Назад  |   Начало  »  Езотерика  »  Аура  »  Виждане и разчитане на а...  »  Как вашата аура въздейства на останалите хора и по какъв начин тя може да бъде повлияна от страхът

Как вашата аура въздейства на останалите хора и по какъв начин тя може да бъде повлияна от страхът

Как вашата аура въздейства на останалите хора и по какъв начин тя може да бъде повлияна от страхът

Случвало ли ви се е да се срещате с хора, които ви карат да се чувствате добре още като ги погледнете?  Или да срещнете някой за първи път и да усетите, че има нещо специално в него, преди още да ви е казал и една дума?

В  тази насока се провеждат все повече и повече изследвания и налице излизат много удивителни резултати. Руският професор Константин Коротков е установил, че аурата на човек продължава да се променя до 72 часа, след неговата клинична смърт.  Според него съзнанието ни е част от материалния свят и посредством него можем да влияем пряко върху нашия свят.

Не можете да скриете своята аура
Всичко което познавате и виждате може да се сведе до енергия. Растенията, дърветата и дори неодушевените предмети, като скъпоценните камъни могат да проявят своята аура. Вашата аура е едно енергийно тяло, което се образува около вас. Аурата е най-добрия детектор на човешките емоции и може да покаже „истинското ви Аз”, без значение колко силно се опитвате да го скриете.

Емпати и аурата
Вашата аура отразява енергията, която преживявате в момента, но и цялостното психическо и емоционално състояние на битието ви.

Емпатите усещат енергията на другите хора и притежават вродена способност да възприемат интуитивно чувствата им. Ние всички притежаваме тази способност, но някои са я развили много по-дълбоко. Това от своя страна може да помогне в обяснението на това как аурата и енергията могат да повлияят на други хора, без да има видима причина за това.

Например един емпат може да приеме енергиите на всички, без значение дали те са положителни или отрицателни.  Емпатите, който имат необходимите знания могат да разпознаят негативните енергии и да се освободят от тях, като ги отклонят. За съжаление повечето хора не знаят това и несъзнателно поглъщат негативните енергии излъчвани от други хора.

Кирлиановата фотография на аурата
Благодарение на Кирлиановата фотография, човешката аура може да бъде заснета. Цвета на нашата аура отразява цветовете в нашата система от чакри. Долните три чакри имат следните цветове: червен (базовата чакра); оранжев (сакралната чакра) и жълт (чакрата на слънчевия сплит). Останалите четири чакри са със следните цветове: зелен (сърдечната чакра); син (гърлената чакра); индиго (чакрата на третото око) и виолетов (коронната чакра).

Кирлиановата фотография е съвкупност от фотографски техники, използвани за да се улови явлението Електрически коронални изхвърляния. Името идва от Семьон Кирлиан, който през 1939г. случайно открил, че ако обект на фотографска плака е свързан към източник на високо напрежение се получава образ на фотографската плака. 

Как може да ви помогне цвета на вашата аура
Както споменахме по-рано аурата отразява цветовете на чакрите ви и дава представа за това на какъв етап от развитието си се намирате и какво можете да направите, за да продължите напред. Имайте в предвид, че няма аура с лоши цветове, защото можем да научим нещо от всеки един цвят. Ако вашата аура е с цвят отговарящ на някоя от долните три чакри (червен, оранжев или жълт) това означава, че вие сте подложени на преживявания на физическо ниво, кото са свързани с оцеляването, сексуални или емоционални проблеми.

Как страхът влияе на вашата аура
Енергийното поле на вашата аура е било изкуствено настроено да отразява обществото през гледната точка на страха, защото когато живеем в страх ние сме много по-лесно контролирани от властта. Когато постоянно мислим за сметки, обществени очаквания, его, материализъм и сексуални проблеми, нашите аури отразяват един от следните цветове: жълто, оранжево или червено.

Ако парите не са толкова важни за вас, тогава аурата ви ще е оцветена в зелено, синьо, индиго или виолетово. Изключение правят хората, които имат лоши намерения, независимо дали се интересуват от пари.

