Назад  |   Начало  »  Езотерика  »  Аура  »  Цветовете на аурата  »  Синя аура

Синя аура

Синя аура

Грижовният

Грижлив, услужлив, чувствителен, мирен, възпитан, любящ, състрадателен, ориентиран към семейството

ОбластВ Описание
Физическа   Услужливи, грижовни, мирни, обичат релакса и възстановяване, спокойна физическа активност, физическа релаксация
Емоции ++ Искрени, чувствителни, грижовни, закрилящи, спокойни, имат дълбоки чувства, нежност, любов, всеотдайност, съпричастност, доверие, отстъпчиви, лесно се нараняват, изпитват самосъжаление
Умствена   Ясни, спокойни, мирни, балансирано мислене, задоволство, тихи
Духовна ++ Бог е любов и състрадание, отношенията и духовността са най-важното
Мотивация + Да изпитват мир и хармония, да дават много подкрепа и любов
Мисия   Да служат на човечеството, да дават и получават любов и състрадание
Растеж   Да променят безпомощното състояние на ума със състояние състояние при което да се грижат за себе си и да останат чисти
Занимания   Ходене, колоездене, пикник, всички водни спортове, плаж, плуване
Зареждане на енергията ++ Медитация, нежна музика, разходки в природата, да живеят в грижовна и чувствителна среда
Комуникация   Имат меки гласове, изразяващи чувствата им, лични и интимни
Взаимодействия + Консервативни, ориентирани към семейството, внимателни и поддържащи
Връзки ++ Хармонични, мирни, любящи, грижовните взаимоотношения са от съществено значение
Срещи, Приятели ++ Много социални, правят всичко за семейството и приятелите
Секс, Интимност + Чувствителност и любов, нуждаят се от интимност повече от секса
Пари   Трябват им за да задоволят нуждите на сигурността и безопасността
Успех   Измерват успеха с това колко любов дават и колко са обичани от другите
Работа + Всички грижовни и подкрепящи професии, където е необходима помощ
Кариера   Медицинска сестра, пазач, свещеник, домакиня, социален работник, педагог, терапевт, консултант, лечител, секретар, счетоводител

Синьото е цветът на тишината и спокойствието. Хората със преобладаващо синьо, в тяхната аура са спокойни, балансирани и се чувстват готови да живеят дори в пещера и да оцелеят. За тях спокойствието на нервната система се постига чрез баланс на ума. Много от тях са с духовно ориентирано съзнание. Те са едни от най-любящите, грижовни и подкрепящи личности. Те живеят със сърцата и емоциите си. Целта им на планетата е да дават любов, да се учат на любов и да разберат, че са обичани. Техните приоритети са любов, отношения и духовност.

Обикновено те са учители, съветници или медицински сестри. Те обичат да се грижат за другите и пазят планета. Сините аури постоянно помагат на другите. Те искат да се уверят, че всеки се чувства обичан и приет. Хората винаги се обръщат към тях за съвет, защото те винаги ще бъдат там за тях. Винаги осигурят рамо на което другите да плачат.

Сините личности понякога могат да бъдат твърде мрачни и депресирани. Те са най-емоционалните личности в аура спектъра. Те могат да плачат за най-малкото. Плачат, когато са щастливи, наранени, ядосани, тъжни и без видима причина.

Всякаква разновидност на синьото в аурата е добро, но тъмно синьото е най-добрият цвят. Тази аура показва човек, който е намерил неговата или нейната цел в живота.

Има негативни аспекти на сините аури, които показват вътрешна борба, чувство на мъченичество и меланхолия. В повечето случаи, макар и не винаги, присъствието на синия цвят в рамките на аурата е положително явление.

Синият цвят може да отразява способността за ясновидство и за развитието на телепатия.

Тюркоаз

Показва динамичното качество на битието, силно заредена личност, може да влияе на другите хора. Хората с преобладаващ цвят на тюркоаз в тяхната аура могат да вършат много неща едновременно и са добри организатори. Те се чувстват отегчени, когато са принудени да се концентрират върху едно нещо. Тяхната мисъл е за това да организират и да влияят върху другите.

Ключови думи: чувствителен, състрадателен, лечител, терапевт, търпеливи, освежаващи, добри, въображение и баланс.

Меко светлосиньо

Личностите с такъв цвят на аурата отразяват състояние на спокойствие, яснота, комуникация, честни, искрени, любящи, активно и интуитивно въображение. Духовни, чувствителни, миролюбиви, любящи и балансирани. Това най-добре описва фокуса в живота на светло синята аура. Може да означава, че човека е в регенеративната фаза. Може да сочи, че канализират божествената бяла светлина, която показва, че действат като кристални личности.

Тъмни или мътно синьо

Означава, че този човек се страхува от бъдещето, от самостоятелно изразяване и от това да се изправи срещу истината или да говори за нея.  Може да показва чувство на самота и блокирания възприятия. Те могат да отразяват меланхолия, притеснение, страх, разсеяност и свръхчувствителност.

