Назад  |   Начало  »  Езотерика  »  Аура  »  Описание на Аурата  »  Индиго, кристални и златни деца

Индиго, кристални и златни деца

Индиго, кристални и златни деца

Едва ли имa вече човек, който да не е чувал за тези деца. Живеем в динамично време на големи контрасти и бързо развитие. Това неминуемо засяга децата или пък по-скоро те са двигателят на промените.

Индиго аураПриема се, че още преди 1985 година започват да се раждат деца с индигова аура. Те се появяват като по поръчка, за да подкрепят човечеството и Земята в този решаващ момент, тъй като сме били обърнати изцяло към материалното и към разума. Децата индиго са тъкмо обратното, те са безгранични във всяко едно отношение, а това противоречи изцяло на системата, на общество.  Нека разгледаме по-подробно какво е характерно за тях:

 • Притежават вътрешно знание за истината в живота.
 • Знаят, че следва да живеем в хармония със самите себе си и заобикалящата ни среда.
 • Знаят, че съществува нещо повече от това, което виждат очите ни.
 • Убедени са, че материята и физическия живот са илюзия, и че животът се състои от енергия или живо съзнание.
 • Знаят, че всичко във Вселената е взаимно свързано. Времето, пространството, разстоянието и формите за тях не са нещо отделно.
 • Те са честни, искрени и независими.
 • Не признават авторитети.

Разбира се, имат своите отрицателни качества като: тесногръдие, изолация, нереалистичен идеализъм, чувство за самота, депресия. Вероятно тези чувства са породени, заради неразбирането им от страна на обществото. За съжаление има държави, в които не са удобни и за да бъдат уеднаквени с останалите „нормални” деца, им се дават транквиланти (това са наркотични вещества водещи до потискане на емоциите).

Бяла (кристална) аура

След 2000-ната година се отбелязва промяна в аурата им, тя вече е бяла или така наречената диамантена. Диамантът като кристал има свойството да стимулира единството на любовта към себе си и към другите. Български специалисти, занимаващи се с изследвания на аурата, твърдят, че в нашата страна се раждат повече деца с бяла аура, отколкото с индигова. Те са любящи към природата и животните, именно на тях се възлага надеждата, че ще въдворят любовта на Майката - Земя.

Ян Ван Хелзинг в своята книга „Децата на новото хилядолетие” описва своето издирване на такива по цял свят, като най-много открил в Китай. При изследване на тяхното ДНК е установено, че те притежават още 4 допълнителни нишки, което ги прави различни от нас. Учени от Калифорнийския университет са прибавили към техни клетки смъртоносна доза  СПИН, но те останали напълно незасегнати. Кръвните им проби са били заразявани с ракови клетки. Открили наличие на имунитет към всички болести. Както здравословно, така и емоционално не допускат да бъдат разбалансирани, в същото време притежават свръхестествени умения като разчитане на миналото, преминаване през дебели стени, знаят за събития в бъдещето, четат затворени книги, левитират, състрадателни са с чувство за дълг и отговорност. С други думи носят мъдростта в себе си, хора на бъдещето!

През 2010-та година започват да се раждат деца със златна аура, за сега те са единични представители на нашата планета. Имат висок интелектуален капацитет и са апогеят на еволюционното развитие на човечеството. Притежавайки високовибрационни светлинни тела, те ще осъществят прогреса във всички жизнено важни сектори на науката, икономиката и общественото устройство, ще създадат технологии за бързо и ефективно изчистване на почвата, въздуха и водата. С мощните си мисловни и емоционални модели и със заложената в тях изначална любов, ще творят добрите събития на нашата планета. Златните деца ще се различават от всички останали по благородството в деянията си, на някои ще им се струва, че са излишно сантиментални и наивни. Те няма да бъдат агресивни и егоистични, а ще работят в помощ и за благото на всички.

Надявам се, ви беше интересно да научите какъв свят ни очаква в близко бъдеще, на мен това ми звучи позитивно и много обнадеждаващо. Така да бъде!  

Камелия Желязкова

Рейтинг: 4.3/5 на базата на 27 оценки
прегледи 122323

Препоръчани продукти

Коментари за Индиго, кристални и златни деца

 1. .

  Три пъти си правя теста не един след друг естествено първият път беше в началото на годината после преди няколко месеца и сега пак. И трите пъти ми се получи индиго :)

 2. 1.

  kak i kade se praviat takiva testove na aurata ?

 3. 2.

  Може да отидете на аура камера или да си направите онлайн тест тук:
  http://aura.newage.bg/аура-тест

 4. 3.

  След такъв бърз възход винаги идва падение.Какви ли ще са след златните?

 5. 4.

  Поредната измислица. Децата индиго не са представителите на Бог. Съчинили са тази теория, за да вършат спокойно работата си СРЕЩУ Бог. Нямам как агресивността им да се съчетае със смирението,за което Исус говори. Те по-скоро са проводници на заблудата ню ейдж. Децата на Бог са с бялата аура и не случайно се раждат в България!

 6. 5.

