Назад  |   Начало  »  Езотерика  »  Аура  »  Цветовете на аурата  »  Синя аура  »  Ум и тяло на синята личност

Синя аура

Синя аура

Ум и тяло на синята личност

Сините аури са най-грижовните, подкрепящи и защитни личности в цветовия спектър. Те живеят чрез сърцата и емоциите си. Целта на животът им е да служат, и да обичат другите. Те учат човечеството, че без любов нищо друго няма значение. Те са на тази планета, за да служат на човечеството.

Честните сини аури представляват преданост, всеотдайност, традиции и трайни ценности. Сините аури са интроверни, приятелски, любящи и искрени.

Тяхната мотивация е да служат и да помагат на другите хора, да получават любов, внимание и обич. Те изработват своите идеи и концепции, водени повече от своите чувства и интуиция, отколкото от душевна гледна точка. В резултат на това сините личности не се чувстват комфортно, когато се обсъждат високо интелектуални теми. В съвременното общество интуицията и емоционалното поведение не се приемат така както интелектуалното мислене или обсъждането на фактите. За сините аури обаче няма реални факти. Те разчитат много повече на своите чувства и интуиция.

Сините личности имат вътрешно знание и мъдрост и те чувстват и знаят кое е правилно, без да са им необходими факти и обосновка. В момент на вътрешна тишина, те разпознават или чуват един вътрешен глас, който им дава насоки какво да правят. Те лесно могат да настройват към другите хора и да почувстват точно какво се случва.

Сините личности са най-емоционалните от всички цветни личности. Те често се чувстват изгубени, ако нямат възможност да изразят дълбоките си чувства. Полезни дейности за сините аури са говоренето с приятели за техния вътрешен живот, писането в дневника или просто да бъдат тихи, така че техните силни емоции да могат да се успокоят.

Сините са по-загрижени за другите отколкото за себе си, те са идеални за майки или професии при които се помага на другите. Те помнят рождените дни на другите хора, загрижени са за болните и винаги са готови да подадат едно рамо, на което другите да плачат. Те са родени съветници, възпитатели и медицински сестри. Много хора се радват да бъдат сред сините личности, защото те предават любов, разбиране и прошка. Сините аури плачат често, най-вече за да освободят своите емоции на радост, тъга и щастие. Останалите цветни личности, често имат проблеми с разбирането на тяхната интензивна емоционалност. Въпреки това, тази емоционална дълбочина им дава възможността да са топли, състрадателни и покровителни.

Най-големият дар на сините личности е способността им да отдават неограничено любов и тяхното вътрешно знание. Без значение какво ще се случи, сините аури винаги са способни да простят. Те често са възприемани от другите, като прекалено добри и някои хора се опитват да се възползват от тях.

Сините личности приемат властта на другите хора, без да оказват някаква съпротива. Те приемат командите и заповедите лесно и са готови да направят всичко, за да следват указанията, които са им дадени. Затова не е изненада, че има хора, които се възползват от сините аури. В резултат на тази нагласа и убеждения, те често изпадат в безпомощни ситуации. Те често изказват мнения, като: „Аз не съм отговорен за ситуацията.”; „Какво мога да направя?”; „Чувствам се безпомощен.” и др. Те трябва да разберат, че имат своя собствена власт.

Сините личности обръщат повече внимание на проблемите на другите. Те обичат да изслушват хората с техните проблеми и разбират и усещат през какво преминават те. Понеже прекарват толкова много време, занимавайки се с проблемите на другите, та забравят да обърнат внимание на своите собствени проблеми. Най-важният проблем за сините аури е да прекарват повече време, отделено за собствения им растеж.

Най-голямото предизвикателсво за хората със синя аута е да кажат НЕ. Те имат внедрен страх, че другите ще ги отблъснат, ще ги отхвърлят и вече няма да ги обичат. Страхът да не наранят чувствата на другите, рефлектира от страха, някой да не нарани тях. Те трябва да осъзнаят огромните предимства на това да обичаш себе си и да разберат, че „НЕ” не означава, че не обичаш някого. Те трябва да поставят определени граници между себе си и околните, защото позволяват дори на непознати да навлизат в енергийното им поле, без да използват адекватна защита. Понякога сините личности могат да присвояват енергиите и качествата на другите хора. Това обикновено се случва, когато те се грижат за тях в качеството си на медицински сестри или полагат някакви други грижи. Това може да стигне до точката, където те отнемат болестите и проблемите на другите хора.

