Назад  |   Начало  »  Езотерика  »  Аура  »  Цветовете на аурата  »  Оранжева аура  »  Кариера и финанси на оранжевата личност

Оранжева аура

Оранжева аура

Кариера и финанси на оранжевата личност

Оранжевите личности са независими и самодостатъчни индивиди. Те предпочитат краткосрочни или индивидуални работни места пред дългосрочните ангажименти или безопасните професии. Те нямат особени проблеми с парите, тъй като техните нужди не са много високи и имат потенциал да бъдат креативни и активни. Те могат да си докарват собствени приходи, без особени усилия. Ако имат възможност, оранжевите личности ще живеят приключенски и вълнуващ живот и ще намерят начин за печелене на пари от него. Преди всичко харчат парите си за своите необичайни проекти или хобита. Не се нуждаят от много лукс, а са по-склонни да похарчат всичко, което имат, за да превърнат своите идеи в реалност.

Оранжевите аури могат да бъдат силни лидери, но това не е приоритет за тях. Те предпочитат да вървят напред по своите собствени правила и да изпълняват собствените си мечти и творчески приключения. Ако се наложи да действат в екип обаче, те могат да бъдат мощни, творчески лидери. Те са най-ефективни в среда, която им осигурява известна степен на свобода и независимост. Те се водят от своя ентусиазъм, който е необуздан. Техният суров начин на живот им създава много почитатели и последователи.

Оранжевите аури са творчески личности, които решават проблеми. Те са в състояние да видят и да вземат под внимание всички фактори, изчисляват свързаните с тях рискове, прекарват всички възможности през главата си,  уверяват се, че те имат цялото оборудване, от което се нуждаят и чак след това предприемат необходимите действия. Те предпочитат физически или умствени предизвикателства и често се срещат на работни места, които им гарантират известна степен на независимост. Оранжевите личности често се срещат в бизнеса, продажбите, маркетинга или всяка друга професионална дейност, която им позволява да изпитат лична свобода.

Оранжевите личности са квалифицирани и добри работници. Те обичат да изразяват своята силна творческа енергия за живот в много пътувания.

Типични професии за хора с оранжева аура са: каскадьори, алпинисти, авантюристи, бизнесмени, продавачи, дизайнери, разработчици, архитекти, изследователи и частни следователи.

Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки
прегледи 4033

Препоръчани продукти

Коментари за Оранжева аура

 1. .

  woow absolutno pravilno :)))0

 2. 1.

  моята аура винаги си е била оранжево-бяла

 3. 2.

  Проклети да сте

 4. 3.

  fantastichno
  vazhiten sam ot to4nostta na opisanieto

 5. 4.

  Толкова сте истински, бъдете живи и здрави - автор, екип, съвършенство прочетох, уникално, истина,мнооого мнооого вярно.Благодаря за инфото! Бъдете все така неотразими! Благодаря -че Ви има!

 6. 5.

  Истина

Подобни статии

Аура тест

Аура тест

Аура теста показва цвета на вашата аура. Той се състои от 84 въпроса, на които може да отворите от "...
Тъмно червена аура

Тъмно червена аура

Трудолюбивият Трудолюбив, физически жизнен, реалистичен, устойчив, ориентиран как да преживява ...
Тъмно зелена аура

Тъмно зелена аура

Организаторът Имат бърза мисъл, организирани, комуникативни, амбициозни, интелигентни, материалисти...
Усещане на аурата

Усещане на аурата

Когато става дума за аурата, повечето хора могат да бъдат причислени към една от следните две катего...