Назад  |   Начало  »  Езотерика  »  Аура  »  Описание на Аурата  »  Какво представляват индиго децата и как да ги разпознаваме

Какво представляват индиго децата и как да ги разпознаваме

Какво представляват индиго децата и как да ги разпознаваме

Децата индиго могат да ни помогнат да достигнем до нашата истинска същност. Ние си мислим, че съзнанията ни са отделени, заради физическите тела. Това обаче не е точно така и индиго децата го знаят. Те могат да пренасят съзнанието си през различни светове, обикновено вечер, когато си мислим, че са заспали. Мислите и чувствата ни не са наши собствени. Истината е, че сме забравили кои сме и как можем да се свързваме на съзнателно ниво. Децата индиго обаче знаят това и притежават едно вътрешно познание, което надхвърля много нашите психически способности.
Не всички деца родени след 1980г. са индиго. Много имат да решават трудности и предизвикателства от предишни животи. Веднъж след като научат уроците и си изведат необходимите поуки, те могат да се превърнат в индиго личности.
Вътрешната структура на нашата ДНК се променя. Мозъчните вълни се придвижват към по-високи вибрационни модели, също както и електромагнитните полета на ДНК. Поради това мозъците ни започват да работят заедно, като сплотени единици на съзнанието. Това означава, че все повече хора са наясно, че постепенно се превръщаме в много по-чувствителни същества.

Как сме загубили връзката с нашето вътрешно съзнание?

Казано по-просто ние сме започнали да „мислим”, вместо да „чувстваме” преди хиляди години. Способността ни да се включваме към колективното съзнание все още е вътре в нас. Ние просто сме забравили как да я използваме. Егото се е превърнало в наш владетел и ни дърпа назад, понеже разчита на спомените при вземането на решения. Когато се осланяме на миналото ние даваме сили на егото и това ни прави страхливи. Интелектът ни е отговорен за това да загубим връзката с колективното съзнание и това ни кара да се чувстваме самотни.
Някои хора са в състояние да си върнат поне част от това знание. Те от своя страна раждат деца, които знаят как работи колективното съзнание и го използват. Индиго поколението са техни потомци. Днешното поколение деца са по-интелигентни, по-интуитивни, по-духовни, а в някои случаи и по-жестоки от всички поколения преди тях.

Откъде идва термина „Индиго деца”?

Термина идва от цвета на аурата, който имат тези деца. Около 80% от хората родени след 1980г. имат нов тъмносин цвят на аурата, който се нарича индиго.
Какви са моделите на поведение на индиговите деца?

 1. Още с раждането си те имат усещането, че са специални и трябва да бъдат почитани.
 2. Те са по-уверени и имат по-високо чувство за собствената си стойност.
 3. Абсолютната власт при която нямаш друг избор не се възприема добре при тях. Типичен пример за това е образователната система.
 4. Някои от правилата, които ние сме спазвали като деца им се струват глупави и те се борят срещу тях.
 5. Строгите ритуални системи са нещо архаично за индиго децата. Те чувстват, че на всичко трябва да се придаде творческа мисъл.
 6. Те са много проницателни и виждат нещата дълбоко и детайлно. Така например те знаят как работи съвременната система на управление и контрол и не могат да бъдат заблудени от нея.
 7. За възрастните индиго децата изглеждат антисоциални, освен ако не са в компанията на други индиго деца.
 8. Старите методи за контрол не вършат работа при тях.
 9. Удовлетворението на личните им нужди е много важно за тях и те ще ви накарат да разберете това.

Ето някои от основните характеристики на едно индиго дете:

 • Силна воля
 • Родени са след 1980г.
 • Креативни и артистични с усет към музиката и поезията
 • Склонни към зависимости
 • Упорити и твърдоглави
 • Усещат се по-зрели от реалната си възраст
 • Много е вероятно да виждат ангели или починали хора
 • Изолационисти – било посредством агресивно отделяне или чрез нежна интровертност
 • Независими и горди, дори ако постоянно ви искат пари
 • Имат огромно желание да помогнат на света
 • Проявяват двете крайности – ниско самочувствие и грандоманщина.
 • Отегчават се лесно
 • Често страдат от Синдром на дефицит на вниманието и хиперактивност
 • Проявяват склонност към безсъние, страдат от неспокоен сън, кошмари или страх от заспиване
 • Страдат от депресия или дори са правили опити за самоубийство
 • Търсят истински, дълбоки и трайни приятелства
 • Лесно се привързват към животни

Ако притежавате поне 14 от тези черти, значи сте индиго. Ако имате от 11 до 13 значи на път да станете индиго. Ако сте възрастен и проявявате тези черти, вероятно сте „Работник на Светлината”.

