Назад  |   Начало  »  Езотерика  »  Аура  »  Описание на Аурата  »  Отличителни черти на кристалните личности

Отличителни черти на кристалните личности

Отличителни черти на кристалните личности

Всички хора са различни, като това важи и за кристалните личности. Все пак има някои по-обобщени характеристики, които важат за повечето от тях. Ако отговаряте на повечето от тези характеристики и сте родени от средата до края на 90-те години е много вероятно и вие да сте кристална личност.

Ето кои са основните неща, характеризиращи повечето кристални личности:

 • Те са природни лечители;
 • Любящи и силно привързани хора;
 • Интуитивни комуникатори;
 • Духовно сензитивни;
 • Имат дълбока връзка с природата;
 • Имат спомени от предишни животи на Земята и преживявания от духовния свят;
 • Имат силно чувствителни тела;
 • Имат определени външни белези, характерни за кристалните личности;
 • Привлечени са от кристали и скъпоценни камъни;
 • Често са диагностицирани погрешно като аутисти или страдащи от синдрома на Аспергер.

Природни лечители – много от кристалните личности са природни лечители. Някои от тях дори могат да лекуват от разстояние, без да е необходимо да докосват лекувания човек или той да бъде близо до тях. Освен това винаги са готови да помогнат на човек изпаднал в беда, без да търсят някаква отплата за своята всеотдайност.

Любящи и силно привързани хора – кристалните личности въплъщават вибрацията на любовта. Те не само ни напомнят, че сме същества на любовта, цялото им същество е попито от любов. Освен това са много нежни личности.

Интуитивни комуникатори – понеже кристалните личности могат да общуват чрез телепатия, често не им се налага да говорят, за да осъществяват комуникация. Често майките на кристални деца споделят, че осъществяват телепатичен контакт със своите бебета, които още не могат да говорят.

Духовно сензитивни – кристалните личности имат много високо развита духовност.

Дълбока връзка с природата – кристалните личности имат естествен афинитет към растителното и животинското царство. Те обичат да си общуват с природата. Тя им действа разтоварващо и подмладяващо.

Външен вид на кристалните личности – те са с големи сини или тъмни очи. Изглеждат много мъдри и имат един специфичен поглед, излъчващ увереност и дълбоки познания.

Имат спомени от предишни животи на Земята и преживявания от духовния свят – много кристални личности могат да общуват с духовния свят от момента на раждане. Някои имат ярки спомени от живота си в духовното или предишни прераждания на Земята. Могат спокойно да се разходят из духовния свят, дори когато са будни и това им дава един много по-спокоен поглед върху нещата.

Често са диагностицирани погрешно като аутисти или страдащи от синдрома на Аспергер – в последните години броя на децата болни от аутизъм се увеличава драматично. Кристалните личности са много чувствителни и уязвими. Някои от тях се затварят дълбоко в себе си с цел да се предпазят. Това води до доброволно откъсване от заобикалящата ги среда и хора, симптоми типични за аутистите и страдащите от симптома на Аспергер. Точно поради това такива деца често погрешно се диагностицират с такива заболявания. Интересен е факта, че сред амишите (общества, които доброволно се изолират и не ползват материалните придобивки на съвременната цивилизация) няма деца страдащи от аутизъм. Едва ли е съвпадение факта, че те не поставят никакви ваксини на децата си.

Привлечени са от кристали и скъпоценни камъни – освен дълбоката си връзка с природата, кристалните личности имат и силен афинитет към всички видове кристали и камъни. Те знаят способности им и могат да ги използват за лечение, променяне на енергийните полета и др.

Имат силно чувствителни тела – кристалните личности имат много чувствителни тела. Те имат нужда от биологично чиста храна. Много от тях са вегетарианци. Много от тях са алергични към храните, предлагани в големите вериги за бързо хранене. Много от кристалните деца имат алергии и висока хранителна чувствителност. (През 1982г. В Канада бе основано Универсалното училище на живота, чиято цел е да обучава родителите на индигови и кристални деца, как да им осигуряват здравословна и органична храна.)

Рейтинг: 4.5/5 на базата на 15 оценки
прегледи 42380

Препоръчани продукти

Коментари за Отличителни черти на кристалните личности

 1. .

  всичко е вярно

 2. 1.

  Sega ostava da se zapischa w to va uciliste,sastoto zemnija mi ziwot stava wse po tjagosten

 3. 2.

  Сега си обяснявам някои неща благодаря много

 4. 3.

  Моята внучка екристално диамантено излатно дете но майка и баща и не вярват итя зне всичко за небето тя е блум а аз съм муза тя е ева а аз съм адам

 5. 4.

  Направо: Казвате ,че “такива” деца грешно са диагностицирани като аутисти ,а след това обяснявате за амишите,при които няма ваксини-няма аутизъм .Кое е вярно 1- кристалните деца са смятани за аутисти (един вид те не са аутисти а кристално неразбрани ???)))
  2- Където популациите не са ваксинирани ,няма аутисти. Признавате връзката ваксини-аутизъм.
  А преди тива казвате ,че тези деца не са аутисти ами други били.
  Тези деца сега какви са според вас ....мега феномени,или увредени от ваксини .
  Как може такова несериозно изказване.Нещо като -Синята кола е червена.Не съм ви читател ,случайно погледнах ,ама наистина доста непрофесионално и ме много умно от ваша страна.

Подобни статии

Жълта аура

Жълта аура

Забавният Ентусиазиран, игрив, оптимистичен, забавен, любопитен, обичащ развлеченията, непривързано...
Оранжева аура

Оранжева аура

Авантюристът Творчески, креативен, продуктивен, обича приключенията и да формира физическата реално...
Жълто кафява аура

Жълто кафява аура

Ученият Логичен, аналитичен, интелектуален, обича реда, структурата и стабилността Област ВОпи...
Лавандулова аура

Лавандулова аура

Мечтателят Въображение, мистичен, артистичен, креативен мислител, мечтател, идеалистичен, интуицити...
Слоеве на аурата

Слоеве на аурата

Енергийното тяло (или аура) има 7 основни слоя, всеки от тях, отнасящи се до физическото, умственото...