Назад  |   Начало  »  Езотерика  »  Аура  »  Описание на Аурата  »  Подсилване и предпазване на аурата  »  Предпазване от отнемане на енергия

Подсилване и предпазване на аурата

Подсилване и предпазване на аурата

Предпазване от отнемане на енергия

Всеки от нас е преживял ситуации, в които някой му е отнел енергия. Може да говорите с него по телефона или лично, а когато свършите, да се чувствате изтощени. Вие се чувствате напълно "изсмукани" енергията ви е изчезнала, стомахът може да ви боли и други. Онова, което изпитвате, е отнемане на енергия.

Някои хора отнемат или изсмукват енергията на другите. Повечето пъти това се получава, защото участващите в този процес не осъзнават това. Доста често тези хора използват вашите енергии по-скоро за допълване, отколкото за натрупване към своята енергия. Всичко, което те усещат, е, че след приключване на разговора или срещата си с вас се чувстват по-добре. Но това не им дава правото да отнемат от вашата енергия и самите вие не трябва да го позволявате.

Това в никакъв случай не означава, че вие трябва да обвините този човек във вампиризъм или да му кажете, че няма повече да говорите с него, защото той изсмуква вашата енергия. Ако направите това, той ще си помисли, че действате необмислено и стигате до крайности. В този случай вашият проблем ще бъде разрешен, тъй като този човек едва ли ще има желание да ви вижда повече след това. Повечето хора все още не са достатъчно наясно с фините и неуловими аспекти на енергията и вие трябва да имате това предвид, когато контактувате с тях.

По-лесно е просто да коригирате ситуацията без да я коментирате или обсъждате. Вие можете да контролирате доколко някой споделя или не вашата енергия. Един от най-простите методи е да затворите своя кръг от енергия. През тялото и в заобикалящата го аура текат потоци от енергия. Вие можете да ги затворите, така че енергиите ви да циркулират единствено в рамките на собственото ви аурично поле и през тялото ви. По този начин вие се предпазвате от отнемане на енергия от аурата ви, както и предотвратявате възможността собствената ви аура да отнема чужда енергия.

Предпазване от отнемане на енергияВсичко, от което се нуждаете, е да заемете позата, която е показана вдясно. Кръстосайте стъпалата и глезените си и съберете пръстите на ръцете си така, че те да се докосват. (Ако желаете, можете да допрете само палците и показалците на ръцете си.) Това затваря вашият енергиен кръг. Енергията ви няма да излезе от вас.

Следващият път, когато срещнете познатия си, който отнема енергията ви, заемете тази поза. Просто отпуснете естествено длани в скута си, допрете пръстите си и кръстосайте глезените. Това е нещо нормално и естествено, така че никой няма да си помисли, че правите нещо нередно. Можете да заемете тази поза и когато говорите по телефона с подобни хора.

Ако направите това, скоро ще видите обратната реакция на тези хора относно ефекта. Може да чуете коментари от рода на: "Ти вече не си толкова добър.", "Ти не си вече толкова открит, колкото беше.", "Чудя се дали еди-кой си не ми е ядосан." и други. Но това няма нищо общо с това да сте ядосани на някого. Вие ще говорите с тях също толкова учтиво и любезно, както винаги досега. Онова, което вече няма да правите, е да им позволявате да отнемат енергията ви! Вие просто не им позволявате да ви изсмукват. Тъй като вие няма да промените държанието си, тези хора ще решат, че нещо не е наред. Никой няма право без ваше разрешение да отнема от енергията ви.

Рейтинг: 4.7/5 на базата на 9 оценки
прегледи 43055

Препоръчани продукти

Коментари за Подсилване и предпазване на аурата

 1. .

  sa6toto moje da se vizualiziira i s krilati angel4eta

 2. 1.

  za predpazvane ot otnemane na energiq,moze li da stoim pravi ili samo v sednalo polozenie trqbva da pravim krastosvane na stapala i glezeni i dopirane prastite na razete

 3. 2.

  много интересно като говориш по телефона как ще заемеш тази поза или трябва да има хендсфри като се обажда вампира :))))

 4. 3.

  az sam ose6tala tova sastoqnie s edin 4ovek,no bez da znaq kakvo to4no se slu4va ,otbqgvam da kontaktuvam s nego

 5. 4.

  Опазил ни господ от енергийните вампири! Живея с такъв вампир от година-две и всеки ден ми смуче по няколко пъти енергията... толкова съм я намразила че ми иде да я убия...

 6. 5.

  А как да се предпазим от смяна на нивото?..

 7. 6.


  блягодаря за тази цена информация

 8. 7.

  Помага наистина ! Имам едно допълнение : Може да си представите , че около вас има прозрачен балон, който ви предпазва от чуждо влияние. Помага дори когато сте навън и около вас има много хора.

 9. 8.

  Smehoterapiqta mi deistva otli4no :)

 10. 9.

  Най -силната защита са вярата и любовта. Всяка молитва усилва енергийното ни поле и изчиства страховете ни. Страхът е енергията,

  която пробива аурата и причинява енергийно замърсяване. А щом усетим

  дискомфорт веднага е необходимо да призовем Архангел Михаил и нищо
  лошо няма да се случи. Опитайте !Работи на 100%. С ЛЮБОВ!

 11. 10.

  kakto go opisahte sas sigornost ima cyjda namesa vsicko se obarkva ot 7 mesesa go yseshtam problemi vav rabotata az vlizah vav bolnisata izmama ot kam partniora si sas vremeto razbiram za izmamata my prosto obarkana sam

 12. 11.

  Каквато и техника да използвате - балон , златно яйце изхвърляне мислено на думите встрани от вас в кошче това в първия момент ще го вбеси защото не даваме енергия на гладен след което ще се пренасочи към друг източник на енергия .Първоначалнта енергийна атака не бива да ви плаши - това значи ,че се е сблъскал със стената ,която сам сте изградили да се предпазите .Помнете много е важно да не ви е страх - страха е антипода на любовта - не омразата!

 13. 12.

  pravya refleksoloji tova e masaj na krakata sled tova 4 dena lejah dokato edna uçitelka po Reykı me vdigna na kraka za sekundi

 14. 13.

  Енергията е безкрайна.Зареждайте и дарявайте с любов.

 15. 14.

  Искам да попитам... ако ви се налага да живеете с този човек как се предпазвате ?непрекъснато сме заедно ,на работа и в къщата,защото сме колежки.Не може по цял ден да седя в тази поза.Моля помогнете!

 16. 15.

  направи си талисман за защита при Боряна Тотева или доказан посветен човек,за по евтино.Премести се да живееш другаде,което все някога ще стане,вие ще се отделите,дано не е когато вече е късно.

Подобни статии

Индигова аура

Индигова аура

Търсещият истината Честен, знаещ, силно интуитивен, психически, независим, нежен, чувствителен, иск...
Взаимодействия на аурата

Взаимодействия на аурата

Само по себе си всяко енергийно поле е уникално. Не съществуват две полета, които да са напълно една...
Аура тест

Аура тест

Аура теста показва цвета на вашата аура. Той се състои от 84 въпроса, на които може да отворите от "...
Тъмно червена аура

Тъмно червена аура

Трудолюбивият Трудолюбив, физически жизнен, реалистичен, устойчив, ориентиран как да преживява ...
Тъмно зелена аура

Тъмно зелена аура

Организаторът Имат бърза мисъл, организирани, комуникативни, амбициозни, интелигентни, материалисти...