Назад  |   Начало  »  Езотерика  »  Аура  »  Цветовете на аурата  »  Оранжева аура  »  Кариера и финанси на оранжевата личност

Оранжева аура

Оранжева аура

Кариера и финанси на оранжевата личност

Оранжевите личности са независими и самодостатъчни индивиди. Те предпочитат краткосрочни или индивидуални работни места пред дългосрочните ангажименти или безопасните професии. Те нямат особени проблеми с парите, тъй като техните нужди не са много високи и имат потенциал да бъдат креативни и активни. Те могат да си докарват собствени приходи, без особени усилия. Ако имат възможност, оранжевите личности ще живеят приключенски и вълнуващ живот и ще намерят начин за печелене на пари от него. Преди всичко харчат парите си за своите необичайни проекти или хобита. Не се нуждаят от много лукс, а са по-склонни да похарчат всичко, което имат, за да превърнат своите идеи в реалност.

Оранжевите аури могат да бъдат силни лидери, но това не е приоритет за тях. Те предпочитат да вървят напред по своите собствени правила и да изпълняват собствените си мечти и творчески приключения. Ако се наложи да действат в екип обаче, те могат да бъдат мощни, творчески лидери. Те са най-ефективни в среда, която им осигурява известна степен на свобода и независимост. Те се водят от своя ентусиазъм, който е необуздан. Техният суров начин на живот им създава много почитатели и последователи.

Оранжевите аури са творчески личности, които решават проблеми. Те са в състояние да видят и да вземат под внимание всички фактори, изчисляват свързаните с тях рискове, прекарват всички възможности през главата си,  уверяват се, че те имат цялото оборудване, от което се нуждаят и чак след това предприемат необходимите действия. Те предпочитат физически или умствени предизвикателства и често се срещат на работни места, които им гарантират известна степен на независимост. Оранжевите личности често се срещат в бизнеса, продажбите, маркетинга или всяка друга професионална дейност, която им позволява да изпитат лична свобода.

Оранжевите личности са квалифицирани и добри работници. Те обичат да изразяват своята силна творческа енергия за живот в много пътувания.

Типични професии за хора с оранжева аура са: каскадьори, алпинисти, авантюристи, бизнесмени, продавачи, дизайнери, разработчици, архитекти, изследователи и частни следователи.

Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки
прегледи 2939

Препоръчани продукти

Коментари за Оранжева аура

 1. .

  woow absolutno pravilno :)))0

 2. 1.

  моята аура винаги си е била оранжево-бяла

 3. 2.

  Проклети да сте

 4. 3.

  fantastichno
  vazhiten sam ot to4nostta na opisanieto

 5. 4.

  Толкова сте истински, бъдете живи и здрави - автор, екип, съвършенство прочетох, уникално, истина,мнооого мнооого вярно.Благодаря за инфото! Бъдете все така неотразими! Благодаря -че Ви има!

Подобни статии

Жълта аура

Жълта аура

Забавният Ентусиазиран, игрив, оптимистичен, забавен, любопитен, обичащ развлеченията, непривързано...
Жълто кафява аура

Жълто кафява аура

Ученият Логичен, аналитичен, интелектуален, обича реда, структурата и стабилността Област ВОпи...
Лавандулова аура

Лавандулова аура

Мечтателят Въображение, мистичен, артистичен, креативен мислител, мечтател, идеалистичен, интуицити...
Слоеве на аурата

Слоеве на аурата

Енергийното тяло (или аура) има 7 основни слоя, всеки от тях, отнасящи се до физическото, умственото...
Червена аура

Червена аура

Победителят Енергичен, обичащ съперничеството, волеви, сексуален, предприемчив, победител,  материа...