Назад  |   Начало  »  Езотерика  »  Аура  »  Описание на Аурата  »  Какво представляват индиго децата и как да ги разпознаваме

Какво представляват индиго децата и как да ги разпознаваме

Какво представляват индиго децата и как да ги разпознаваме

Децата индиго могат да ни помогнат да достигнем до нашата истинска същност. Ние си мислим, че съзнанията ни са отделени, заради физическите тела. Това обаче не е точно така и индиго децата го знаят. Те могат да пренасят съзнанието си през различни светове, обикновено вечер, когато си мислим, че са заспали. Мислите и чувствата ни не са наши собствени. Истината е, че сме забравили кои сме и как можем да се свързваме на съзнателно ниво. Децата индиго обаче знаят това и притежават едно вътрешно познание, което надхвърля много нашите психически способности.
Не всички деца родени след 1980г. са индиго. Много имат да решават трудности и предизвикателства от предишни животи. Веднъж след като научат уроците и си изведат необходимите поуки, те могат да се превърнат в индиго личности.
Вътрешната структура на нашата ДНК се променя. Мозъчните вълни се придвижват към по-високи вибрационни модели, също както и електромагнитните полета на ДНК. Поради това мозъците ни започват да работят заедно, като сплотени единици на съзнанието. Това означава, че все повече хора са наясно, че постепенно се превръщаме в много по-чувствителни същества.

Как сме загубили връзката с нашето вътрешно съзнание?

Казано по-просто ние сме започнали да „мислим”, вместо да „чувстваме” преди хиляди години. Способността ни да се включваме към колективното съзнание все още е вътре в нас. Ние просто сме забравили как да я използваме. Егото се е превърнало в наш владетел и ни дърпа назад, понеже разчита на спомените при вземането на решения. Когато се осланяме на миналото ние даваме сили на егото и това ни прави страхливи. Интелектът ни е отговорен за това да загубим връзката с колективното съзнание и това ни кара да се чувстваме самотни.
Някои хора са в състояние да си върнат поне част от това знание. Те от своя страна раждат деца, които знаят как работи колективното съзнание и го използват. Индиго поколението са техни потомци. Днешното поколение деца са по-интелигентни, по-интуитивни, по-духовни, а в някои случаи и по-жестоки от всички поколения преди тях.

Откъде идва термина „Индиго деца”?

Термина идва от цвета на аурата, който имат тези деца. Около 80% от хората родени след 1980г. имат нов тъмносин цвят на аурата, който се нарича индиго.
Какви са моделите на поведение на индиговите деца?

 1. Още с раждането си те имат усещането, че са специални и трябва да бъдат почитани.
 2. Те са по-уверени и имат по-високо чувство за собствената си стойност.
 3. Абсолютната власт при която нямаш друг избор не се възприема добре при тях. Типичен пример за това е образователната система.
 4. Някои от правилата, които ние сме спазвали като деца им се струват глупави и те се борят срещу тях.
 5. Строгите ритуални системи са нещо архаично за индиго децата. Те чувстват, че на всичко трябва да се придаде творческа мисъл.
 6. Те са много проницателни и виждат нещата дълбоко и детайлно. Така например те знаят как работи съвременната система на управление и контрол и не могат да бъдат заблудени от нея.
 7. За възрастните индиго децата изглеждат антисоциални, освен ако не са в компанията на други индиго деца.
 8. Старите методи за контрол не вършат работа при тях.
 9. Удовлетворението на личните им нужди е много важно за тях и те ще ви накарат да разберете това.