  Г-жо Пертова, аз лично съм индиго и това което говорите са пълни глупости. Моля отворете си очите, срамота е да говорите без да знаете абсолютно нищо за кристали, индиго и т.н. Чак се чудя защо хората си правят труда да просветят всички като хора като вас дрънкат врели некипели

 7. 6.

  dano e t&ka! milata ni zemia njma da izd&rzi owte d&lgo na tormoza na koito j podlagame. na nas 4ovecite hak ni e da se zatriem! no kakvo sa vinovni ostanalite givi tvari koito s&gitelstvat s nas... uniwtozavame tolkova krasota i harmonij, za s&zdavaneto na kojto prirodata e iz4erpala milioni godini..... vreme e da sprem ili da ni spre...

 8. 7.

  Kato ste indigo kakav e parviqt princip na Indigo.Ako ne znaete nparavo se zapisvajte v nasheto u4ilishte po indigo i gotovo :)

 9. 8.

  sa6testvuvat

 10. 9.

  Statiqta e strahotna! Pozdravleniq! Obache zashto ne spomenavate nishto za indigo hibridite? Do kolkoto znam te sa smesica ot indigo, zlatna i kadmieva aura. Tehnite sposobnosti nadhvyrlqt v pyti sposobnostite na obiknovenite indigo(ot koito sym i az). Na zemqta predstoi neshto strashno. Te sa izprateni s cel da ni predpazqt. Neka razprostranqvame znanieto za da stigne do vsichki hora. Bog da pazi kleta majka Bulgaria.

 11. 10.

  аз също направих теста, макар че вътрешно знаех че съм индиго. Наистина като чувствам страничните ефекти от малка и винаги съм се чувствала различна и като малка много страдах от това защо не съм като другите и усещах че макар и да се опитвах да съм като тях те знаеха че съм различна. Все още изпитвам тези подтискащи емоции макар че със всяка изминала година се чувствам все по слаба и безсилна, макар че знам че стига да искам мога всичко, но вече ми е по- трудно. Наистина се надявам света да стане по-добър и чакам това време с нетърпение. :)

 12. 11.

  Индиго Хибрит,искам много да си поговоря с теб :)) Има ли такива шансове ??? Аз с точност не мога да кажа смесица от какви цветове съм.....е добре де чувствам го в себе си,че съм смесено индиго :)...според един тест съм индигово-виолетова :P

 13. 12.

  Розана,и аз съм била и в твоето положение и сега съм ,но не в такава степен.Искам да общувам с повече такива като мен ,но все не срещам.Ако желаеш,можем да разменим координати :P

 14. 13.

  Децата индиго са изпратени с цел да унищожат най омразната педофилска и военна доктрина прикрита под формата на религия- наркоманският бълвоч исляма!

 15. 14.

  Не знам дали това е вярно, но според теста съм бяла аура.Това значи ли, че съм дете на Бог, че аурата ми е диамантена ???

 16. 15.

  vsichki sme ot Bog,vsichki

 17. 16.

  И аз съм с бяла аура според теста, но смятам, че съм далеч от описанието за 'кристално дете' :) Не искам нищо лошо да кажа нито за себе си, зашото се харесвам и обичам, нито са авторите на подобни статии, защото са добронамерени. Но мисля, че на този етап всичко са само спекулаии и истината още дълго ще ни убягва, по една или друга причина.. Дотогава ни остава единствено да се опитваме да сме по-добри!

 18. 17.

  Ако може да разменя кординати с 10. INDIGO HIBRIDI 05 Декември 2013 в 20:46

  Statiqta e strahotna! Pozdravleniq! Obache zashto ne spomenavate nishto za indigo hibridite? Do kolkoto znam te sa smesica ot indigo, zlatna i kadmieva aura. Tehnite sposobnosti nadhvyrlqt v pyti sposobnostite na obiknovenite indigo(ot koito sym i az). Na zemqta predstoi neshto strashno. Te sa izprateni s cel da ni predpazqt. Neka razprostranqvame znanieto za da stigne do vsichki hora. Bog da pazi kleta majka Bulgaria.

 19. 18.

  Аз също съм индиго, все още не знам какъв тип съм.

 20. 19.

  i as mislq 4e sam indigo hidrid roden sam 89 godina nz dali e imalo togava takiva
  no imam dosta darbi koito sa harakterni za indigo decata no sam opredelen tip i nz kakaf to4no naprimer moga da komandvam vremeto moga da lekuvam svoi blizki slu4valo mi se e da kazvam neshta i da se slu4vat sled malko mnogo pati da oseshtam loshoto da vzimam sposobnostite na drugite za oseshtane na loshite neshta i takiva

 21. 20.

  Zashto indigovoto prisustva ,kato nai-visshata forma?!
  PS!izvinete me za latinskiq ezik...

 22. 21.

  Здравйте, изчетох всичките ви коментари. Аз лично съм в началото на своето духовно израстване. Миналата седмица си направих "анализ на аурата". Вижте тук http://www.energiensviat.com/ при небезизвестния биоенерготерапевт Неда Терзиева. Страхотен човек! Оказа се, че съм с бяла аура (като нея самата) - нещо което сякаш винаги съм знаела. Това, което тя ми каза е малко по-различно от това, което пишат наляво и надясно, а именно, че всъщност бялата аура в скалата е над индиговата и виолетовата. Тя е с най-висока вибрация. Каза го по повод на това, че масово се мисли,че бялата е част от индигото. Много ми се иска да се срещам с повече хора като мен, защото ми писна да съм единствената различна в сегашното ми обкръжение. Не мога да ви опиша колко различно се почувствах, когато разговарях с човек от моя вид! :) Моля, пишете ми - mila352@abv.bg

 23. 22.

