Назад  |   Начало  »  Езотерика  »  Аура  »  Цветовете на аурата  »  Оранжева аура  »  Взаимоотношения и интимност на оранжевата личност

Оранжева аура

Оранжева аура

Взаимоотношения и интимност на оранжевата личност

Оранжевите личности са единаци. Те не се нуждаят от приятели или партньори в живота си. Всъщност, те се чувстват по-живи и по-щастливи, когато са ангажирани и  успели в голям проект или докато са ангажирани в голямо физическо приключение. От емоционална гледна точка те имат трудности при връзките. Често нямат отношение към чувствителността, състрадание и нежност. Повечето от тях обикновено не се интересуват от сериозни и дълготрайни връзки или партньорства. Тъй като са в добра физическа форма, привлекателните и добре изглеждащи оранжевите личности нямат затруднения при намирането на партньори и обожатели. Предизвикателството от срещите с нови хора е много по-вълнуващо за тях, отколкото просто да бъдат заедно със стари си приятели.

Те се наслаждават на всички удоволствия на физическото тяло. За тях сексуалността е естествена реакция на тялото. За тях това е забавно и ги освобождава от вътрешното напрежение.  Дълбоко в сърцето си обаче те не се интересуват много от партньора си.

Предизвикателство за тях е да са емоционално ангажирани и да поемат отговорностите на връзката. Ако чувстват достатъчно свобода и независимост, могат да се ангажират с партньор за по-дълъг период от време. Оранжевите личности са интересни, вълнуващи и увлекателни, но се нуждаят от свободата да създадат свой собствен живот.

Оранжевите аури си взаимодействат добре с други хора с оранжева или червена аура. Караниците и проблемите породени от егото не са нещо необичайно за тях. Тъмно червените и оранжевите аури имат сходни интереси и са много съвместими. Имат много общо и с жълтите аури, тъй като и те са много креативни и продуктивни.

Оранжевите авантюристи се нуждаят от много време за себе си. За тях близките отношения не са основен приоритет. Те обикновено имат проблеми със сините аури, които се нуждаят от близост и грижи. Индиго аурите също имат ясно изразена креативност, но те имат и много силно изразени вътрешни чувства и това ги прави несъвместими с оранжевите аури.

Създаването на чувственост и разбиране с лавандуловите и белите аури е голямо предизвикателство за повечето оранжеви личности. Практичните възгледи на оранжевите аури се съчетават добре с теоретичните възгледи на виолетовите аури, но двата типа хора рядко се съчетават добре.

Най-голямото предизвикателство за оранжевите личности е създаването на отношения, базирани на чувствителност и разбиране. Ако те си отворят сърцата ще се превърнат в невероятни партньори.

Рейтинг: 5.0/5 на базата на 1 оценка
прегледи 3980

Препоръчани продукти

Коментари за Оранжева аура

 1. .

  woow absolutno pravilno :)))0

 2. 1.

  моята аура винаги си е била оранжево-бяла

 3. 2.

  Проклети да сте

 4. 3.

  fantastichno
  vazhiten sam ot to4nostta na opisanieto

 5. 4.

  Толкова сте истински, бъдете живи и здрави - автор, екип, съвършенство прочетох, уникално, истина,мнооого мнооого вярно.Благодаря за инфото! Бъдете все така неотразими! Благодаря -че Ви има!

Подобни статии

Синя аура

Синя аура

Грижовният Грижлив, услужлив, чувствителен, мирен, възпитан, любящ, състрадателен, ориентиран към с...
Виолетова аура

Виолетова аура

Новаторът Мечтател, магически, теоретичен, интуитивен, творчески, иновативен, харизматичен, страсте...
Бяла аура

Бяла аура

Лечителят Трансцендентални, космически, лечебната сила, по-високи измерения на съществуването, меди...
Индигова аура

Индигова аура

Търсещият истината Честен, знаещ, силно интуитивен, психически, независим, нежен, чувствителен, иск...
Взаимодействия на аурата

Взаимодействия на аурата

Само по себе си всяко енергийно поле е уникално. Не съществуват две полета, които да са напълно една...