Ето някои от основните характеристики на едно индиго дете:

 • Силна воля
 • Родени са след 1980г.
 • Креативни и артистични с усет към музиката и поезията
 • Склонни към зависимости
 • Упорити и твърдоглави
 • Усещат се по-зрели от реалната си възраст
 • Много е вероятно да виждат ангели или починали хора
 • Изолационисти – било посредством агресивно отделяне или чрез нежна интровертност
 • Независими и горди, дори ако постоянно ви искат пари
 • Имат огромно желание да помогнат на света
 • Проявяват двете крайности – ниско самочувствие и грандоманщина.
 • Отегчават се лесно
 • Често страдат от Синдром на дефицит на вниманието и хиперактивност
 • Проявяват склонност към безсъние, страдат от неспокоен сън, кошмари или страх от заспиване
 • Страдат от депресия или дори са правили опити за самоубийство
 • Търсят истински, дълбоки и трайни приятелства
 • Лесно се привързват към животни

Ако притежавате поне 14 от тези черти, значи сте индиго. Ако имате от 11 до 13 значи на път да станете индиго. Ако сте възрастен и проявявате тези черти, вероятно сте „Работник на Светлината”.

Ефектите на Риталина и други лекарства върху индиго деца, диагностицирани със Синдром на дефицит на вниманието и хиперактивност

Индиго децата, които вземат Риталин или други психотропни лекарства много бързо започват да губят своята интуиция ,психически способности и войнствен характер. Тези деца са изпратени на Земята с тези три духовни дара с определена цел и тя е да пречистят нашата планета екологично и социално. Риталина ги кара да забравят целта на своя живот, което забавя промените на нашата планета.
Една от причините индиго децата да имат проблеми със съня е поради духовете привлечени от тях. Тези духове знаят, че децата ги виждат и усещат. Това прави децата по-раздразнителни и неспокойни в училище, което кара лекарите погрешно да ги диагностицират със синдром на дефицит на вниманието и хиперактивност.

Как изглежда идеалният свят през очите на хората индиго?

Хората индиго имат работа за вършене на тази планета. Тяхната задача е да премахнат старата ценностна система и да я заменят с нова. Те приемат задачата си много на сериозно, дори да не са напълно наясно с нея. Те подготвят света за новите ценности: любов, братство, единство и цялостност. Прошката е ключовият елемент, който ще излекува Земята. Според тях светът трябва да бъде:

 1. Освободен от разяждащите химикали.
 2. Хранителните продукти трябва да са отгледани по биологичен начин и да са пресни с минимална преработка или рафиниране.
 3. Децата трябва да имат по-голямо влияние върху образователната система и учебната програма.
 4. Семейство трябва да означава хората с които сте в момента и да включва по-голям кръг от хора.
 5. Политическата система трябва наистина да се грижи за доброто на всички и да бъде много по-демократична и социална.
 6. Всички страни и всички хора трябва да работят заедно, за да направят живота по-добър по цялата планета.
 7. Природата и нейните нужди трябва да са на първо място, да има чист въздух и почва.
 8. Трябва да се отнасяте с уважение към децата и да се консултирате с тях за всяко ваше действие, което ги засяга.
 9. Всички хора трябва да бъдат равни, без значение каква е тяхната раса, пол или религия.

Заключение:

Ние може да ги наказваме, отричаме, дрогираме с неподходящи лекарства, но въпреки това те няма да отговарят на модела ни за дете. Защо? Много индиго деца могат да виждат бъдещето и знаят, че това на което ги учим е безполезно и без значение.
Хората индиго са много упорити и със силна воля. Тяхната чувствителност към химикали и преработени храни ни показва какво трябва да променим в света. Те с чувствителни към толкова много неща. Едно индиго дете ще ви каже, че не трябва да използваме тези вредни химикали, ако наистина обичаме Земята и себе си.
Индиго децата са естествени деца в един неестествен свят. Техните имунни системи (физическа и емоционална) не са в състояние да усвоят токсините в храната, водата, въздуха, тоалетните принадлежности, изкуственото осветление и взаимоотношенията. Учените са открили огромни връзки между Синдрома на дефицит на вниманието и хиперактивност и токсините в околната среда.

Рейтинг: 4.2/5 на базата на 17 оценки
прегледи 48840

Препоръчани продукти

Коментари за Какво представляват индиго децата и как да ги разпознаваме

 1. .