  Ние всички сме деца на Бога и на Вселената. Всички, които пишат тук казват, че са индиго. Търсите начин да сте специални и да се почувствате важни. Всеки е ценен и специален сам по себе си. Не се опитвайте да избягате от себе си, всеки цвят аура е специален и уникален. Няма нужда да си измисляме. Един човек индиго няма да тръгне да пише на всички, че е индиго той знае какъв е и няма нужда всички да разбират. Не си мислете, че хората с тези аури ще променят света сами, а вие трябва да седите и да чакате. Силата да променим нещата е във всеки от нас, индиго децата са тук за да ни го напомнят.

 24. 23.

  Това е проблемът на нашият свят - суетата, жаждата за власт и влияние. Аз съм на 13г. и моите тестове за аура са твърде противоречиви, но за мен няма значение дали съм индиго или не. Аз познавам себе си досатъчно добре и знам какво мога да дам на обществото. Индиго или не ние всички сме хора, бедни и богати, бели и черни, независимо от реличията. Не следвайте сляпо някакви идеи и обещания например на политически партии. Трябва да повярватв във техните принципи и идеали, а не на обещанията. Това е смисълът на живота не какъв ще се родиш, а какъв ще избереш да бъдеш. Независимо от цвета на аурата си се присъединете към децата индиго в тяхната мисия - да ни напомнят смисълът на нашия живот.

 25. 24.

  А нещо за боговете които вече сме тук ? Дори и индиго или каквито и да са, те са само хора ....

 26. 25.

  eli bog e edin

 27. 26.

  Влязох за да прочета статията ,защото през последните години все по-често си задавам въпросите коя съм аз и защо където и да попадна все се чувствам по-различна от другите-любовта и мъдростта преливат от мен ,особено с навлизането на епохата на светлината но няма на кого да ги предам и на тези които не вярват че съществуваме ще кажа че в никакъв случай не пиша това за да се величая;;Да такава съм родена и все-често напоследък казвам неща които се изплъзват внезапно от мен и наоколо ме гледат малко странно.Понякога по време на работа ей-така изпращам любов на някого защото тя прелива от мен и имам нужда да я раздавам но понякога... хората не я приемат и тя остава да виси в пространството.И тогава се питам наясно ли са хората в нашата държавица какво значи както си работиш под напрежение някой от обкръжението ти да ти изпрати любов просто ей така.В един момент тази любов започна да се натрупва в мен и така щом със хората не става взех си котка и повярвайте ми не съжалявам.Благодаря на Румяна Кънчева и Илияна Каменова за това което са написали.Да трудно ни приемат нас различните-по един и същ начин говоря както със чистачката така и с главния мениджър.Равенството между хората е специфична черта в душевността и поведението ми.В отношенията си се водя от душата на човека ,а не от това какво работи и какво притежава.Но вече се примирих че основно са хората с професии а не хората с души.На тези които не вярват ,че ние хората индиго съществуваме ще ги посъветвам-по-добре си набавяйте обкръжение с нашата аура и няма да съжалявате-по-верни приятели и съпрузи от нас няма.Ние сме изключително чисти от злоба и завист и за това винаги ни мислят за наивни даже понякога и глупави и ни подценяват.ГОЛЯМА ГРЕШКА;;ХОРАТА НАИСТИНА НЕ ЗНАЯТ НА КАКВО СМЕ СПОСОБНИ.С навлизането на новата епоха ние ставаме все по-осъзнати и съответно и силата ни по-голяма.Вече не се питам защо хората не са толкова добри колкото съм аз или защо не постъпват благородно както аз но вече знам коя съм.Мога да пиша още много за хората индиго но стига толкова за тази вечер.Изпращам много любов на всички.

 28. 27.

  Indigo ili ne sujelqvam za ezika, nqma znachenie ako ste po zapoznati shte znaete che aurata vi se meni sprqmo jelaniqta ili vibraciqta vibrira na takava chestota koqto otgovarq na nashite deistviq indigo ne e cvqt na aura kolkoto cvqt na dushata i surceto kolkoto i banalno da zvuchi s dumi koito nqmat svoistvoto da opisvat mnogo.

 29. 28.

  Аз пък се смятам за доста добре запозната - аурата може да се мени, но зависи от човека,дали ще претърпи развитие или не. Ако търпи развитие в положителна насока,а именно духовно израстване, цветът на аурата му се променя все по-нагоре по стълбицата (горе-долу както е разпределението на чакрите).Т.е ако си бил с червена аура,следващото ниво е аурата ти да стане оранжева например и така,стигайки до бяла (най-високо вибрационната). Има хора,които са толкова заземени, и толкова не виждат по-далече от носа си,че може цял живот да са с червена аура.В момента говоря за ОСНОВНИЯ цвят на аурата. Винаги ще има и други цветове, които ДА -менят се спрямо моментните ни чувства,настроения и действия. Но пак казвам - има 1 ОСНОВЕН!

 30. 29.

  Може ли някой с индигова аура да ми пише?
  https://www.facebook.com/Ioanchetoo - facebook

 31. 30.

