от прекършената им част течаха сокове като сълзи. Плачейки, заведох баща ми да му покажа и да му кажа, че много ги боли... Всъщност и той прегръща дърветата... Сега може би съм малко по-спокойна, защото знам, че сензитивността не е толкова необяснима... Имам много сънища, които са ми подсказвали събитията и емоциите, които ми предстоят...просто докато другите спят, аз често живея другаде...

 9. 8.

  Niamam dumi -mnogo tochen test. Opredeli me tochno.

 10. 9.

  kude se pravi tozi test?

 11. 10.

  Е,знаех си че съм специална.......Индиго!

 12. 11.

  Радвам се че има и други хора, който споделят подобен начин на мислене. Това само може да ме кара да се чуствам по-позитивно в този свят! Много бих искал да се запозная с друга индигова личност :)

 13. 12.

  Obarnete se kam vqrata slantseto i prirodata

 14. 13.

  Здравейте, при мене се получи индигова аура, с жълто и зелено като доминантни цветове но отдолу, където са показани процентите на цветовете, цветът на индигото е по-малък, всъщност синия, жълтия и зеления цвят са с най-големи проценти. Кои значения на цветовете на аурата се отнасят до мене реално?

 15. 14.

  аз го правих 2 пъти веднъж съм бяла ,веднъж индигова какво значи това

 16. 15.

  Не знаех че съществува 100% индиго и 100% бяло.
  Много готино ( нали става въпрос за мен) теста е много готин.
  А тук във форума някой попита дали цвета на аурата се мени...Да , мени се ! Постоянно и зависи от моментното настроение...

 17. 16.

  moqta e indigova kvo znachi?

 18. 17.

  pro4etoh za indigovata aura vsi4ko koeto e opisnao e viarno za men

 19. 18.

  Синя, индиго и бяла аура.да винаги съм била странна.това обяснява много..Благодаря, много интересен тест.

 20. 19.

  100% индиго, 100% синя и зелената ми е спаднала от 100% на 96%. Правя теста през няколко месеца. Цветът се мени и според емоциите на съзнанието, но цвета, който поддържате като Индиго, сини и т.н. се определя от вибрацията на съзнанието. Колкото е по-напреднало, толкова по-висока чистота на вибрациите имаме. А съзнанието се покачва от знанието. Никак не е сложно за разбиране.

 21. 20.

  Wow! Tova tolkova tochno otgovarq na moqta lichnost ... naistina e vid uspokoenie :) pravih testa predi nqkolko meseca i mi izleze tumno-zelena, ot togava prochetoh doosta duhovno-orientirani knigi i naistina "znanieto" mi se povishi osezaemo dori i za horata okolo men koito si mi kazvat ... "q ti si stanala mnogo umna" ... ta vaprosat mi e vazmojno li e sled izvesno vreme otnovo da se varna na tumno-zelenata aura, koqto po grafikata vijdam che e po-dolo (ako e umestno taka da se kaje) ???

 22. 21.

  ;)

Подобни статии

Усещане на аурата

Усещане на аурата

Когато става дума за аурата, повечето хора могат да бъдат причислени към една от следните две катего...
Усещане на фините енергии

Усещане на фините енергии

Чрез това упражнение вие просто развивате чувствителността си към фините еманации, които заобикалят ...
Виждане на аурата

Виждане на аурата

Виждането на аурата е по-скоро физическо, отколкото метафизическо състояние. Всеки може да се научи ...