Назад  |   Начало  »  Езотерика  »  Аура  »  Описание на Аурата  »  11 признака описващи индиговите личности

11 признака описващи индиговите личности

11 признака описващи индиговите личности

Индигови деца е наименованието на един нов тип хора, който се появи масово през последните 30 години. Тези хора показват невероятен интелект и интуиция, които далеч изпреварват възрастта им. 

Настоящият списък с признаци е изготвен от терапевта Ян Йорди (Jan Yordy), бивш начален учител и детски консултант с повече от 25 години опит зад гърба си.
Разгледайте списъка и вижте дали някои от тези черти отговарят на вашата същност:

 1. Индиговите личности имат силна воля и независимо мислене. Предпочитат да правят това което искат, а не да се съобразяват със своите родители или други хора, които се опитват да им вменят определен тип на поведение.
 2. Притежават мъдрост и загриженост, която надхвърля малкия им житейски опит.
 3. Традиционното възпитание и стратегиите за дисциплина не са ефективни при тези деца. Ако се опитате да решите на сила някой проблем, обикновено ще последва мощно съпротивление.
 4. На енергично ниво индиговите личности вибрират с много по-висока честота и поради това се противопоставят на негативната енергия.
 5. Емоционално те могат да бъдат много реактивни, поради което може да проявят тревожност, депресия или избухливост, ако не са балансирани на енергийно ниво.
 6. При тях по-добре е развито дясното полукълбо на мозъка, изразяващо креативното мислене. Поради това традиционната образователна система им е скучна и безинтересна, тъй като се концентрира върху развитието на лявото полукълбо на мозъка.
 7. Често индиговите личности се диагностицират със Синдром на дефицит на вниманието и хиперактивност (ADHD) и се нуждаят от повече движение и физически упражнения, за да запазят своята концентрация.
 8. Интуицията им е много добре развита. Те могат да виждат, чуват или предусещат неща, които изглеждат необясними.
 9. Проявяват по голяма чувствителност към замърсена околна среда и вредни храни, тъй като системата им е по-фино настроена.
 10. Когато нуждите им не са задоволени стават много взискателни и егоцентрични, но това не е истинската им природа.
 11. Индиговите личности имат невероятни дарби и потенциал, но те могат да останат неразкрити, ако не са възпитавани и приети правилно.
Рейтинг: 4.6/5 на базата на 22 оценки
прегледи 39284

Препоръчани продукти

Коментари за 11 признака описващи индиговите личности

 1. .

  Tova,za koeto pishete ne se otnasq za Novata Epoha ,a za taka narecheniq New World Order!!! Novata epoha nqma interes kum ikonomikata, parite i kontrola v/u chovechestvoto! Cqlostnata mu ideq e vseki individ sam za sebe si da otkrie putqt kum shtastieto i mira,sled koeto da nastupi i svetoven takuv. Vupreki tova ne vi sudq za mnenieto Vi,makar to da izpolzva za dovod hristianskata religiq,koqto vsichki znaem sushtestvuva mnooooooogo sled suzdavaneto na chovechestvoto i ne e purvoistochnik na uchenieto za obich i mir! Budete shtastliv/a,izprastam Vi lubov! :)

 2. 1.

  Правилно!!! Сегашното поколение някои сме много дълбоко заспали, но я има и другата крайност - има страшно пробудени и широко скроени!

 3. 2.

  Само не разбрах към кое се отнася първият пост.

 4. 3.

  Az ne podega Na dresirane ot nikoj I Za nishto Mnogo werno evwsichko po gore Pisano

 5. 4.

  Чували ли сте за кирулица?!?

 6. 5.

  Antoni, purviqt post be kum nqkogo,koyto veche si e iztril duuuuulgiq i protivorechasht si komentar :D

 7. 6.

  Walentina,само като ти видя поста и ми се иска да не го бях чел :D

 8. 7.

  Да имаше само кой да разясни и това-"не се ли възпитават правилно...".Моят син отговаря на всички точки по поведение-ясно,индиго е!Но как да го възпитавам,след като сами казват,че не се поддава на никакви методи....

 9. 8.

  Cenimira - "Традиционното възпитание и стратегиите за дисциплина не са ефективни при тези деца" - това се има в предвид ;) Като индиго личност и майка на 2 такива,едното от които е на 5г.,мога да кажа,че наистина традиционни методи и остаряло мислене не действат. По принцип децата като цяло,не само индиговите, обичат игрите. Много, да не кажа всичко,което се учи в яслата/градината е под формата на игри и песни. И характерното при тези деца е,че при тях това продължава и след периода на детската градина. Колкото по-интерактивно,забавно им поднасяме знанията и възпитанието,толкова по-добре ще възприемат. Иначе започва едно тръшкане,сърдене и т.н.,от което не излиза нищо добро. Тези деца/възрастни са интроверти. Те много рядко показват истинските си чувства, дългото негодувание при тях може да отключи повече настинки,а дори и по-сериозни заболявания.

 10. 9.

  Леле тази статия направо си ме описва.. И настина е така поне при мен.

 11. 10.

  mila уж се опитва да разяснява на правилно зададен въпрос.никъде няма откъде да се научи как най просто/в случая правилно/да се възпитават правилно личностите от ново поколение.Освен да повтори че традиционното не върви при тях,да се изтъкне,колко тя самата и децата й са най-по-най /според нея/ и да пише на неправилен български /в предвид/когато самият предлог е ' пред' от който се образува предлогът '' предвид'' словосъчетанието не търпи пред себе си и друг предлог,та освен да се изтъква mila не миже да даде прилично обяснение какво е правилното,да не се напъва.повтаря гчужди фрази или се изтъква.

 12. 11.

  Тя ви е обяснила, че трябва информацията и възпитанието да са под формата на игри. Иначе губят интерес

 13. 12.

  Аз лично много обичам децата, роден съм в края на 90те и сега уча за детски учител точно с тази цел, много от децата губят голяма част от способностите си заради неправилно възпитание. Такива деца трябва да имат свобода да изучават околната среда, да си играят в калта, да се цапат, да гризът. Най - добре е когато искат да получат нещо да си го заслужат. Трябва сами да учат допускайки грешки, много от тези деца са с нисък успех в училище, но се справят изключително добре с житески ситуации. Едно такова дете трябва да бъде научено, че света е добър, че всичко е любов и в никакъв случай не трябва да се чувстват неразбрани. Учете от тях и ги подкрепяйте безрезервно.

Подобни статии

Синя аура

Синя аура

Грижовният Грижлив, услужлив, чувствителен, мирен, възпитан, любящ, състрадателен, ориентиран към с...
Виолетова аура

Виолетова аура

Новаторът Мечтател, магически, теоретичен, интуитивен, творчески, иновативен, харизматичен, страсте...
Бяла аура

Бяла аура

Лечителят Трансцендентални, космически, лечебната сила, по-високи измерения на съществуването, меди...
Индигова аура

Индигова аура

Търсещият истината Честен, знаещ, силно интуитивен, психически, независим, нежен, чувствителен, иск...
Взаимодействия на аурата

Взаимодействия на аурата

Само по себе си всяко енергийно поле е уникално. Не съществуват две полета, които да са напълно една...