  Някой друг да вижда праната (енергията) във въздуха, а да вижда цветовете на аурите около хората?
  Да комуникира чрез явно телепатия с животни и по-странно с растения?
  Да знае повече, отколкото трябва да знае за определени хора?
  Да чете мисли или информация за нещо да му се изписва пред очите?
  Да си спомня минали животи?
  Да комуникира с по-висша форма на живот?
  Ако да - ще ми пише ли? Искам да знам дали има други като мен.
  За мен пишеше, че съм основно индиго, което не ме изненада особено, защото докато четох една книга откривах много приличия между мен и индиговите личности.
  Освен индиго имам и много бяло...объркано е малко, но имах и малко от някои от другите цветове.
  Ако някой Индиго иска да ми пише, по-късно може да се уговорим и да си разменим skype/facebook.
  Благодаря за вниманието на хората, които отделиха време да прочетат коментара ми!

 32. 31.

  Знаете ли, че за да се променят хората на земята трябва да станат разни неща, които ще унищожат част от хората, които ...няма значение..това е тъпо..НЕ ЧЕТЕТЕ!

 33. 32.

  Който иска да ми пише и аз съм индигова аура - https://www.facebook.com/ekaterina.georgieva.169 Пишете ми че сте от newage за да не стане грешка.

 34. 33.

  От направеният тест резултатът е, че съм с индигова аура.Незнам дали за това или заради нещо друго,винаги съм знаела ,че съм различна от хората около мен.Винаги съм искала да виждам и чувствам любов по целият свят...Още в детската градина казваха ,че съм много интелигентна и други супер неща...В крайна сметка ми става ясно,че обществото се е опитвало да унищожи тези качества в мен.На 36г.съм и винаги съм се борила ,за да оцелея и запазя себе си сред хората ,които виждайки,че съм различна( в положителния смисъл) от завист или водени от лоши помисли,са се опитвали да ме подтиснат.По един или друг начин съм се изолирала от обществото,защото се чувствам много зле сред много хора,можейки да разбера какво мислят и преживявайки техните негативни емоции...За щастие намерих подходящият партньор ,който е почти като мен-нормален.Ако някой има същият проблем,моля да сподели и ако е намерил разрешение още по-добре.Изпращам на всички искрена любов.Радвайте се и на най-малките неща!Животът е хубав и би било прекрасно ако всеки гледа да е положителен и да не го прави по-труден с негативни чувства и емоции.Според мен много по-лесно е да сме любящи същества,отколкото завистливи и т.н.,от което няма полза.

 35. 34.

  Всички сме деца на БОГА, БОГА Е ОБЕДИНЕНИЕ - ЗАЩО СЕ ДЕЛИТЕ ???!! Всеки цвят може да премине в бял а после и в златист-това е еволиуция.Кога и как ще стане зависи от всеки.. Защото всеки сам решава кога колко и как да се развива...Говоря за съзнателната част на човека,който все още е в процес на пробуждане.Който още не се е свързал със подсъзнанието си! Това са естествени процеси и това ,че някой е бял не означава че и вие неможете да сте... Бялотата е символ на чистотата на лиубовта на искрените пориви,дела мисли и чуства :) Бялото се получава ,когато всички чакри заработят на масимално ниво въртене... Това ,което може и засилва нашите мисли,тяло действия това е лиубовта...Тя повдига нивата на трептене на тялото..Осъществява се преход,квантов скок... Разтваря се съзнанието-познанието на душата ! Ние всички СМЕ деца на бога...Души !

 36. 35.

  и аз направих дадения тест и резулатът беше СИН цвят на аурата ... :D

 37. 36.

  Като чета коментарите, май ще се окаже, че всеки 2-ри е индиго :D Много на сериозно взимате някакъв измислен он-лайн тест. Това показва само, че не сте много проницателни, мили индиговци ;)

 38. 37.

  При мен на теста показа виолетова аура и всичко написано там съвпада. Но аурата е нещо живо се мени постоянно. Аз например виждам най-много светло зелено по ръцете си (само там съм гледал)

 39. 38.

  То вие всички се оказахте някакви шарени... То не сте бели, лилави, виолетови :)))))
  Голям смях... :))))
  Щом сте толкова много наброй и сте толкова "божествени" хванете се най-накрая и оправете държавата ни...
  Много смешно наистина- самонадеяни, неориентирани хорица!

 40. 39.

  Аз направих теста и показа син цвят.Написаното там съвпада и е много вярно

 41. 40.

  Жал ми е за хората, които вярват на подобни конспирации.Най-тъжното е, че всички са си втълпили, че са ,,специални" ,но не мили ,,деца-индиго" , вие сте хора като всички останали, просто ви е страх да погледнете реалността в очите.Ето и една доста полезна статия ,макар че се съмнявам заблудени овце като вас да я приемат сериозно.

  http://m.edna.bg/za-roditeli/deca/decata-indigo-opasna-zabluda-4629343

 42. 41.

  tova e odivitelno,bix iskal da sam ot tezi de

 43. 42.