  Изолираност, силни физически емоции, заради натиска от другите и заради неразбирателството.
  Пробите за самоубийство са, защото вече не исках да помагам на тези хора, но всеки има втори шанс. Прошката е нещо важно! Наистина хората трябва да бъдат единни и трябва да пазим природата си, толкова е прекрасна ...
  Да, имам силна интуиция, но имам проблем със себеизразяването и затова не съм с войнствен х-р.
  Искам истински, трайни и дълбоки приятелства, защото съм такава.
  Не виждам ангели, но те са сред нас.

 2. 1.

  Drugata vi statiq za Indigo e po-bluzka do istinata. Tova koeto opisvate e vsichko drugo, no ne I indigo.....

 3. 2.

  Не само родените след тази година са индиго.

 4. 3.

  Инфого децата започват да се раждат още през 50-те години на миналия век, когато започва по активната работа за узцелявснето на планетата. След 80-те започва раждането на децата кристали, а от 5 години се раждат и малките диамантчета. Кои ще са следващите

 5. 4.

  индиго кристални диамантни звездни воини на светлината всичко това е едно и също явление НИЕ ЕВОЮЛИРАМЕ ! ОКОВИТЕ ОТ СЪЗНАНИЯТА НИ ПАДАТ ! ВЕЧЕН МИР И СВЕТЛИНА ! ХУБАВОТО ТЕПЪРВА ПРЕДСТОИ ;) ДА ИЗЧИСТИМ ПРИРОДАТА :P

 6. 5.

  Моля да ме извините за пропуска ! Държа да ви уведомя , че утре ще се роди първото ,,платинче ,, ! Така де ! Като сме ги подкарали нека изредим всички благородни метали и минерали с изключение на златото ! Златарчета много отдавна се раждат и живеят в Йоаким Груево !

 7. 6.

  Зная,че първите деца индиго се раждат още през 1970г.но са много малко.А хората родени през 1950г. Са така наречените"светлинни работници".

 8. 7.

  Ама как да изчисти природата със АК-47 или със метлите , щото със метлите най-добре!

 9. 8.

  Просто всеки се прави на специалист. Индиго деца има и е имало винаги, но не в такива мащаби, както сега иил след 1970 г.

 10. 9.

  деца индиго има и в миналите векове ;) А и за да носи съзнание на индиго не значи да е непременно с преобладаваш индиго цвят в аурата Кои са те ? Сами може да се досетите те са известни имена дали сериозен принос в технологията,изкуството и т.н. изписани са един куп глупости вече по тая тема и със сигурност не са писани от индиго Тоя етикет ми бърка в здравето.....Днес те са странни,неразбрани в очите на повечето хора , но "утре " ще бъдат гледани с други очи.Всичките споделят едно общо предчувствие за големите събития,които предстоят ! в очите на крайно материалните хора ще бъде огромно зло , но в очите на другите (новите )ново време,в което духовното ще вземе превес над материалното !

 11. 10.

  Как със сигурност да разбера дали съм индиго? Питам, защото прочетох всичко за индиго децата и така сякаш разбрах повече за себе си. Моля някой, който разбира, да ми каже.

 12. 11.

  Много интересна статия за индиго децата.
  За пръв път чета за такива деца.
  От приложения тест имам 14 точки.
  И не само това преживявам странни неща.
  Виждам неща които други хора не виждат.
  Мисленето ми за живота за хората за света
  е много по различно .
  Много хора като че ли са слепи и глухи за лошото и злото.
  Дори нещо още по лошо намират го за нормално и добро.
  И още много неща които бих искала да
  коментирам със хора които мислят като мен.
  От много голям период от време от живота ми искам да срещна хора които да преживяват неща които съм преживяла и преживявам.
  Например НЛО .НО МОЛЯ ЗА КОРЕКТНОСТ
  ИСКАМ ДА СРЕЩНА ТАКИВА ХОРА ЗА ДА СПОДЕЛИМ ТОВА КОЕТО СМЕ ПРЕЖИВЕЛИ
  БЛАГОДАРЯ ЗА ПРЕДОСТАВЕНАТА МИ ВЪЗМОЖНОСТ.

