Назад  |   Начало  »  Езотерика  »  Аура  »  Цветовете на аурата  »  Индигова аура  »  Ум и тяло на индиговата личност

Индигова аура

Индигова аура

Ум и тяло на индиговата личност

Индиговите личности натрупват житейския си опит, чрез своите дълбоки вътрешни чувства. Тези спокойни и приятни хора са свързани със своето вътрешно познание, интуиция или по-висок ум. Живота им на непрестанно търсене на истината и съзнанието им позволява да излъчват истинност и яснота, която не се намира и в другите цветни личности.

Индиго аурите имат вътрешна потребност да изразят своята духовност или религиозност. Те се разглеждат като хора, които имат много дълбоки чувства и разбирания за живота. Изглежда те се раждат като съзнателни същества и от деца знаят какво искат и как да действат. На индиговите личности не може да се казва какво да правят, мислят, чувстват или каква е истината. Тяхното вътрешното знание им дава цялата информация, от която се нуждаят. Те просто знаят истината, която се намира някъде дълбоко в тях.

За индиговите личностите мотивацията е да изживеят живота си като божествени, универсални същества със състрадание и любов. За тях животът е като един безкраен океан, изпълнен с божествена любов и енергия, пълен с невероятни съкровища. Индиговите аури са доволни, ако могат да изразят чувствата си на духовност, религиозност и любов и да знаят, че светът около тях отговаря на тяхното послание.

Индиговите личности имат високо чувство за чест и свои собствени вътрешни ценности и системи от вярвания. Те не отразяват вярванията и концепциите на останалите хора. Тяхната вътрeшна сила и мощ идва от връзката им с Божията любов. За тях универсалната любов е свързващата сила във Вселената.

Индиговите личности знаят, че всички хора са божествени същества и са свързани с по-висша сила, която ние наричаме Бог или Любов. Те знаят, че всичко във Вселената е свързано. Няма разделение. В следствие на това тяхно вътрешно знание, те не могат да разберат, защо хората се отнасят към себе си и към планетата толкова лошо.

Индиговите личности могат да бъдат новите лидери в близко бъдеще. Те имат присъщо разбиране и осъзнаване на човешкия живот и универсалните му последици. Те не се нуждаят от факти, статистика или данни, които да ги убедят, че нашата планета е в лошо състояние. Те нямат нужда и от стимул, за да помагат на човечеството да израства духовно. Цялото им съществуване показва, че ние сме силни духовни същества, които се събуждат от безсъзнанието и тъмнината, в които се намираме в момента.

Центрираните индиго аури имат енергията и силата да ръководят човечеството в епохата на информираност и истинска духовност. В миналото индиговите личности са се срещали често в религиозните групи или организации. Това е бил единствения начин да практикуват своята духовност и да открият Бог в себе си. В съвременното общество те вече не е нужно да бъдат част от ограничени религиозни групи или организации. В резултат на това днес индиговите личности могат свободно да изразяват вътрешните си чувства и необходимостта да общуват с Бог, без да се страхуват от последствията.

Те често се проявяват, като меки, чувствителни и дори двуполови. Те съчетават мъжките и женските аспекти в себе си. Поради двуполовия си вид и високата си духовност, другите хора ги виждат като интроверни, странни и ексцентрични.

Когато са в хармония те са ярки, творчески и независими индивиди с дълбоки чувства и силна интуиция. Те следват вътрешното си знание и спазват по-висшите истини. Те разбират, че животът трябва да бъде изпълнен с почтеност, състрадание и любов. За тях духовните концепции са много по-лесно разбираеми, отколкото физическите реалности. Те се интересуват от това да изучават по-висшите нива и искат да преодолеят социалните вярвания и ограничените физически реалности. Никакъв социален натиск не може да ги принуди да правят компромиси или да следват правила с които не са съгласни.

Индиговите личности обединяват своята интелигентност, с висшето си разбиране и информираност. Те са наясно със своите светли представи за развитието на човечеството и Вселената и се ръководят от своята интуиция и вътрешно знание. Те изглежда се раждат със знанието кои са и каква е целта в живота им. Техните знания и проницателност, сякаш идват от друг източник, който е непонятен за нашия ограничен интелект.

Индиговите аури нямат нужда да разбират мисловната концепция на дадена идея или ситуация.  Те не се ръководят в живота си от своя интелект или рационален ум. Те имат ясен и светъл ум, но възприемат живота, чрез интуицията и чувствата си. Техните концепции и виждания са базирани на възгледи, които могат да са непознати за личностите с друг цвят на аурата.

