PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Подсилване и предпазване на аурата

Подсилване и предпазване на аурата

  1. Подсилване и предпазване на аурата
  2. Предпазване от отнемане на енергия
  3. Енергийно дишане
  4. Пречистващ вихър
  5. Упражнение Средната колона
  6. Използване на напяването в работата с аурата

Упражнение Средната колона

Това упражнение е взето от една древна система за усъвършенстване, позната като мистичната Кабала. То включва звук, визуализация и дишане, с цел изпълването на аурата с огромно количество енергия. То спомага за запечатването на отвори и дупки в ауричното поле, стабилизира и балансира аурата. Това упражнение повишава енергийните ви нива, така че да имате по-голямо количество енергия, чрез която да можете да осъществявате ежедневните си задачи. То предпазва енергията ви от загуби.

Упражнението включва използването на древноеврейските имена на Бог, по начин, подобен на използването на мантрите, в съчетание със специфични представи и дишане. Тази комбинация създава нещо, което е известно като синергистичен или обединен ефект. Той не прави упражнението три пъти по-силно, а в действителност осем пъти по-мощно. Трите аспекта на това упражнение (имената, представата и дишането) повишават енергията експоненциално (в този случай - две на трета степен).

  1. Заемете седнало или изправено положение. Отделете малко време за релаксация.
  2. Визуализирайте една кристалнобяла сфера от светлина, която бавно се спуска към вас от небесата, докато застане точно над главата ви. Тя е съставена от вибрантна и жива енергия. Докато произнасяте Божието име, вижте и почувствайте как тази светлина нараства по интензитет и изпълва цялото пространство над главата ви.
  3. Бавно произнесете името EHEIEH (Е-ХЕ-ИЕ). Поставяйте ударението на всяка сричка, усещайки как темето на главата ви оживява от енергията. Повторете това име от пет до десет пъти. Преведено това име означава "A3 СЪМ ТОВА, КОЕТО СЪМ."
  4. Направете пауза и визуализирайте един сноп от светлина, който се спуска надолу от тази сфера към областта на гърлото ви, където се оформя втора сфера от светлина. Докато вибрирате, произнасяйки високо на глас Божието име YHVH ELOHIM (ЙЕ-ХО-ВА - Е-ЛО-ХИМ), тази сфера се разраства и става все по-жизнена и искряща. Произнесете това име от пет до десет пъти. Това име означава "ГОСПОДАРЯТ БОГ НА СЪТВОРЕНИЕТО".
  5. Направете пауза и визуализирайте как от тази сфера се спуска един сноп от светлина, слизаш надолу към сърдечната област на тялото ви. Там се образува трета сфера от ярка светлина. Бавно, сричка по сричка, произнесете Божието име YHVH ELOAH VaDAATH (ИЕ-ХО-ВА-Е-ЛО-А-ВЕ-ДААТ). Повторете го пет до десет пъти, усещайки как сферата от светлина нараства и изпълва тази част от тялото ви. Това име означава "БОГ СЕ ПРОЯВИ В УМА."
  6. Направете пауза и визуализирайте как един сноп от светлина се спуска от тази сфера надолу към областта на слабините ви. Вижте и почувствайте как се оформя четвърта сфера от ярка светлина. Бавно произнесете Божието име SHADDAI EL CHAI (ША-ДАЙ-ЕЛ-ХАЙ) от пет до десет пъти. Това име означава "ВСЕМОГЪЩИЯТ ЖИВ БОГ".
  7. Направете пауза и визуализирайте как един сноп светлина се спуска от четвъртата сфера надолу към областта на стъпалата ви, Там се оформя пета сфера, а снопът светлина се спуска надолу от нея и навлиза в земята. Докато произнасяте Божието име ADONAI НА ARETZ (А-ДО-НАЙ-ХА-А-РЕЦ), сферата нараства с ярък блясък. Повторете това от пет до десет пъти. Това име означава "ГОСПОДАРЯТ НА ЗЕМЯТА".
  8. Сега вече сте формирали Средната Колона на баланса през цялото си тяло и аура. Насочете вниманието си обратно към темето си и започнете ритмично дишане. Докато бавно издишате в продължение на четири отброявания, вижте и почувствайте как енергията се излива надолу от лявата страна на тялото ви, излъчвайки се навън и укрепвайки аурата ви от тази страна. Вдишайте в продължение на четири отброявания и изтеглете енергия от дясната страна на тялото си нагоре от краката към върха на главата. Вижте и почувствайте как тази енергия се излъчва от тази страна на тялото и подсилва аурата ви. Задръжте дъха си в продължение на четири отброявания, а после повторете издишването и вдишването. Направете това четири-пет пъти.
  9. А сега, докато издишвате в продължение на четири отброявания, вижте и почувствайте как енергията тече надолу по предната част на тялото ви. Вдишайте и нека енергията потече по гърба ви. Задръжте дишането си в продължение на четири отброявания, а после повторете четири-пет пъти Сега сте подсилили цялостното си аурично поле. Почувствайте как тази енергия ви заобикаля от всички страни. Знайте, че тя е запечатила всеки пробив или изтичане в аурата ви. Знайте, че тя е възстановила всяка изгубена енергия.
  10. А сега почувствайте как енергията се събира в областта на стъпалата ви. Докато вдишвате, издърпайте тази светлина с цветове на дъгата от стъпалата нагоре през средната колона към темето на главата. Докато издишвате, разпръснете многоцветната светлина от върха на главата си, за да може тя да изпълни цялото ви аурично поле със своите цветове и енергия. Направете пауза и се насладете на това ярко и обновено енергийно поле.

Упражнението Средната Колона действа и пречистващо на цялото ви аурично поле. То укрепва и подпомага развитието на висшите енергии, включително и вашите собствени психични способности. Тъй като то издига личностната енергия на твърде високо ниво, упражнението подпомага и развиването на виждане на ауричното поле. То повишава цялостното долавяне и сензитивност - физическа и друга.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Пепина
направи си талисман за защита при Боряна Тотева или доказан посветен човек,за по евтино.Премести се да живееш другаде,което все някога ще стане,вие ще се отделите,дано не е когато вече е късно.
Искам да попитам... ако ви се налага да живеете с този човек как се предпазвате ?непрекъснато сме заедно ,на работа и в къщата,защото сме колежки.Не може по цял ден да седя в тази поза.Моля помогнете!
хармония
Енергията е безкрайна.Зареждайте и дарявайте с любов.
Vildan
pravya refleksoloji tova e masaj na krakata sled tova 4 dena lejah dokato edna uçitelka po Reykı me vdigna na kraka za sekundi
Мария
Каквато и техника да използвате - балон , златно яйце изхвърляне мислено на думите встрани от вас в кошче това в първия момент ще го вбеси защото не даваме енергия на гладен след което ще се пренасочи към друг източник на енергия .Първоначалнта енергийна атака не бива да ви плаши - това значи ,че се е сблъскал със стената ,която сам сте изградили да се предпазите .Помнете много е важно да не ви е страх - страха е антипода на любовта - не омразата!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...