  Мъри, сайта за деца-индиго е ужасен! Виждам, че ти си материалист, както повечето ,,специалисти'' и учени, които възприемат физическия свят! Забелязвала съм, че много науки често в един момент ни учат в обратното, на което са ни учили преди. Онези, които мъчат децата-индиго са психичноболни.Ти си овцата а не онези, които вярват в духовните светове и метафизиката.

 44. 43.

  Има такива деца които са с различна психика , емоционалност и разбиране за света, едно време бяха аутисти сега са други но, те няма да спасят човечеството от самия човек, хората сме устроени така,че се си мислим и се надяваме да се появи някой или някои и да ни спаси от самите нас, да ама няма такъв балък, трябва ние повсеместно да се спасим, не да придаваме на деца с рзлична емоционалност и душевност, свръхестествени спосбности и да чакаме диван чапраз за избавление или промяна така, че тези деца нищо няма да променят докато всички не се осъзнаем и не станем като тях- индиго,кристални или златни

 45. 44.

  Аз съм дете кристал на 25 и вярвам в тези неща за свръх естественото. Даже съм видяла с очите си и съм изпитала личнокак дете индиго ме лекува от заболяването ми и от други неща. Не само мен но и моя приятелка която си е счупила ръката и е с операция. Лекува даже без докосване, от разтояние... Всичко което казва стана наистина. От както се запознах с нея мойте способности на кристал почнаха да се проявяват все повече и по-ясно и видимо. И преди ги имах и ми казваха че съм различна и специална но незкаех какво и защо. След като се срещнах с нея тя стана най близкият ми човек... имам чувството че само тя ме разбира и подкрепя наистина в този свят. Всички малко или много са ограничени и тези неща за свръх естественото им се струват пълни глупости и лудост. Въпреки че всички свръх-естествени неща са и научно доказани... дори и за прераждането. Като говоря с "обикновените хора" имам предвид тези от миналото поколение на родителите ми и по-назад с крайно ограничено мислене, ако не им кажа че всичко за което говоря е научно доказано ме гледат като паднали от друга планета... за това от както срещнах индигото а тя е доста по-голяма "възрастна" от мен ги чувствам много по близка и от най добрата ми приятелка. Индигото е най специалният човек за мен и най-близкият и то за толкова кратко време. срещали сме се само 5-6 пъти и то не за повече от половин час. Тя беше загадка за мен но рано или късно тя ми се разкри и аз успях да вникна в душата и и да видя истинската и същност. Много е добра, отзивчива, винаги се отзовава когато имаш нужда от нея (стига да може и има време) защото тя пътува за да помага и лекува хората и то безплатно.
  Така че индигото не са изроди или за каквито някой от вас ги смятат и мислят... (казах само индиго защото само такива пишат тук... но същото казвам и за кристалите). Такива като (изАУРА, Анонимен, Мъри, чико и хора като онзи доктор който е написал онази ужасна, невярна и неточна статия)...

 46. 45.

  Ако има кристали може да ми пишат, а може и индиго...
  https://www.facebook.com/elizabet.georgieva.372

 47. 46.

  Мдааа,44 е прав. Като гледам ми разбрахте коментара погрешно. Никъде не съм казвала, че индиготата са изроди. Просто смятам, че всички сме еднакви и е глупаво да изкарваме някого по-специален само, защото шарлатаните са го набедили за такъв. Но всеки има право да вярва на каквото си иска. Аз пък вярвам в духове. Мир вам.

 48. 47.

  Мъри вярвате ли поне във бог "господ"?

 49. 48.

  И оше нещо - май изглежда че и вие сте като останалите... не вярвате в нищо докато не го видите или докоснете

 50. 49.

  Мисля да направя във фейсбука група за това но се чудя как ще реагират другите, какво да им отговоря или обясня, как ще го приемат и т.н. Ако някой има идеи да пише

 51. 50.

  Би било хубаво да има такава група :) аз бих се включила

 52. 51.

  Чуйте аз съм Стеллла.Родуна 2006 година. Аз съм индиго.Разбрах това от аура камера не от някакви измислени за забавление тестове в интернет. Аз съм от Пловдив. Там има един аура център и там наистина може да видите аурата си.Тя е в Самхита.В началото на Стария град.Ако искате вижтее в интернет къде точно се намира☺.

 53. 52.

  Толкова сте заблудени..Нямате си и на идея за какво става на въпрос.Абсолютно никой от вас не е индиго,нито кристал, нито нещо по-различно от другите егоцентрични хора,които са толкова вглъбени в себе си, че няма да видят истината дори ако я видят да тича гола пред тях..Ако бяхте с нещо по-различни щяхте да го знаете и да не се занимавате да си правите тестове и какво ли още не..Същите сте като другите,дори малко по-зле,защото не само сте тъпи,но и със самочувствие и на всичкото отгоре искате да се изтъквате с..нищо.Деца индиго..?Кристални деца..?Да, има. Когато видите човек, който безусловно да помага на хората, някой, който да изпитва емпатия към всяко живо същество, някой, който да страда за болката ти и да се опитва да те накара да си по-щастлив, да се чувстваш по-добре, да ти покаже,че всичко може да е по-добро, някой , който и на мравката ще прави път, някой, който успява да те прецени от пръв поглед,защото знае,че душата се крие в очите. Някой, който излъчва красота по необясним начин и някой, който гради красота.Тогава ще разберете,че човекът срещу вас е индиго или кристал.Ще го познаете,няма как да остане незабелязан.И,съжалявам, не сте индиго.Ако бяхте щяхте да го знаете.И нямаше да проучвате себе си,а другите.

