Назад до Лавандулова аура

Лавандулова аура

  1. Лавандулова аура
  2. Ум и тяло на лавандуловата личност
  3. Социален живот на лавандуловата личност
  4. Взаимоотношения и интимност на лавандуловата личност
  5. Кариера и финанси на лавандуловата личност
  6. Здраве и развитие на лавандуловата личност

Ум и тяло на лавандуловата личност

Лавандуловите личности са психически свободни да изследват нови възможности, концепции и реалности. Умовете им функционират без никакви ограничения. Всичко каквото си представят е възможно и реално. Тази уникална способност им позволява да произвеждат нови, креативни и често "далечни" идеи. Те вярват, че "Животът е свят от фантазии, където мечтите се сбъдват."

Лавандуловите личности могат да възприемат енергията, чрез своите уникални и чувствителни вътрешни сетива. Много от тях имат способността да "виждат" други измерения и светове и да изпитват други реалности. Това им позволява да общуват с по-високи измерения и да възприемат идеи, концепции и представи далеч отвъд разбирането на повечето хора. Те също така имат достъп до духовните и етерни енергии, които могат да използват за лечение.

Тези фентъзи ориентирани личности се радват на мека, медитативна музика, свещи, тамян, медитация и ритмичните звуци на песнопенията. Те се радват на всеки звук, цвят и на околната среда, която може да вдъхнови въображението им, да им помогне да напуснат телата си или да им помогне да се движат към етерното състояние на ума.

Лавандуловите аури могат да бъдат забавни и образователни. С тяхното цветно въображение и по-високи възприятия, те могат да ни отведат в земя на фантазия и очарование. Заредените с жизнена енергия лавандулови аури са прекрасни разказвачи на истории, писатели или артисти. Те имат талант, за да опишат и визуализират световете от магия и мистичните места, пълни с духове и феи.

 Лавандуловите личности могат да ни отведат отвъд нашето ограничено, свързано със суровата реалност мислене, в един свят, изпълнен с възможности. Този техен свят е освободен от физически, емоционални или умствени ограничения. Те трябва да могат да летят с вятъра и да променят посоката си на движение по собствена воля. Те се чувстват подтикнати да изпитат своите вътрешни измерения. Те смятат, че интуицията им и вътрешното им ориентиране, което понякога наричат "ангел-пазител," ще ги подкрепят по пътя им.

Лавандуловите личности гледат на живота като вълшебен свят на приключения, пълен с феи, духове, ангели и други "нереални" явления. Те са тук, за да стимулират въображението ни и  да вдъхновяват нашето чувство за чудо и да поддържат идеята за магиите жива във всички нас.

Лавандуловите личности нямат силни физически тела. В резултат на това, че живеят повече във вътрешния си свят, отколкото във физическата реалност, те не обичат да се сблъскват с реалността. Физическата реалност, която повечето хора възприемат изглежда студена, груба, дори брутална. Затова те търсят ситуациите в които животът е по-лек, лесен, хубав и пленителен.

Лавандуловите личности нямат една и съща концепция на действителността, като повечето други хора. В ума си, посредством фантазиите си те могат да произведат и да създадат каквато и да е форма на реалността. За тях тази въображаема реалност е съществуваща равнина, където мечтите се сбъдват. Нашите убеждения, мисли и въображение играят жизненоважна роля в създаването на нашата физическа реалност. "Енергията следва мисълта", е един от основните правила в човешката космология. Лавандуловите личности разбират тази концепция и са в състояние да използват въображението и мислите си, за да създават и променят реалността.

Когато са заведени с жизнена енергия лавандуловите личности могат да използват своя креативен талант, за да покажат на хората неограничените възможности на другите светове. Те имат способността да трансформират своите виждания в произведения на изкуството, които могат да подобрят живота на хората. Те трябва да са с хора, които могат да виждат потенциала в идеите им и да са способни на формират планове и да предприемат действия с тях. Лавандуловите аури могат да вдъхновяват и стимулират другите цветни личности, да измислят нови, футуристичен, а понякога и нереални продукти и идеи.

