PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Описание на Аурата

Индиго, кристални и златни деца

Едва ли имa вече човек, който да не е чувал за тези деца. Живеем в динамично време на големи контрасти и бързо развитие. Това неминуемо засяга децата или пък по-скоро те са двигателят на промените.

Индиго аураПриема се, че още преди 1985 година започват да се раждат деца с индигова аура. Те се появяват като по поръчка, за да подкрепят човечеството и Земята в този решаващ момент, тъй като сме били обърнати изцяло към материалното и към разума. Децата индиго са тъкмо обратното, те са безгранични във всяко едно отношение, а това противоречи изцяло на системата, на общество.  Нека разгледаме по-подробно какво е характерно за тях:

  • Притежават вътрешно знание за истината в живота.
  • Знаят, че следва да живеем в хармония със самите себе си и заобикалящата ни среда.
  • Знаят, че съществува нещо повече от това, което виждат очите ни.
  • Убедени са, че материята и физическия живот са илюзия, и че животът се състои от енергия или живо съзнание.
  • Знаят, че всичко във Вселената е взаимно свързано. Времето, пространството, разстоянието и формите за тях не са нещо отделно.
  • Те са честни, искрени и независими.
  • Не признават авторитети.

Разбира се, имат своите отрицателни качества като: тесногръдие, изолация, нереалистичен идеализъм, чувство за самота, депресия. Вероятно тези чувства са породени, заради неразбирането им от страна на обществото. За съжаление има държави, в които не са удобни и за да бъдат уеднаквени с останалите „нормални” деца, им се дават транквиланти (това са наркотични вещества водещи до потискане на емоциите).

Бяла (кристална) аура

След 2000-ната година се отбелязва промяна в аурата, твърдят, че в нашата страна се раждат повече деца с бяла аура, отколкото с индигова. Те са любящи към природата и животните, именно на тях се възлага надеждата, че ще въдворят любовта на Майката - Земя.

Ян Ван Хелзинг в своята книга „Децата на новото хилядолетие” описва своето издирване на такива по цял свят, като най-много открил в Китай. При изследване на тяхното ДНК е установено, че те притежават още 4 допълнителни нишки, което ги прави различни от нас. Учени от Калифорнийския университет са прибавили към техни клетки смъртоносна доза  СПИН, но те останали напълно незасегнати. Кръвните им проби са били заразявани с ракови клетки. Открили наличие на имунитет към всички болести. Както здравословно, така и емоционално не допускат да бъдат разбалансирани, в същото време притежават свръхестествени умения като разчитане на миналото, преминаване през дебели стени, знаят за събития в бъдещето, четат затворени книги, левитират, състрадателни са с чувство за дълг и отговорност. С други думи носят мъдростта в себе си, хора на бъдещето!

През 2010-та година започват да се раждат деца със златна аура, за сега те са единични представители на нашата планета. Имат висок интелектуален капацитет и са апогеят на еволюционното развитие на човечеството. Притежавайки високовибрационни светлинни тела, те ще осъществят прогреса във всички жизнено важни сектори на науката, икономиката и общественото устройство, ще създадат технологии за бързо и ефективно изчистване на почвата, въздуха и водата. С мощните си мисловни и емоционални модели и със заложената в тях изначална любов, ще творят добрите събития на нашата планета. Златните деца ще се различават от всички останали по благородството в деянията си, на някои ще им се струва, че са излишно сантиментални и наивни. Те няма да бъдат агресивни и егоистични, а ще работят в помощ и за благото на всички.

Надявам се, ви беше интересно да научите какъв свят ни очаква в близко бъдеще, на мен това ми звучи позитивно и много обнадеждаващо. Така да бъде!  