Индиговите личности имат чувствителни физически тела. За повечето от тях интензивната физическа работа е много трудна и смущаваща. Те предпочитат меките и балансирани физически дейности, пред интензивните упражнения или конкуренцията на спортовете. Едни от любимите им дейности са разходка, джогинг или медитативни упражнения. От друга страна те имат нужда от това да изразят своята креативност. Често това става посредством танци, рисуване, писане или други художествени начинания.

Индиговите аури имат силно развита система, те са необикновено чувствителни и интуитивни. Те усещат и разкриват енергия, емоции, чувства и дори аури и други измерения. Тяхната висока вибрация им позволява да се движат във вътрешното измерение на съществуване. Индиговите аури са по-близо до Бог от всички останали цветни личности. Тяхната „вътрешна мрежа” е по-добре развита и следователно те са по-способни да се свързват и да получават информация от по-високите измерения.

Със своята яснота и невинност, индиговите личности са изключително честни. Те трябва да живеят живота си в съответствие с най-високите принципи. Те знаят, че всички ние сме божествени същества в рамките на един по-голям план. Животът ни има смисъл и ние като хора създаваме нашата собствена реалност. Докато  са честни и независими, те са още и състрадателни и разбрани.

Индиговите аури се нуждаят от спокойна и хармонична среда в работата и в дома. Поради тяхната чувствителност и дълбочина на чувствата, те трябва да създадат своя собствена атмосфера на разбиране и яснота.

Ако индиговите аури не следват своя собствен път те ще станат депресирани, тревожни и саморазрушителни. Те могат да станат и емоционално затворени, интроверни и да се скрият от приятелите и обществото. Консервативното твърдо мислене и неспособността да изразят своите дълбоки чувства и вътрешната си истина, ще ги накара да се чувстват тъжни и изолирани. Ако се почувстват притиснати от социалните правила, но не искат да направят компромис, те ще се оттеглят от обществото и ще създадат емоционални стени около себе си, без много контакти с външния свят. Индиговите личности могат да останат интровертни и отнесени, ако не разберат как да живеят и да изразяват своето съчувствие и дълбока любов.

Когато не са балансирани индиговите личности стават уплашени и дезориентирани. Те губят връзка с вътрешното си знание и чувства и не могат да разберат смисъла на живота. Те често се обръщат към наркотиците и алкохола, за да се скрият от своята обърканост и да успокоят вътрешните си гласове. Сегашното състояние на планетата не е това, което очакват и искат и затова те са склонни да бъдат разочаровани и объркани. Те се измъчват с въпроси, като: „Ако ние всички сме едно цяло и сме свързани, как може да сме толкова брутални един към друг?” или „Как може човечеството да бъде толкова безчувствено и неодухотворено?”

Когато не са балансирани индиговите аури имат проблеми към адаптирането към света, такъв какъвто е в момента. Те се чувстват изолирани и неразбрани, като че ли са от друга планета. Чувствителната им физическа и емоционална система ги кара да се изолират.

Индиговите аури трябва да са свързани с дълбоките чувства на тяхното вътрешно знание. Ако те се доверят на вътрешния си глас ще разберат истината, че Вселената и Бог е част от тях. Ще разберат по-големият план на живота, от който всички ние сме една част.

Рейтинг: 5.0/5 на базата на 3 оценки
прегледи 19901

Препоръчани продукти

Коментари за Индигова аура

 1. .

  :)

 2. 1.

  Хубав тест, харесва ми...

 3. 2.

  Интересно, цветът на аурата мени ли се? Правя теста втори път от началото на годината, отговарям искрено (според мен, де) и се получиха два различни резултата. Дали не зависи цетът от състоянието на ума, настроението и т.н.? Ще ми е интересно некои разбирач да каже.

 4. 3.

  Да цвета на аурата може да се мени, въпреки че при повечето хора остава една и съща. Наличието на аура камери някои хора използват да експериментират като опитват различни практики, с които успяват да вдигнат цвета си за доста кратко време.

 5. 4.

  И аз отговарях съвсем искрено и точно на въпросите.Резултатът беше лавандула с втори цвят индиго,което е странно,защото на аура камера ми излезе жълто-зелено-бял.Възможно ли е такова драстично несъответствие?

 6. 5.

  Оказа се,че имало индигота и над 40години! Аз сам с индигово-лавандулова аура по 68%+бяло 61%.Като дете си мислех,защо хората не са като всичко в природата? Защо не са като дърветата през различните сезони?Защо като остареят умират и не се раждат вече? Задавах си и много други подобни въпроси на които сега вече знам отговороте. Те дойдоха през 1985г.,макар и бавно.Всичко тръгна главоломно бързо след 1989г. Спрачките пред духовността паднаха,което страхотно,защото много хора като мен щяха да лутат,какво не им е наред или не им достига? С други думи индигова аура не е проритет само на най-младите!

