PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Подсилване и предпазване на аурата

Подсилване и предпазване на аурата

  1. Подсилване и предпазване на аурата
  2. Предпазване от отнемане на енергия
  3. Енергийно дишане
  4. Пречистващ вихър
  5. Упражнение Средната колона
  6. Използване на напяването в работата с аурата

Пречистващ вихър

Това упражнение представлява визуализационно упражнение, имащо за цел да пречисти и филтрира цялостното ви аурично поле. Това е чудесно упражнение, което можете да изпълнявате в края на деня и особено тогава, когато сте контактували с твърде много хора. То спомага за отстраняване на енергийните наслагвания, предпазвайки ви по този начин от евентуалното им натрупване и създаването на дисбаланси в ауричното ви поле. То отнема само пет минути.

  1. Заемете седящо положение и правете една прогресивна релаксация. Използването на току-що описаната дихателна техника, е много подходяща като подготовка за това упражнение. Бихте могли също така да използвате и някаква опростена молитва или мантра. Помнете, че по начина, по който това упражнение е изложено тук, то е само насочващо, а вие трябва да се научите да го приспособявате към собствените си енергии.
  2. Визуализирайте в окото на ума си как на около 6 метра над нас започва да се формира един малък вихър от кристалнобял огън. Когато той се оформи като фуния, визуализирайте го достатъчно голям, за да може да обхване изцяло ауричното ви поле. Върха на фуниевидния вихър трябва да бъде визуализиран като способен да проникне през темето на главата ви и да премине през средната част на тялото ви.
  3. Този вихър от духовен огън трябва да бъде видян като въртящ се по посока на часовниковата стрелка. Когато той докосне аурата ви, вижте как сякаш той изсмуква и изгаря всички енергийни наслагвания, които са се натрупали във вас.
  4. Вижте, почувствайте и си представете как той слиза надолу, преминавайки през цялата ви аура и тяло. Знайте, че той отстранява и изчиства енергийното ви поле от всички външни и чужди енергии, които са се трупали във вас през целия ден.
  5. След като премине през цялото ви тяло, оставете този енергиен вихър да излезе през стъпалата ви и да се насочи към сърцевината на Земята. Вижте как този вихър отнася енергийните отлагания в по-нисшите реалности, които те "наторяват" и където са от полза за по-нисшите светове на живот на планетата ни.
Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Пепина
направи си талисман за защита при Боряна Тотева или доказан посветен човек,за по евтино.Премести се да живееш другаде,което все някога ще стане,вие ще се отделите,дано не е когато вече е късно.
Искам да попитам... ако ви се налага да живеете с този човек как се предпазвате ?непрекъснато сме заедно ,на работа и в къщата,защото сме колежки.Не може по цял ден да седя в тази поза.Моля помогнете!
хармония
Енергията е безкрайна.Зареждайте и дарявайте с любов.
Vildan
pravya refleksoloji tova e masaj na krakata sled tova 4 dena lejah dokato edna uçitelka po Reykı me vdigna na kraka za sekundi
Мария
Каквато и техника да използвате - балон , златно яйце изхвърляне мислено на думите встрани от вас в кошче това в първия момент ще го вбеси защото не даваме енергия на гладен след което ще се пренасочи към друг източник на енергия .Първоначалнта енергийна атака не бива да ви плаши - това значи ,че се е сблъскал със стената ,която сам сте изградили да се предпазите .Помнете много е важно да не ви е страх - страха е антипода на любовта - не омразата!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...