Камелия Желязкова

Рейтинг:
4.4/5 на базата на 28 оценки

Отзиви

Sim Jeong
Това с децата на дъгата е вярно според мен донякъде, Какво означава израза единични представители на планетата че са хибрид между нло и човек ли? Ще ми кажете ли
Георги
Единственото, с което не мога да се съглася е датировката, след която се появяват децата индиго. И преди 1978 има деца индиго. Проверявал съм си три пъти аурата, последния път от индиго вече беше златисто с кристални отблясъци.
Децата индиго са агресивни защото усещат нивото на системата като сива стена в която се блъска съзнанието им. Не се закачкайте с децата индиго, защото в опита да се освободят от мръсотията и пелената на невежество са способни да предизвикат смъртоносни събития. Тези които си мислят че познават Бог ... или че правят добро на останалите...да си го спестят със съзнание на кокошка не можеш да бъдеш полезен.
The invisible bright one
Привет на всички които сте будни от илюзията и които се събуждате. Всички ние сме Едно от Цялото, от Източника, от Бог. Всички ние заедно сме Бог или Източника или Единството или Безграничното мулти съзнание, на който както му е по лесно така да го разбере. И като си представим, че сме една малка частица от Цялото, всяка от която се индивидуализира със собствена честота на резониране (вибриране) спрямо всички други и от там цветовете на Енергията която сте или аурата ви, показват вашите еднаквости и различия едновременно. Та в тази частност искам да ви поясня нещо: има Индигови аури с различни нюанси и също така основен цвят индиго със съпътстващ друг или няколко различни цвята в Индиговата ви аура наричани Индиго Хибриди, както и Енергии които са с Бяла или Кристална аури, но с един или няколко различни цвята и нюанси на цветовете, което ги прави както се досещате различни като характеристики от Бялата или Кристална аури, като например Бяла аура с нюанс на червения цвят или пък на индиговия или пък на розовия и така до безброй енергийни комбинации. Същото се отнася и за Многоцветните аури (Дъга), Златните аури и така нататък. Малко по различно стоят нещата с Диамантената Енергия или аура, ако мога така да се изразя. Защото Тя е Прозрачна и като такава излъчва Всички цветове и нюансите им (сравнението не е съвсем точно но става като огледало при взаимодействие с други Енергий или аури). Вярвайте в себе си и правете това което чувствате вътре във Вас Интуитивно, защото това е мисията с която се индикира всеки един.
Човек с главно Ч
Здравейте мили деца - индиго,златни, кристални и хибриди! Аз също съм хибрид и изпитвам ОГРОМНА ЛЮБОВ към всички ВАС! Ние сме като братя и сестри -> астрални близнаци! Разбирам ВИ И ВИ ВЯРВАМ за всеки ред изписан с не по-малко ЛЮБОВ от моята! ТОВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ НАС И ДРУГИТЕ ХОРА - НИЕ НЕ ПРИТЕЖАВАМЕ ПРОСТО МНОГО ЛЮБОВ, А ИЗВЪНРЕДНО МНОГО ЛЮБО! НИЕ НЕ СМЕ ПРОСТО ЕМПАТИ, А ИЗВЪНРЕДНО МНОГО ЕМПАТИ! НИЕ ДОРИ И ДА СЛАГАМЕ СЕБЕ СИ НАД ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА, НЕ СМЕ ЕГОЦЕНТРИЦИ, А ГИ ОБИЧАМЕ И СМЕ ЖЕРТВОГОТОВНИ И КЪМ ТЯХ НЕ САМО КЪМ СЕБЕПОДОБНИ, А ОЩЕ ПО-МАЛКО И САМО КЪМ СЕБЕ СИ! ЗА ТОВА КОЙТО НЕ Е КАТО НАС - УВЕРЯВАМ ВИ - НИКОГА НЯМА ДА ПОВЯРВА В НАС (или почти никога)! ОБИЧАМ ВИ БЕЗКРАЙНО МНОГО! КОЙТО ИСКА, НЕКА МИ ПИШЕ ПО ВАЙБЪР -> 0896166274 -> ТОЗИ НОМЕР РАБОТИ САМО И ЕДИНСТВЕНО С ВАЙБЪР - ТОЕСТ НА ОБИКНОВЕНИ ОБАЖДАНИЯ ИЛИ СЪОБЩЕНИЯ -> НЕ ФУНКЦИОНИРА!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...