Кралско синьо

Свързва се с ясновидство, висок духовен характер, щедрост, правилна посока и приближаващи нови възможности. Това означава, че личността е намерила работата за която си е мечтала.

Аквамарин

Това са хора, които са мотивирани, активни, състрадателни, чувствителни, , динамични, с все още практически характер и заслужаващи доверие. Те са естествени учители, съветници, медицински помощници и майки. Те знаят как да се помогнат, да насърчават и подхранват околните с равномерни количества твърдост и привързаност.

Електриково синьо

Може да надделее пред всеки друг цвят в аурата. Този цвят се появява, когато лицето получава или предава енергия или е в телепатична комуникация.

2. Ум и тяло на синята личност

Сините аури са най-грижовните, подкрепящи и защитни личности в цветовия спектър. Те живеят чрез сърцата и емоциите си. Целта на животът им е да служат, и да обичат другите. Те учат човечеството, че бе...

3. Социален живот на синята личност

Сините личности се радват да са сред хора през цялото време. Те са много социални, перфектните покровители и помощници, които винаги се интересуват от нуждите на другите хора. Тези характеристики им п...

4. Взаимоотношения и интимност на синята личност

Най-важният аспект в живота сините личности е да живеят в здрави, хармонични отношения. Сините аури искат да бъдат обичани и ценени. Те създават прекрасни приятели, защото обичат да се грижат и да под...

5. Кариера и финанси на синята личност

Сините личности не са много заинтересовани от парите. Емоционалните и духовни ценности са далеч по-важни и играят много по-голяма роля в живота им. Те са внимателни с парите и имат по-скоро консервати...

6. Здраве и развитие на синята личност

За да бъдат центрирани, сините личности трябва да научат трудния урок да обичат себе си. Ако те успеят да преодолеят най-големия си страх, който е да не бъдат обичани и да бъдат сами, те могат да изра...

Рейтинг: 4.7/5 на базата на 9 оценки
прегледи 141652

Препоръчани продукти

Коментари за Синя аура

 1. .

  Страхотно!Много съм доволна.

 2. 1.

  Ами, ако приема че съм балансирана, това съм аз. Само дето не рева за щяло и нещяло. Но съм наистина много чувствителна. Много вярно, моето усещане за мен е точно такова.

 3. 2.

  Наистина ,всичко е много вярно.Аз съм със синя аура.Чувствителна ...и всичко описано за синята аура.На 100процента ...просто останах приятно изненадана от този тест.Невероятно!!!

 4. 3.

  KAMEL

 5. 4.

  Мисля,че много от нещата са точно такива при мен. Доволна съм, много !

 6. 5.

  Kato 4e li e napisano za men...blagodaria vi,pomogna mi da osuznaia niakoi malki problemi okolo men...

 7. 6.

  Невероятно точно...аз съм!

 8. 7.

  Много точно,браво на теста!

 9. 8.

  Страшно точен тест!

 10. 9.

  Neveroqtno, az sam sinq aura i naistina vsichko e na 100% vqrno- mnogo sam dovolna , che napravih tozi test i mi beshe polezen s mnogo neshta.

 11. 10.

  Изключително точно,да..това съм аз.

 12. 11.

  Super mnogo mi haresa i e vqrno!

 13. 12.

  Много точен тест.Доволна съм .Аз съм синя аура и всичко е вярно за мен като тест.

 14. 13.

  Впечатлена съм! Прочетох неща, които вече са ми казвани.

 15. 14.

  vsi4ko otgovarq na moqta su6nost

 16. 15.

  Neveroiatno tochen test.

 17. 16.

  Абсолютно, наистина нещата отговарят точно на моята същност. Първоначално си направих тест и излязох индигова, малко ми се струваше пресилено. Сега си правя за втори път след 2 месеца и този път мисля, че това е по-правилен резултат. Нямам думи, наистина все едно описват мен.

 18. 17.

  Изненадана съм от резултата - синя аура! Прекрасно!

 19. 18.

  Чудесно , невероятно точно!

 20. 19.

  Смятам,че тестът е много точен по отношение на моята аура, освен това ми беше доста интересна информацията, която получих.

 21. 20.

  Аз също смятам, че тестът е съвършено точен.

 22. 21.

  все едно се прочетох като на книга, много вярно и бих си записала някои неща, ей така да си ги припомня когато трябва,много добри съвети и сега разбирам защо съм такава различна и защо ги чувствам така нещата.....един цвят колко много променя една същност

 23. 22.

  Изключително вярно! Благодаря за теста! Професията ми е - учител.Открих и елементите за корекция, които чувствах, че не са отработени при мен - да следвам интуицията си.Много полезен тест!

 24. 23.

  100 процента точно!!! Благодаря ви!!

 25. 24.

  Ами то ние всички па излязохме със сини аури бре, велики личности сме

 26. 25.

  Преди време ми показа индигова аура, а сега синя, но в крайна сметка всичко описано за синята аура точно ме описва за това смятам, че това е моята аура, благодаря ви! :)

 27. 26.