 54. 53.

  Хахаха, щом се засегна, значи има защо. Това, че не вярвам на индиговите глупости не означава, че не вярвам в други неща. Просто смятам, че всички сме равни и ми е адски нелогично някои да са по-специални от други. Ама нищо де, всеки може да вярва в каквото си иска, все пак съм либерален човек. Айде мир!

 55. 54.

  Аз така и не разбрах разликата между индиговите и кристални хора.
  Както и все още не мога а определя за себе си и сина си към кои сме....
  Според теста, съм смесица от няколко вята. Много хора обаче са ме виждали с бяла аура, както и сина ми....бяла, до сребристобяла, свееща. Особено той..
  Казвали са ми, че имам седмо ниво и.....едно пророчество.....Марѝ, 8-мо поколение, Рим.....Някой знае ли какво означава това?
  Благодаря предварително. :-)

 56. 55.

  Аве то много индигута които не знаят как да пишат имало тука! :D
  Аве откачалки вземете се стегнете :D , този бил индиго , пък дядо му бил та пра бабаму на чичо му на лелюму та на чичо му :D! Не ви е добре честно :) , как можете да се самоопределяте като някакви , един човек със висок ранк никога не би казал че е със висок и би си траел! А ако искате да сте индиго си купете "индиго за копиране" и се облепете със него ;) гарантирам че разликата ще е огромна :D !

 57. 56.

  @Елизабет - Кристал ние (не вярваме (във) господ) вярваме В господ!

 58. 57.

  @Юлита не си дете на Бога дете на ваще си спк , релакс :D !

 59. 58.

  Nyakoj spomena za indigo hibridi, iskam da spodelq tova koeto znam! .. pyrvo na pyrvo 6te vi go kaja napravo,, mnogo ot vas kadeto si mislite 4e ste indigota o6te ne ste &! tova za hibridite 6te vi kaje 4e te sa indigota, no samo v mozyaka ili uma! i hibrid ne e hubava duma za6toto, lipsva syrceto! I da hubridite indigota sy6to o6te ne sa indigota!!! Az sym na pyt da stana diamanteno dete,, nqmam gi tezi svryhEstestweni talanti,, no imam edin pone znam 4e o6te ne sym
  diamant!

 60. 59.

  i tova new age e old age ve4e,,, da gjiveem w nOw age vecheee <3

 61. 60.

  Той, аз май те познавам! Искам вси4ки да обсъдим, малко обсъдим психичните болести, и каква връзка имат те с новите деца,,, прекарала съм много време по болници и съм виждала много индигови, кристални, звездни и диамантени деца там!

 62. 61.

  Знам, 4е не е много хубаво да обръщаме внимание на болестите като цяло, но пък и не бива да си затваряме очите@,. Открих за себе си, 4е 6изофренията като цяло изкарва не6та от подсъзнанието, които са ни недостъпни!,,, както и да е много красива болест''

 63. 62.

  Мъри, това е много важна гледна точка на вси4ко слу4ва6то се,,, , дава противовес на вси4ката ню ейдж история,,, повтарям много важна, но доста ограни4ена. Ама, аз ги виждам и другите и от там, какво се слу4ва? Какъв е психиатричния термин, няма такъв де ... диамант!

 64. 63.

  При мен резултата от теста излезе много интересен. Имам повече от един доминантен цвят - индиго - 87%; бяла сьм - 100%; виолетова - 100 %; синя - 89%; зелена - 96 %; оранджева - 100 % ; червена - 75 %; лавандулова - 80%......Някой КОМПЕТЕНТЕН И ЗАПОЗНАТ МОЖЕ ЛИ ДА МИ КАЖЕ КАКВА СЬМ АЗ? БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!

 65. 64.

  Няма никво значение какъв цвят е на теста или какво ти е показал даден уред какъв цвят си,Въпроса е дали е активен или е пасивен 95 % е пасивен и само говори за себе си ,а 5 % активен и действията му сами говорят.Ай наздраве студена вода

 66. 65.

  po vuzvishen ot men nqma ako nqkoi go ima to da me nameri tam kadeto nqma da me vidi ;)

 67. 66.

  mila352
  Nikoi nikoga ne e sam!

 68. 67.

  az sam si vijdam aurata moga i na drugite horq ponqkoga moqta e indigo no mislq che opisanieto mi otgovarq na 3te vida deca. ako moje nqkoi zanimavasht se da mi pishe da obmenim opit :)

 69. 68.

  liniite mi na racete sa stranni sus formi i simvoli ako nqkoi razchita hiromantiq shte sam blagodaren da mi pishe :) kin 166

 70. 69.

