Назад  |   Начало  »  Езотерика  »  Аура  »  Цветовете на аурата  »  Лавандулова аура  »  Кариера и финанси на лавандуловата личност

Лавандулова аура

Лавандулова аура

Кариера и финанси на лавандуловата личност

Лавандулови аури ще бъдат намерени там където е необходимо творческо въображение, фантазия и свободно мислене. Те често са писатели, актьори, художници и въобще хора, които са свободни да изследват своята креативност и да превръщат фантазиите и мечтите си в реалност. Чрез своите визуални и въображаеми стилове те имат уникалната способност да се пренасят в един фантастичен свят, който е жив и изпълнен с чувства, усещания и звуци. Ако са лечители или терапевти те са в състояние да използват своят психически и духовен опит и знанията си за ума и вътрешните светове, за да помогнат на другите.

Лавандуловите личности решават своите проблеми, благодарение на своята креативност и находчивост. Тъй като те са с богато въображение и са изобретателни, те понякога излизат с нестандартни и нереалистични решения. Въпреки това те често се нуждаят от други хора, за да довършат работата си. Те са идеални в намирането на творчески решения, но често са твърде инертни и не се справят с физическата работа. Те не обичат да си цапат ръцете.

Когато лавандуловите аури не са балансирани и заредени с жизнена енергия те не искат да се сблъскват с никакви проблеми. Те бягат в своя измислен свят и просто не искат да бъдат притеснявани. Те са креативни и решават интуитивно проблемите, но прекалено многото умствен труд и анализиране може лесно да претовари чувствителната им система.

Те изпитват затруднения при справянето с физическата реалност. Не са добри в печеленето на пари и когато изкарат някакви пари, бързат да ги похарчат. Те обичат да бъдат подкрепяни от другите, но трябва самостоятелно да се изправят с ежедневната реалност на живота и да създадат собствения си просперитет. Трябва да се научат да пренесат въображението и фокуса си върху финансовото си състояние.

Лавандуловите аури харесват ръководните позиции или професиите, които включват взискателна, трудна и стресираща работа. Те са приятни и приятелски настроени хора и се справят най-добре когато работят в тиха и освободена от стрес среда. Те не харесват стандартната офис работа. Те трябва да намерят работа в която да могат да интегрират своето творческо въображение и фантазии.

Типичните професии за хора с лавандулова аура са: художници, писатели, актьори, танцьори, дизайнери, декоратори, учители, духовни учители, лечители и др.

Рейтинг: 5.0/5 на базата на 1 оценка
прегледи 4843

Препоръчани продукти

Коментари за Лавандулова аура

 1. .

  прекрасно, харесва ми....!

 2. 1.

  Merci :)

 3. 2.

  Много точно, креативно тълкуване на теста...имам предвид моментното състояние на аурата...вярно е за здравето, за избор на професия, хоби, за светоусещането...Изказвам възхищение за труда ви!!!

 4. 3.

  Наистина вярно :)

 5. 4.

  Уникално и вярно!

 6. 5.

  ВСИЧКО Е ВЯРНО!

 7. 6.

  unikalno viarno

 8. 7.

  mnogo to4no

 9. 8.

  Това съм точно аз!

 10. 9.

  Аз съм и лавандулка, и жълто-кафява..2 доминантни аури...Кой с една, кой без една..аз с две...Луда работа..

 11. 10.

  Познах се

 12. 11.

  Напълно точно

 13. 12.

  Da, това съм аз :) Дори професията ми съвпада точно :)

 14. 13.

 15. 14.

  Попадение

 16. 15.

  Напълно точно.. не мога да повярвам!

 17. 16.

  Аз съм с 3 доминанти . Но като събера трите ставам аз. Супер точно описание за мен жълта,зелена,лавандула.

 18. 17.

  Аз съм точно такава , а и от както прочетох за лавандулата си знаех че съм нея

Подобни статии

Тъмно червена аура

Тъмно червена аура

Трудолюбивият Трудолюбив, физически жизнен, реалистичен, устойчив, ориентиран как да преживява ...
Тъмно зелена аура

Тъмно зелена аура

Организаторът Имат бърза мисъл, организирани, комуникативни, амбициозни, интелигентни, материалисти...
Усещане на аурата

Усещане на аурата

Когато става дума за аурата, повечето хора могат да бъдат причислени към една от следните две катего...
Усещане на фините енергии

Усещане на фините енергии

Чрез това упражнение вие просто развивате чувствителността си към фините еманации, които заобикалят ...