Лавандуловите личности живеят повече със своите чувства и интуиция, отколкото с интелекта си. Те имат много интуитивен и творчески начин на мислене. Изпитват трудности при обработката на аналитични, твърди и структуриран концепции и вярвания. Те искат да бъдат свободни да изследват въображението си и другите реалности.

Физическите тела на лавандуловите личности са чувствителни, чупливи и крехки. Външния им вид често е слаб и блед. Те нямат интерес за физически дейности, като упорита работа или спортуване.

Лавандуловите личности са чувствителни същества. Техните меки и чувствителни физически тела не са в състояние да се справят с много от реалните житейски ситуации. Техните вътрешни сетива и висшето им сетивно възприятие могат да се претоварят лесно. Затова лавандуловите личности трябва да са наясно с чувствителната си нервна система и да вземат подходящите предпазни мерки.

Те трябва да организират средата си така, че да намерят своя мир и хармония. Когато постигнат това те ще могат да останат в контакт с по-високи измерения и ще бъдат мощни комуникатори, които ни обясняват за света на фантазията и въображението. Ако лавандуловите личности останат верни на физическата реалност и имат добър контакт с физическото си тяло, те ще се превърнат в мощни духовни същества, използващи изкуството на въображението и визуализацията.

Лавандуловите личности, които са заредени с жизнена енергия предпочитат мечтите и бягството от реалността. В резултат на това, че прекарват по-голяма част от времето си в един друг свят, за тях е трудно да опишат своите въображения и преживявания. Небалансираните лавандулови личности не могат да споделят мечтите си със своите приятели. Те поддържат своя вътрешен свят за себе си, защото не чувстват необходимостта от изява. Те са много разпокъсани и често забравят. Тeхните визии и идеи изглеждат нереалистични и илюзорни за повечето хора.

Лавандуловите аури трудно правят разлика между реалността и фантазията. Те имат тенденцията да бъдат обширни и разсеяни. Много хора им казват в лицето, че са напълно нереалистични.  Ако ваш приятел често изглежда отнесен и не съвсем в унисон с реалността, то той най-вероятно е в лавандулово състояние на ума.

Повечето небалансирани лавандулови личности изпитват трудности да функционират в реалния свят. Те не обичат да се занимават с ежедневните бизнес дейности, като това да плащат сметки, да пазаруват или да се срещат с други хора. Въпреки това те често изискват от другите да ги подкрепят. Те могат да бъдат като подплашени зайци и да избягат в друго измерение от реалността на живота.

Много небалансирани лавандулови аури витаят на земята между реалността и съня. Те имат странни идеи и възприятия за тялото, ума и духа. Трябва да са наясно с разликата между различните нива на съществуване. Физическата реалност съществува чрез определени научни закони, които не могат да бъдат преодолени или обезсилени от въображението или сънищата. Въпреки това в света на фантазиите тези закони може да не бъдат валидни и всичко продължава да бъде възможно.

Лавандуловите личности са в състояние да визуализират и да си представят как може да изглежда Бог. Те имат достъп до по-висшите измерения, където реалността приема много различни форми и структури. Ако се научат да останат съсредоточени, те ще изпитат общуването с Бога. Поради това те са добри духовни учители и са в състояние да подкрепят и да помагат на другите в техния личностен и духовен растеж. Когато лавандуловите личности намерят своята духовна цел и връзка, те могат да станат психически съветници и терапевти. Те са свободомислещи хора. Нямат желание да се приобщават към твърде религиозни, духовни или философски убеждения. Дори ако търсят духовни практики и групи, те рядко се свързват с тях на едно по-дълбоко ниво.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 3 оценки

Отзиви

Румяна
Аз съм стри аури всичко ,абсолютно всичко отговаря.Сега си изясних и някой аспекти от поведението ми.Явно зависи от духовното ми си състояние и кой цвяр от аурата ми доминира повече за момента.
Аз съм точно такава , а и от както прочетох за лавандулата си знаех че съм нея
Аз съм с 3 доминанти . Но като събера трите ставам аз. Супер точно описание за мен жълта,зелена,лавандула.
Лавандулова аура :)
Напълно точно.. не мога да повярвам!
Дид
Попадение
Виж още отзиви
Коментирай
loading...