Ако премахнете страха и разрешите проблемите си на физическо ниво вие ще промените цвета на аурата към астралното ниво (зелен, сърдечна чакра) и духовното ниво (син – гърлена чакра; индиго – чакра на третото око и виолетово – коронна чакра).

Може да забележите, че вашата аура се променя от един цвят към друг. Цвета обаче може да се промяна само в рамките на цвета на чакрата, която се намира в непосредствена близост до настоящия цвят на аурата ви. Казано по-просто ако аурата ви е оранжева в рамките на кратък период от време тя може да промени цвета си на жълт или червен. Отнема много повече време и вътрешна работа , за да се достигне до по-високите нива на аурата. Това обаче е нещо, което всеки може да постигне. Всичко започва с промяната отвътре.

Рейтинг: 4.4/5 на базата на 36 оценки
прегледи 71485

Препоръчани продукти

Коментари за Как вашата аура въздейства на останалите хора и по какъв начин тя може да бъде повлияна от страхът

 1. .

  Чудесно обяснение, радвам се, че ми е изпратен този свят...света не е сомо материален

 2. 1.

  Радвам се, че виждам тези обяснения..и за чакрите, и за аурата, и за кристалите

 3. 2.

  Моята е виолетова (happy)

 4. 3.

  Много важен факт е познание и баланс на това да съхраниш себе си.
  Тогава човека се познава от вътре.

 5. 4.

  И къде се прави кирлиантовата фотография в БГ

 6. 5.

  Усещам енергията на хората.В състояние съм винаги да разбера как се чувстват в момента,каква енергия излъчват и дори какво мислят,споделят ли всичко което мислят или се притесняват да изразят своите чувства и мисли.В състояние съм да трансформирам отрицателна енергия в положителна.Никога не изпитвам нито чувствам страх,приемам и виждам нещата от положителната им страна естествено,без усилие и затруднение.Парите никога не са били приоритет в живота ми.Възприемам ги като необходимост свързана със съществуването ми във физическо тяло,но никога не са били на 1-во място в живота ми.Аурата ми се променя също така,според вибрацията на мисъл-формата която излъчвам,емоцията и вярата ми.Всичко това се случва естествено без никакви усилия или затруднения!Съгласна съм със горе-изложената информация.Благодаря ви!Бъдете щастливи и благословени! <3

 7. 6.

  Когато някой започне да ми се фука или пък да твърди, че "винаги" прави/ усеща нещо или пък "никога" не казва, не прави... зная, че този човек е на развитие трета чакра (в най-добрия случай) демек ЕГО

 8. 7.

  Цвета на аурата си може да видите на апарат Biopulsar тел.0888564032 и не само - дава насоки на какво да обърнете внимание къде има дисбаланс в тялото и програма за профилактика на здравето.

 9. 8.

  ИДИОТИИ.....Пълни ИДИОТИ

 10. 9.

  Моята аура е индигова!

 11. 10.

  Моята е жълто синя :)

 12. 11.

  Търся приятели със синя и лилава аура, аз съм синя

 13. 12.

  Много се интрсувам за цвета на аурата си.Харесва ми това,че се обоготявам.

 14. 13.

  Има много истина.

Подобни статии

Индигова аура

Индигова аура

Търсещият истината Честен, знаещ, силно интуитивен, психически, независим, нежен, чувствителен, иск...
Взаимодействия на аурата

Взаимодействия на аурата

Само по себе си всяко енергийно поле е уникално. Не съществуват две полета, които да са напълно една...
Аура тест

Аура тест

Аура теста показва цвета на вашата аура. Той се състои от 84 въпроса, на които може да отворите от "...
Тъмно червена аура

Тъмно червена аура

Трудолюбивият Трудолюбив, физически жизнен, реалистичен, устойчив, ориентиран как да преживява ...
Тъмно зелена аура

Тъмно зелена аура

Организаторът Имат бърза мисъл, организирани, комуникативни, амбициозни, интелигентни, материалисти...