 13. 12.

  Владеем видове кинези. Но при първите индиго деца, способностите са по-слаби. Например аз владея Аерокинеза. Обаче се старая поне час, докато завали дъжд. Да спра не мога. Но след час опит, вали като буря. Няколко пъти го пробвах това. Но съм от първите индиго деца. Сега се раждат много много по-силни, които ясно си спомнят миналите животи също. Но всичко друго е вярно. Наистина оставаме неразбрани, даже неприети от обществото. Начина, по който да разберете кое дете е индиго е много лесен - те просто са духовни, неземни. Имат силна интуиция, предвиждания, гадателски споосбности. Дори погледите им са различни. Те не приемат законите, отричат да бъдат направлявани, защото интуитивно усещат кое е правилно. Даже може да се каже, че знаят. Просто знаят. И страшно много се отличават от другите, затова остават сами. Хората са свикнали, да живеят по една права линия. Не осъзнавайки, че не сме само плът. Ние сме повече, всички човеци сме повече от това и ако осъзнаят това, тогава биха разбрали, че могат всичко. Няма невъзможни неща. Докъдето стига човешкото въображение, дотолкова може да се реализира. Дори възкръсението. И не, че не се е случвало. Вярата в нещо, го прави реалност. Човекът не е само плът. Човекът е енергия и с душа и с тяло. Затова и най-тежките болести по тялото, могат ''като по чудо'' да се лекуват, само с настроение и вяра. Но много малко хора знаят, всъщност на какво са способни. Дори не знаят колко е безсмислено, да потъват в депресии, интриги и прочие. Всичко това обаче трябва да е така, за това е така. Помнете това място е място на изпитание. Сграда на училище. Ако липсваше един малък детайл, нямаше да е същото. Душата се усъвършенства тук, раждайки се в различни роли. И многократно. И трябва да вкуси от всичко. В единия живот адвокат, в другия клошар, в третия майка, плачеща за умрялото си дете, в четвъртия баба, която целува внуците си и прочие... Много роли, супер много изпитания, много неща за научаване. И спокойно мога да кажа, че преди да сте станали всичко това, нямате отърване. Хилядолетия продължава. Даже всички сме части от едно цяло. Всички сме едно. Само в различни роли. Супер трудни са нещата за обяснение, а и още по-трудни за разбиране от нормални човеци. Онова, което трябва да се знае е, че всичко е храна за душата, която е частица от големия пъзел. А това е само 1% от цялото. Има Бог. Има супер голям разум, създал всичко това перфектно. От клетки, до органи, от насекоми, до Слънца... От животинки до хора... От светове и измерения, до паралели. Безброй галактики, милиарди звезди.. Вселена... Време... Сила... Любов. Трябва просто да се седне, за миг да се престане, да мислят хората за ежедневни проблеми, а да си зададат въпроса, къде съм, кой съм и защо. Дори тези въпроси, ще им дадат отговорите с видими доказателства. Живот, въздух, вода, усет за топло, или студено, лик, емоции, пространство и прочие.. Ще видят, че сме предпазени и силно обичани, отгледани с любов като от мама и от тати. Да, точно така е. Имаме въздух, за да живеем, вода. Имаме почва, от където да си изкарваме прехраната, за която пак помага Висшия. Имаме озонов слой, който ни пази като завивка от изгаряне, имаме гравитация, за да стъпим здраво на земята. Имаме всичко, толкова ни е лесно. Но толкова малко хора виждат това. Това също е едно доказателство, че това е просто добре оборудвано училище за нас. Ух писах доста, но това е малка информация. Иначе имаме и духовни водачи, които ни пазят. Има много неща просто, няма как само в един коментар, приятели. И за паралелите мога да говоря. Добре ще спомена малко и за това. Нужно е да има паралелни светове, понеже ако аз съм родена Айше, в този лик, с тази роля, в тоя живот тук в момента, пиша това. Но като Айше аз трябва да науча и други неща, но всичко не мога да бъда в един живот в един свят под името Айше и в този лик, с този характер. Но ако има паралел, едновременно мога да съм Айше в няколко свята и във всеки един, аз да преживявам друго нещо. Защото както и в този свят и в другите има мерната единица Време. Раждам се само веднъж в този свят като Айше, ще умра и ще се преродя в друг лик, с друг характер и роля. Ако беше използван само този свят, да се родя като Айше и с тази личност преживея всичко, би отнело хилядолетия. Приемете паралелните светове като съседни класове. 1а, 1б, 1в, 1г клас например. Една и съща личност в човешки вид в различни роли. После Айшето умира и се ражда Глория, следва същото с Глория. Няколко Глории в различни роли в паралели и т.н. Дано да съм успяла да опиша поне малко главната идея. И сте прави, наистина са трудни неща за разбиране. Аз не знам къде и как да споделя тези неща, защото не всички ме разбират, по-скоро мислят, че плямпам глупости. И в това е проблема при нас, защото не сме взимани на сериозно. А и всяко индиго дете също се ражда с различна роля, но обща кауза. От мен толкова. Лека и спокойна. :)