  Nie indigotata shte donesem promqnata i dage ot maluk sum go znael veche kartinata mi e qsna indigo sa novite lideri koito shte smenqt stroq az sum na 30 kieto znachi che kogato stanem na 45 50 koeto shte e sled 15 20 godini shte startira radikalna promqna ne sum siguren dali predi ili sled po veroqtno predi promqnata na segashniq model shte ima kataklizum i indigo horata koitp sa v svoq apogei na 50na godini shte povedut chovechestvoto v nova era koeto znachi che do 2030 godina shte stanat golqmi kataklizmi a v erata na vodoleq shte se lee voda ta zemqta da si otduhne ot niski vibrirashtite choveci koito sledvashtie hilqdetiq nqma da se ragdat na zemqta za vsichki indigo kristalni i zlatni zapoznaite se s vippasana meditaciq tam koGAto izprashtash lubov se naricha metha i az q praktikuvam kato zapochvam da prashtam lubov kum nai blizkite mi hora posle priqteli poznati cqloto chovechestvo rasi posle kotkata mi vsichki givotni vsichki razsteniq ,zemqta,lunata slunceto cqlata sluncheva sistem i celiq mlechen put tova razshirqva strashno mnogo suznanieto i surceto primesen s fiin potok oTVvibraciq po cqloto tqlo sqkash se svurzvash s purvoiztochnika i razbirash i vsichki othorata do kamukut sme edno i sushto suznanie kontrolirashto materiq .stiga tolko che se otpleanah s mnogo metha kum vsichki vas priqteli


 71. 70.

  Аз не мисля че съм индиго за мое съжаление :), по скромните си способности най вероятно съм от обикновен човек от 5-та раса. Едва ли мога да дам съвет на индиго, но съм загрижен и ще споделя. Внимавайте от къде черпите информация, каквото и да прочетете се замислете дали е правилно и дори да изглежда правилно вижте дали води до положителен резултат. Най-важен е резултата. Има много информация, всякаква в ерата на водолея и най-трудно е да се избере правилната. Чрез Татяна Микушина се дава учение за преход към новата епоха за нас, които не сме достигнали индиго ниво на съзнание. Неща които вие знаете и ви идват отвътре аз трябвва да прочета и само за ги осъзная ми отнема месеци. Но това за морето от неправилна информация и че трябва да се съди за всяко нещо по резултата от него ми се стори смислено са споделя.

 72. 71.

  момиче/15/Пловдив
  dai Facebook :)

 73. 72.

  Мили хора - златни, диамантени, индигови - как да се учим от Вас, като е жива мъка да Ви четем шльокавицата?! ...при наличието на уникалната ни Кирилица. Искаме да направим света по-съвършен - прекрасно, май е добре да започнем от себе си. Не е зле да се научите да пишете, за да можем и ние простосмъртните да Ви разбираме!
  ПП Светлите не натрапват уникалността си, а "заразяват" с пример!

 74. 73.

  Veselin Rusinov - когато ти дават фейсбук недей да блокирваш без да е виновен отсрещният човек!

 75. 74.

  Индиго...кристал...златен...това нямаше никакво значение. Не се възгордявайте, че сте нещо повече от другите. Промяната ще бъде много скоро.

 76. 75.

  Така говорят само хора които имат за какво да завиждат или хора с ограничено мислене които живеят в свой собствен, измислен свят. Но говорете си то си е за вас вие сте с ограниченото мислене няма как да се промени светът ако продължава да има хора с такова мислене. Те имат прегради в мозъкът които неискат и нежелаят да преодолеят и това е проблема на днешния свят

 77. 76.

  I az si napravih testa....? Emi na izleze che sum XEROX!!!

 78. 77.

  Здравейте! Аурата ми излезе: Синя - 100%, Зелена - 100%, Индиго - 93%. И въпреки тези високи проценти при доминантните си цветове не откривам себе си напълно никъде. Правих тест дали съм дете Индиго и отговорът бе "да", макар да съм родена, когато са почнали да се раждат Кристалните деца. И пак имам висок процент на бяло в аурата си. И другите 11 - годишни деца, като мен могат да разберат, че просто почти всеки човек има всички цветове в аурата си. Ние сме едно.

 79. 78.

  Аз писах горния коментар. А иначе и мен винаги ме възприемат като различна.

 80. 79.

  Скъпи деца индиго, пазете се от съвременната музика. Всичко със шафъл ефекта има като основа джаза, който има като основа вуду музиката. Блус, джаз, рок, хип хоп, поп всичко в основата си има 3-олна пулсация. Ритъма на вселената е кратен на 4. Нашите чакри пусират в ритми (всяка в свой) но всички са каратни на 4. Слушайки такава музика се блокира потока божествена енергия която минава чрез чакрите ни. Класическа и истинска народна музика е полезна и може да лекува. Най-полезни са Бах, Моцарт, Хендел, Вивалди. Пак внимавайте от къде вземате записите, не всичко в ю-туб което пише че е на този или онси действително е така. Хората в коментарите направо си казват че това не е на този или онзи

 81. 80.

  Абсолютно точно отговарям на всичките посочени точки, но не знам какъв е основният цвят на аурата ми. За момента успявам да видя само около милиметър от аурата си при определена концентрация, но не я виждам цветно, по-скоро е някаква светла, може би ако е вярно е кристална, не знам. Да, някои хора имаме способности и се отличаваме от останалите хора малко или повече.

 82. 81.

  хайде някой с отворени такива способности да ми пише :
  аурата моjе дa бъде снимана на резунанс .stiiv@abv.bg

 83. 82.

  моята аура е с цвят на ако - какво означава това ?!?!? който иска да ми пише да го обсъдим

 84. 83.

