Назад  |   Начало  »  Езотерика  »  Аура  »  Цветовете на аурата  »  Лавандулова аура  »  Социален живот на лавандуловата личност

Лавандулова аура

Лавандулова аура

Социален живот на лавандуловата личност

От една страна, лавандуловите личности са добре приемани от обществото, защото са стимулиращи, творчески и изпълнени с чудеса и въображение. Те са особено признати и оценени, когато се занимават с изкуството или изпълнителски професии. От друга страна, лавандуловите личности понякога са безотговорни и ненадеждни и е трудно да се издържи около тях.

Те имат склонност да бъдат разсеяни и имат лоша памет. Лавандуловите личности ще забравят за уговорките си или решават да променят своите планове, без да уведомят своите партньори или приятели. Обичайното поведение за една лавандулова личност е да стане от своя стол, да отиде в другата стая и после да признае, че не знае какво търси там или да кара колата си в продължение на десет минути, без да знае къде отива. Много приятели, партньори и сътрудници не могат да свикнат с това тяхно непредсказуемо поведение. Лавандуловите аури често се чувстват виновни или неадекватни, защото те са наясно с нетрадиционното си и понякога неконвенционално поведение.

Повечето от небалансираните лавандулови личности се опитват да се приспособят към обществените правила и наредби. Но те трябва да разберат, че ако не следват собствената си интуиция и насоки, ще останат с чувството на нещастие и тъга. Техният ум и въображение са винаги свободни и не са затворени или уловени в малка и ограничена реалност.

Рейтинг: 5.0/5 на базата на 2 оценки
прегледи 6504

Препоръчани продукти

Коментари за Лавандулова аура

 1. .

  прекрасно, харесва ми....!

 2. 1.

  Merci :)

 3. 2.

  Много точно, креативно тълкуване на теста...имам предвид моментното състояние на аурата...вярно е за здравето, за избор на професия, хоби, за светоусещането...Изказвам възхищение за труда ви!!!

 4. 3.

  Наистина вярно :)

 5. 4.

  Уникално и вярно!

 6. 5.

  ВСИЧКО Е ВЯРНО!

 7. 6.

  unikalno viarno

 8. 7.

  mnogo to4no

 9. 8.

  Това съм точно аз!

 10. 9.

  Аз съм и лавандулка, и жълто-кафява..2 доминантни аури...Кой с една, кой без една..аз с две...Луда работа..

 11. 10.

  Познах се

 12. 11.

  Напълно точно

 13. 12.

  Da, това съм аз :) Дори професията ми съвпада точно :)

 14. 13.

 15. 14.

  Попадение

 16. 15.

  Напълно точно.. не мога да повярвам!

 17. 16.

  Аз съм с 3 доминанти . Но като събера трите ставам аз. Супер точно описание за мен жълта,зелена,лавандула.

 18. 17.

  Аз съм точно такава , а и от както прочетох за лавандулата си знаех че съм нея

Подобни статии