Ефектите на Риталина и други лекарства върху индиго деца, диагностицирани със Синдром на дефицит на вниманието и хиперактивност

Индиго децата, които вземат Риталин или други психотропни лекарства много бързо започват да губят своята интуиция ,психически способности и войнствен характер. Тези деца са изпратени на Земята с тези три духовни дара с определена цел и тя е да пречистят нашата планета екологично и социално. Риталина ги кара да забравят целта на своя живот, което забавя промените на нашата планета.
Една от причините индиго децата да имат проблеми със съня е поради духовете привлечени от тях. Тези духове знаят, че децата ги виждат и усещат. Това прави децата по-раздразнителни и неспокойни в училище, което кара лекарите погрешно да ги диагностицират със синдром на дефицит на вниманието и хиперактивност.

Как изглежда идеалният свят през очите на хората индиго?

Хората индиго имат работа за вършене на тази планета. Тяхната задача е да премахнат старата ценностна система и да я заменят с нова. Те приемат задачата си много на сериозно, дори да не са напълно наясно с нея. Те подготвят света за новите ценности: любов, братство, единство и цялостност. Прошката е ключовият елемент, който ще излекува Земята. Според тях светът трябва да бъде:

 1. Освободен от разяждащите химикали.
 2. Хранителните продукти трябва да са отгледани по биологичен начин и да са пресни с минимална преработка или рафиниране.
 3. Децата трябва да имат по-голямо влияние върху образователната система и учебната програма.
 4. Семейство трябва да означава хората с които сте в момента и да включва по-голям кръг от хора.
 5. Политическата система трябва наистина да се грижи за доброто на всички и да бъде много по-демократична и социална.
 6. Всички страни и всички хора трябва да работят заедно, за да направят живота по-добър по цялата планета.
 7. Природата и нейните нужди трябва да са на първо място, да има чист въздух и почва.
 8. Трябва да се отнасяте с уважение към децата и да се консултирате с тях за всяко ваше действие, което ги засяга.
 9. Всички хора трябва да бъдат равни, без значение каква е тяхната раса, пол или религия.

Заключение:

Ние може да ги наказваме, отричаме, дрогираме с неподходящи лекарства, но въпреки това те няма да отговарят на модела ни за дете. Защо? Много индиго деца могат да виждат бъдещето и знаят, че това на което ги учим е безполезно и без значение.
Хората индиго са много упорити и със силна воля. Тяхната чувствителност към химикали и преработени храни ни показва какво трябва да променим в света. Те с чувствителни към толкова много неща. Едно индиго дете ще ви каже, че не трябва да използваме тези вредни химикали, ако наистина обичаме Земята и себе си.
Индиго децата са естествени деца в един неестествен свят. Техните имунни системи (физическа и емоционална) не са в състояние да усвоят токсините в храната, водата, въздуха, тоалетните принадлежности, изкуственото осветление и взаимоотношенията. Учените са открили огромни връзки между Синдрома на дефицит на вниманието и хиперактивност и токсините в околната среда.

Рейтинг: 4.3/5 на базата на 15 оценки
прегледи 37399

Препоръчани продукти

Коментари за Какво представляват индиго децата и как да ги разпознаваме

 1. .

  Изолираност, силни физически емоции, заради натиска от другите и заради неразбирателството.
  Пробите за самоубийство са, защото вече не исках да помагам на тези хора, но всеки има втори шанс. Прошката е нещо важно! Наистина хората трябва да бъдат единни и трябва да пазим природата си, толкова е прекрасна ...
  Да, имам силна интуиция, но имам проблем със себеизразяването и затова не съм с войнствен х-р.
  Искам истински, трайни и дълбоки приятелства, защото съм такава.
  Не виждам ангели, но те са сред нас.