 7. 6.

  89 процента индиго, някак си го знаех преди да завърша теста... ;))
  Благодаря, много интересно четиво!

 8. 7.

  При спонтанно направения първи тест резултатът ми беше 86% индиго, 86% синя и 76% зелена. За първи път прочетох за хората с индигова аура и останах поразена, защото описанието сякаш е писано за мен... Още от дете знам, че всичко е живо иколо нас и говорех на дърветата в парка, всеки ден отивах да ги видя и да им разкажа нещо, после се сбогувах с тях и така всеки ден. Няма да забравя след една буря няколко от тях бяха повалени на земята и от прекършената им част течаха сокове като сълзи. Плачейки, заведох баща ми да му покажа и да му кажа, че много ги боли... Всъщност и той прегръща дърветата... Сега може би съм малко по-спокойна, защото знам, че сензитивността не е толкова необяснима... Имам много сънища, които са ми подсказвали събитията и емоциите, които ми предстоят...просто докато другите спят, аз често живея другаде...

 9. 8.

  Niamam dumi -mnogo tochen test. Opredeli me tochno.

 10. 9.

  kude se pravi tozi test?

 11. 10.

  Е,знаех си че съм специална.......Индиго!

 12. 11.

  Радвам се че има и други хора, който споделят подобен начин на мислене. Това само може да ме кара да се чуствам по-позитивно в този свят! Много бих искал да се запозная с друга индигова личност :)

 13. 12.

  Obarnete se kam vqrata slantseto i prirodata

 14. 13.

  Здравейте, при мене се получи индигова аура, с жълто и зелено като доминантни цветове но отдолу, където са показани процентите на цветовете, цветът на индигото е по-малък, всъщност синия, жълтия и зеления цвят са с най-големи проценти. Кои значения на цветовете на аурата се отнасят до мене реално?

 15. 14.

  аз го правих 2 пъти веднъж съм бяла ,веднъж индигова какво значи това

 16. 15.

  Не знаех че съществува 100% индиго и 100% бяло.
  Много готино ( нали става въпрос за мен) теста е много готин.
  А тук във форума някой попита дали цвета на аурата се мени...Да , мени се ! Постоянно и зависи от моментното настроение...

 17. 16.

  moqta e indigova kvo znachi?

 18. 17.

  pro4etoh za indigovata aura vsi4ko koeto e opisnao e viarno za men

 19. 18.

  Синя, индиго и бяла аура.да винаги съм била странна.това обяснява много..Благодаря, много интересен тест.

 20. 19.

  100% индиго, 100% синя и зелената ми е спаднала от 100% на 96%. Правя теста през няколко месеца. Цветът се мени и според емоциите на съзнанието, но цвета, който поддържате като Индиго, сини и т.н. се определя от вибрацията на съзнанието. Колкото е по-напреднало, толкова по-висока чистота на вибрациите имаме. А съзнанието се покачва от знанието. Никак не е сложно за разбиране.

 21. 20.

  Wow! Tova tolkova tochno otgovarq na moqta lichnost ... naistina e vid uspokoenie :) pravih testa predi nqkolko meseca i mi izleze tumno-zelena, ot togava prochetoh doosta duhovno-orientirani knigi i naistina "znanieto" mi se povishi osezaemo dori i za horata okolo men koito si mi kazvat ... "q ti si stanala mnogo umna" ... ta vaprosat mi e vazmojno li e sled izvesno vreme otnovo da se varna na tumno-zelenata aura, koqto po grafikata vijdam che e po-dolo (ako e umestno taka da se kaje) ???

 22. 21.

  ;)

 23. 22.

  Вие личен живот нямате ли си да просят да излизат с тях амаха... (индиго/бяла аура)

 24. 23.

  Цветът на аурата се променя според мен. Човек се развива, израства духовно съответно и мисленето се променя, светоусещането и това променя и аурата.

Подобни статии

Взаимодействия на аурата

Взаимодействия на аурата

Само по себе си всяко енергийно поле е уникално. Не съществуват две полета, които да са напълно една...
Аура тест

Аура тест

Аура теста показва цвета на вашата аура. Той се състои от 84 въпроса, на които може да отворите от "...
Тъмно червена аура

Тъмно червена аура

Трудолюбивият Трудолюбив, физически жизнен, реалистичен, устойчив, ориентиран как да преживява ...
Тъмно зелена аура

Тъмно зелена аура

Организаторът Имат бърза мисъл, организирани, комуникативни, амбициозни, интелигентни, материалисти...