 14. 13.

  Незнам дали съм от тъй наречените индиго може би не но определено отговарям на доста от точките да не кажа всички по интересното е друго че преди време ми казаха че излъчвам някакви вибрации йато звукови вълни аз съответно откликнах с отрицание и насмешка после ми показаха как всички хора знаят всичко за мен цялата ми история всичко което казвам мисля върша чувствам се знае ???? голям шок беше и все още е тъпото е че го разбирам сега когато съм на 31 години а съм живял доста интересно повечето ми познати като разбраха че знам не могат да повярват че съм жив ????

 15. 14.

  Зодия водолей, интересуваме всичко, като дете, игрите не ме влечяха, гледах до късно звездите, знаех, че има нещо но не го разбрах, сънувах планетите , и сега, когато почине близък или познат , известно време аз го чувствах по луната когато има червен пръстен около нея аз мога да кажа какво ще се случи, усещам много неща, усещам кой човек е злонамерен и кой е добър, понякога казвам неща които другите не ги разбират, винаги не съм разбрана, и предпочитам да мълча защото не ме разбират и ме мислят за хахо , аз не съм , изпълнявам си задълженията , помагам и на другите, а те го приемат едва ли не че ме използуват, но не е така да парите трябват, защото все пак трябва да се живее, но за да живееш е едно , а да си слуга на материалното е друго, защо непрекъснато трябва да се съревновава с някой който има нещо по ново , и ти трябва да го изхвърлил и да си купиш същото щото съседа ти го има, защо трябва да си агресивен, да използваш сила над по слабия след като можеш да го обори с думи и да намериш общ език и да се разбереш, ако претендира че си повече, по умен или по образован, научи и другия на това, покажи му истината, накара го да разбере, че че нищо не му принадлежи, че той самият принадлежи на бог на светлината и вселената, не знам това е нещо което много хора не искат да го разберат, не се интересуват от нищо, имам такива хора които казват не ме интересува какво става , кой ме управлява, мен ме интересува аз да съм добре, това са слуги на тъмнината, както се казва, като коне с капаци, дано тези деца успеят да изчистят земята , направят това, което ние малкото различни не сме успели , защото сме малко и не ни разбират, но един ден ще разберат , че не сме само ние,, да не би земляни те да са измислили инвитрото, не разбира се, то е продиктувано , и за всичко което е сътворенон от човека, това са избрани хора, няма земни гении,

 16. 15.

  Задължително ли е индиго децата да са неграмотни??!! Защото това виждам от писанията до тук! И са да анонимни също....

 17. 16.

  Датирането след което се появат децата индиго, категорично не е вярно. Има ги и преди това, като антени на космическия разум

Подобни статии

Виждане на аурата

Виждане на аурата

Виждането на аурата е по-скоро физическо, отколкото метафизическо състояние. Всеки може да се научи ...
Измерване на аурата

Измерване на аурата

Съществуват много нови електронни приспособления, които могат да измерват енергийното поле около чов...