 2. 1.

  Drugata vi statiq za Indigo e po-bluzka do istinata. Tova koeto opisvate e vsichko drugo, no ne I indigo.....

 3. 2.

  Не само родените след тази година са индиго.

 4. 3.

  Инфого децата започват да се раждат още през 50-те години на миналия век, когато започва по активната работа за узцелявснето на планетата. След 80-те започва раждането на децата кристали, а от 5 години се раждат и малките диамантчета. Кои ще са следващите

 5. 4.

  индиго кристални диамантни звездни воини на светлината всичко това е едно и също явление НИЕ ЕВОЮЛИРАМЕ ! ОКОВИТЕ ОТ СЪЗНАНИЯТА НИ ПАДАТ ! ВЕЧЕН МИР И СВЕТЛИНА ! ХУБАВОТО ТЕПЪРВА ПРЕДСТОИ ;) ДА ИЗЧИСТИМ ПРИРОДАТА :P

 6. 5.

  Моля да ме извините за пропуска ! Държа да ви уведомя , че утре ще се роди първото ,,платинче ,, ! Така де ! Като сме ги подкарали нека изредим всички благородни метали и минерали с изключение на златото ! Златарчета много отдавна се раждат и живеят в Йоаким Груево !

 7. 6.

  Зная,че първите деца индиго се раждат още през 1970г.но са много малко.А хората родени през 1950г. Са така наречените"светлинни работници".

 8. 7.

  Ама как да изчисти природата със АК-47 или със метлите , щото със метлите най-добре!

 9. 8.

  Просто всеки се прави на специалист. Индиго деца има и е имало винаги, но не в такива мащаби, както сега иил след 1970 г.

 10. 9.

  деца индиго има и в миналите векове ;) А и за да носи съзнание на индиго не значи да е непременно с преобладаваш индиго цвят в аурата Кои са те ? Сами може да се досетите те са известни имена дали сериозен принос в технологията,изкуството и т.н. изписани са един куп глупости вече по тая тема и със сигурност не са писани от индиго Тоя етикет ми бърка в здравето.....Днес те са странни,неразбрани в очите на повечето хора , но "утре " ще бъдат гледани с други очи.Всичките споделят едно общо предчувствие за големите събития,които предстоят ! в очите на крайно материалните хора ще бъде огромно зло , но в очите на другите (новите )ново време,в което духовното ще вземе превес над материалното !

 11. 10.

  Как със сигурност да разбера дали съм индиго? Питам, защото прочетох всичко за индиго децата и така сякаш разбрах повече за себе си. Моля някой, който разбира, да ми каже.

 12. 11.

  Много интересна статия за индиго децата.
  За пръв път чета за такива деца.
  От приложения тест имам 14 точки.
  И не само това преживявам странни неща.
  Виждам неща които други хора не виждат.
  Мисленето ми за живота за хората за света
  е много по различно .
  Много хора като че ли са слепи и глухи за лошото и злото.
  Дори нещо още по лошо намират го за нормално и добро.
  И още много неща които бих искала да
  коментирам със хора които мислят като мен.
  От много голям период от време от живота ми искам да срещна хора които да преживяват неща които съм преживяла и преживявам.
  Например НЛО .НО МОЛЯ ЗА КОРЕКТНОСТ
  ИСКАМ ДА СРЕЩНА ТАКИВА ХОРА ЗА ДА СПОДЕЛИМ ТОВА КОЕТО СМЕ ПРЕЖИВЕЛИ
  БЛАГОДАРЯ ЗА ПРЕДОСТАВЕНАТА МИ ВЪЗМОЖНОСТ.

Подобни статии

Аура тест

Аура тест

Аура теста показва цвета на вашата аура. Той се състои от 84 въпроса, на които може да отворите от "...
Тъмно червена аура

Тъмно червена аура

Трудолюбивият Трудолюбив, физически жизнен, реалистичен, устойчив, ориентиран как да преживява ...
Тъмно зелена аура

Тъмно зелена аура

Организаторът Имат бърза мисъл, организирани, комуникативни, амбициозни, интелигентни, материалисти...
Усещане на аурата

Усещане на аурата

Когато става дума за аурата, повечето хора могат да бъдат причислени към една от следните две катего...