Те трябва да признаят и да приемат, че са обичани. Поради тяхната чувствителност и дълбочина на чувствата те могат лесно да бъдат наранени. Те искат да се чувстват обичани и ще направят всичко, за да получат внимание и привързаност.

Сините личности са точни и ясни в своето мислене. От душевна гледна точка те обикновено са в мирно и спокойно състояние на ума. Те се фокусират повече върху своите чувства и емоции, отколкото върху своите мисли. Те могат да усещат мислите на другите хора. Трудно им е обаче да формулират своите представи в подробен аналитичен език.

Сините аури не обичат физическата активност и работата. За тези чувствителни същества физическият свят често изглежда брутален и груб. Те предпочитат да живеят в собствения си емоционален свят. Те се радват на спортовете, които могат да практикуват със семейството и приятелите. Такива дейности могат да бъдат разходките, плуване или някаква игра с топка. Тъй като не са много активни физически, те могат лесно да наддават на тегло.

Ако сините личности не живеят в хармония те винаги ще търсят някой, който да ги обича. Те виждат себе си като жертви и могат да бъдат манипулативни и изпълнени със самосъжаление. Те живеят с вярването: „Аз трябва да дарявам любов, за да се чувствам щастлив и да получа любов в замяна.”

Когато не са балансирани те си мислят, че животът е неблагодарен към тях и, че са жертва на определени обстоятелства. Те живеят живот изпълнен с депресия, като мъченици и са изпълнени със самосъжаление.  При липсата на самочувствие те често поставят под въпрос дали са истински обичани. Ако например някой им каже 100 пъти, че ги обича и ги критикува веднъж, те ще запомнят критиката.

Небалансираните сини личности смятат, че са отговорни за всяка грешка в историята на Вселената. Те приемат всички въпроси лично и се извиняват хиляди пъти, дори и да не са участвали.

Освен добри помощници, дарители и учители, сините личности са много духовни хора. Те вярват в Бог и в по-висшата сила във Вселената. Бог и религията играят важна роля в живота им. Те не могат да съществуват  без духовност и вяра, че има по-висша цел в живота. Това е изключително важно за тях, за да живеят един добър, любвеобилен и духовен живот. Те имат огромна вяра и опование в Бога. В лоши времена те са в състояние да се свържат с мощен вътрешен източник, така че да могат да поддържат, помагат и подкрепят другите.

Рейтинг: 4.0/5 на базата на 4 оценки
прегледи 26407

Препоръчани продукти

Коментари за Синя аура

 1. .

  Страхотно!Много съм доволна.

 2. 1.

  Ами, ако приема че съм балансирана, това съм аз. Само дето не рева за щяло и нещяло. Но съм наистина много чувствителна. Много вярно, моето усещане за мен е точно такова.

 3. 2.

  Наистина ,всичко е много вярно.Аз съм със синя аура.Чувствителна ...и всичко описано за синята аура.На 100процента ...просто останах приятно изненадана от този тест.Невероятно!!!

 4. 3.

  KAMEL

 5. 4.

  Мисля,че много от нещата са точно такива при мен. Доволна съм, много !

 6. 5.

  Kato 4e li e napisano za men...blagodaria vi,pomogna mi da osuznaia niakoi malki problemi okolo men...

 7. 6.

  Невероятно точно...аз съм!

 8. 7.

  Много точно,браво на теста!

 9. 8.

  Страшно точен тест!

 10. 9.

  Neveroqtno, az sam sinq aura i naistina vsichko e na 100% vqrno- mnogo sam dovolna , che napravih tozi test i mi beshe polezen s mnogo neshta.

 11. 10.

  Изключително точно,да..това съм аз.

 12. 11.

  Super mnogo mi haresa i e vqrno!

 13. 12.

  Много точен тест.Доволна съм .Аз съм синя аура и всичко е вярно за мен като тест.

 14. 13.

  Впечатлена съм! Прочетох неща, които вече са ми казвани.

 15. 14.

  vsi4ko otgovarq na moqta su6nost

 16. 15.