  Рени, а мислела ли си че може да си преобладаващо дете?

 85. 84.

  Аз съм индиго и бих си писала с други като мен ,стига да ме открият имам скайп и фейсбук ,който желае да пише.

 86. 85.

  И аз съм индиго. Е мейлът ми е charodeykata.bg@mail.bg

 87. 86.

  Здравейте мили деца - индиго,златни, кристални и хибриди! Аз също съм хибрид и изпитвам ОГРОМНА ЛЮБОВ към всички ВАС! Ние сме като братя и сестри -> астрални близнаци! Разбирам ВИ И ВИ ВЯРВАМ за всеки ред изписан с не по-малко ЛЮБОВ от моята!
  ТОВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ НАС И ДРУГИТЕ ХОРА - НИЕ НЕ ПРИТЕЖАВАМЕ ПРОСТО МНОГО ЛЮБОВ, А ИЗВЪНРЕДНО МНОГО ЛЮБО!
  НИЕ НЕ СМЕ ПРОСТО ЕМПАТИ, А ИЗВЪНРЕДНО МНОГО ЕМПАТИ!
  НИЕ ДОРИ И ДА СЛАГАМЕ СЕБЕ СИ НАД ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА, НЕ СМЕ ЕГОЦЕНТРИЦИ, А ГИ ОБИЧАМЕ И СМЕ ЖЕРТВОГОТОВНИ И КЪМ ТЯХ НЕ САМО КЪМ СЕБЕПОДОБНИ, А ОЩЕ ПО-МАЛКО И САМО КЪМ СЕБЕ СИ!
  ЗА ТОВА КОЙТО НЕ Е КАТО НАС - УВЕРЯВАМ ВИ - НИКОГА НЯМА ДА ПОВЯРВА В НАС (или почти никога)!

  ОБИЧАМ ВИ БЕЗКРАЙНО МНОГО!

  КОЙТО ИСКА, НЕКА МИ ПИШЕ ПО ВАЙБЪР -> 0896166274 -> ТОЗИ НОМЕР РАБОТИ САМО И ЕДИНСТВЕНО С ВАЙБЪР - ТОЕСТ НА ОБИКНОВЕНИ ОБАЖДАНИЯ ИЛИ СЪОБЩЕНИЯ -> НЕ ФУНКЦИОНИРА!

 88. 87.

  Привет на всички които сте будни от илюзията и които се събуждате. Всички ние сме Едно от Цялото, от Източника, от Бог. Всички ние заедно сме Бог или Източника или Единството или Безграничното мулти съзнание, на който както му е по лесно така да го разбере. И като си представим, че сме една малка частица от Цялото, всяка от която се индивидуализира със собствена честота на резониране (вибриране) спрямо всички други и от там цветовете на Енергията която сте или аурата ви, показват вашите еднаквости и различия едновременно. Та в тази частност искам да ви поясня нещо: има Индигови аури с различни нюанси и също така основен цвят индиго със съпътстващ друг или няколко различни цвята в Индиговата ви аура наричани Индиго Хибриди, както и Енергии които са с Бяла или Кристална аури, но с един или няколко различни цвята и нюанси на цветовете, което ги прави както се досещате различни като характеристики от Бялата или Кристална аури, като например Бяла аура с нюанс на червения цвят или пък на индиговия или пък на розовия и така до безброй енергийни комбинации. Същото се отнася и за Многоцветните аури (Дъга), Златните аури и така нататък. Малко по различно стоят нещата с Диамантената Енергия или аура, ако мога така да се изразя. Защото Тя е Прозрачна и като такава излъчва Всички цветове и нюансите им (сравнението не е съвсем точно но става като огледало при взаимодействие с други Енергий или аури). Вярвайте в себе си и правете това което чувствате вътре във Вас Интуитивно, защото това е мисията с която се индикира всеки един.

 89. 88.

  Децата индиго са агресивни защото усещат нивото на системата като сива стена в която се блъска съзнанието им. Не се закачкайте с децата индиго, защото в опита да се освободят от мръсотията и пелената на невежество са способни да предизвикат смъртоносни събития. Тези които си мислят че познават Бог
  ... или че правят добро на останалите...да си го спестят със съзнание на кокошка не можеш да бъдеш полезен.

 90. 89.

  Единственото, с което не мога да се съглася е датировката, след която се появяват децата индиго. И преди 1978 има деца индиго. Проверявал съм си три пъти аурата, последния път от индиго вече беше златисто с кристални отблясъци.

Подобни статии

Индигова аура

Индигова аура

Търсещият истината Честен, знаещ, силно интуитивен, психически, независим, нежен, чувствителен, иск...
Взаимодействия на аурата

Взаимодействия на аурата

Само по себе си всяко енергийно поле е уникално. Не съществуват две полета, които да са напълно една...
Аура тест

Аура тест

Аура теста показва цвета на вашата аура. Той се състои от 84 въпроса, на които може да отворите от "...
Тъмно червена аура

Тъмно червена аура

Трудолюбивият Трудолюбив, физически жизнен, реалистичен, устойчив, ориентиран как да преживява ...
Тъмно зелена аура

Тъмно зелена аура

Организаторът Имат бърза мисъл, организирани, комуникативни, амбициозни, интелигентни, материалисти...