  Много точен тест.

 28. 27.

  Благодаря ви за правилната оценка. Бих искала да Благодаря и на тези, които правите всичко това да стига до нас по този начин. Бъдете благословени!

 29. 28.

  Пиша от Свети Атон, там решавам вътрешноличностния ни проблем с жълто-кафявата ми аура

 30. 29.

  Синя аура-вярно!

 31. 30.

  хей аз съм синя аура . Мноооого верни неща

 32. 31.

  BLAGODQRQ VI ,MNOGO MNOGO VQRNO OT GODINI TARSIX SEBE SI,NO SE PTKRIX KOGATO ME INICIIIRAXA V REIKI BLAGODARQ NA REIKI SVETLINATA BLAGODARQ NA d-r MIKAO USUI,BLAGODARQ NA EKATERINA OT BALGARSKI REIKI CENTAR BLAGODARQ NA BOG I VSELENATA

 33. 32.

  Много, много вярно! Не очаквах толкова точно описание!

 34. 33.

  Много добре казано,
  доволна съм !

 35. 34.

  Това съм 100% аз ! Невероятно :)

 36. 35.

  Аз съм с два цвята аура и единият е син. Много точно и вярно описание!

 37. 36.

  Синя :)

 38. 37.

  vsi4ko evalidno za men! Pozdravleniq

 39. 38.

  СИНЯ АУРА ТОЧНО АЗ СЪМ

 40. 39.

  Mnogo e veren tozi test:-)

 41. 40.

  Unikalno veren test

 42. 41.

  Да, синя аура - това съм аз! Колко точно!!!

 43. 42.

  Много точен анализ.Това съм аз.Познах се.Сякаш някои ме е описал съвсем точно.Теста е много точен и дава верни резултати.Преди няколко години на специален апарат,,Индиго,, изследвах аурата си и тогава показа, че съм със синя аура. Невероятно.

 44. 43.

  все едно са ме видяли на ренген едно към едно с мен

 45. 44.

  Невероятно!Дори и аз не знаех,че съм с два цвята!Абсолютно верно!

 46. 45.

  Ostanah priatno iznenadana ot testa.99% istina!Zachto tolkova kasno go napravih.Vapreki tova chte mi bade patevodna zvezda zanapred.BLAGODARIA!

 47. 46.

  Да това съм АЗ !Щастлива и горда съм с моята синя аура :)но е изключително трудно да живееш в толкова ,лицемерен ,неискрен и жесток свят с такива хора ,които мислят само и единствено за себе си ,егоисти ,саркастични,жестоки,неблагодарни ,а те са много ,наистина много .Толкова малко са добронамерените ,благородни сърдечни и искрени хора ,които обществото с лекота ,смачква !!!!!!!

 48. 47.

  Разпределение на енергията:

  ТЯЛО - РАЗУМ - ДУХ
  21% - 35% - 43%
  Присъствие на отделните цветове

  БЯЛА79%
  ЛАВАНДУЛОВА75%
  ВИОЛЕТОВА75%
  ИНДИГОВА64%
  СИНЯ93%
  ТЪМНО ЗЕЛЕНА50%
  ЗЕЛЕНА79%
  ЖЪЛТА46%
  ЖЪЛТО-КАФЯВА61%
  ОРАНЖЕВА25%
  ЧЕРВЕНА43%
  ТЪМНО ЧЕРВЕНА39%

 49. 48.

  Много вярно и точно!

 50. 49.

  Тестът е точен! Благодаря Ви!!!!!

 51. 50.

  Това съм аз ,на 100 %. Благодаря !

 52. 51.

  БЛАГОДАРЯ ВИ! 99% ТОВА СЪМ АЗ! <3

 53. 52.

  Благодаря !Супер тест страхотен е и много верен!

 54. 53.

  Много точна характеристика ,с едно изключение -сълзите ми текат когато се смея от сърце и душа.Също така цветовете във Аурата се променят със развитието на човек,начин на мислене ,възприемане и осъзнаване на нещата във живота.Информацията не изчезва ,а се кодира на нашият етерен двойник (етерно тяло) 1-во до физическото тяло.

 55. 54.

  Много точно казано.

 56. 55.


  Две равни по резултат аури "синя" и "жълто- кафява" отговарят на характера ми изключително точно. Браво на създателя на теста.

 57. 56.

  da tova sum az 100% e vqrno

 58. 57.

  А как да разбера какво синьо? Мисля,че е светло синьо по описанието, но как да знам със сигурност? помощ, моля. :)

 59. 58.

  Това съм АЗ 100% АЗ много точно описание благодаря леле пак се разревах

 60. 59.

  Всичко съвпада. Браво за теста. :)

 61. 60.

  Абсолютно верен и точен тест! Благодаря!

 62. 61.

  Много вярно..описва ме на 100%...

 63. 62.

  Благодаря за теста!Верен на 100%! :)

Подобни статии