  Neveroiatno tochen test.

 17. 16.

  Абсолютно, наистина нещата отговарят точно на моята същност. Първоначално си направих тест и излязох индигова, малко ми се струваше пресилено. Сега си правя за втори път след 2 месеца и този път мисля, че това е по-правилен резултат. Нямам думи, наистина все едно описват мен.

 18. 17.

  Изненадана съм от резултата - синя аура! Прекрасно!

 19. 18.

  Чудесно , невероятно точно!

 20. 19.

  Смятам,че тестът е много точен по отношение на моята аура, освен това ми беше доста интересна информацията, която получих.

 21. 20.

  Аз също смятам, че тестът е съвършено точен.

 22. 21.

  все едно се прочетох като на книга, много вярно и бих си записала някои неща, ей така да си ги припомня когато трябва,много добри съвети и сега разбирам защо съм такава различна и защо ги чувствам така нещата.....един цвят колко много променя една същност

 23. 22.

  Изключително вярно! Благодаря за теста! Професията ми е - учител.Открих и елементите за корекция, които чувствах, че не са отработени при мен - да следвам интуицията си.Много полезен тест!

 24. 23.

  100 процента точно!!! Благодаря ви!!

 25. 24.

  Ами то ние всички па излязохме със сини аури бре, велики личности сме

 26. 25.

  Преди време ми показа индигова аура, а сега синя, но в крайна сметка всичко описано за синята аура точно ме описва за това смятам, че това е моята аура, благодаря ви! :)

 27. 26.

  Много точен тест.

 28. 27.

  Благодаря ви за правилната оценка. Бих искала да Благодаря и на тези, които правите всичко това да стига до нас по този начин. Бъдете благословени!

 29. 28.

  Пиша от Свети Атон, там решавам вътрешноличностния ни проблем с жълто-кафявата ми аура

 30. 29.

  Синя аура-вярно!

 31. 30.

  хей аз съм синя аура . Мноооого верни неща

 32. 31.

  BLAGODQRQ VI ,MNOGO MNOGO VQRNO OT GODINI TARSIX SEBE SI,NO SE PTKRIX KOGATO ME INICIIIRAXA V REIKI BLAGODARQ NA REIKI SVETLINATA BLAGODARQ NA d-r MIKAO USUI,BLAGODARQ NA EKATERINA OT BALGARSKI REIKI CENTAR BLAGODARQ NA BOG I VSELENATA

 33. 32.

  Много, много вярно! Не очаквах толкова точно описание!

 34. 33.

  Много добре казано,
  доволна съм !

 35. 34.

  Това съм 100% аз ! Невероятно :)

 36. 35.

  Аз съм с два цвята аура и единият е син. Много точно и вярно описание!

 37. 36.

  Синя :)

 38. 37.

  vsi4ko evalidno za men! Pozdravleniq

 39. 38.

  СИНЯ АУРА ТОЧНО АЗ СЪМ

 40. 39.

  Mnogo e veren tozi test:-)

 41. 40.

  Unikalno veren test

 42. 41.

  Да, синя аура - това съм аз! Колко точно!!!

 43. 42.

  Много точен анализ.Това съм аз.Познах се.Сякаш някои ме е описал съвсем точно.Теста е много точен и дава верни резултати.Преди няколко години на специален апарат,,Индиго,, изследвах аурата си и тогава показа, че съм със синя аура. Невероятно.

 44. 43.

  все едно са ме видяли на ренген едно към едно с мен

 45. 44.

  Невероятно!Дори и аз не знаех,че съм с два цвята!Абсолютно верно!

 46. 45.

  Ostanah priatno iznenadana ot testa.99% istina!Zachto tolkova kasno go napravih.Vapreki tova chte mi bade patevodna zvezda zanapred.BLAGODARIA!

 47. 46.

  Да това съм АЗ !Щастлива и горда съм с моята синя аура :)но е изключително трудно да живееш в толкова ,лицемерен ,неискрен и жесток свят с такива хора ,които мислят само и единствено за себе си ,егоисти ,саркастични,жестоки,неблагодарни ,а те са много ,наистина много .Толкова малко са добронамерените ,благородни сърдечни и искрени хора ,които обществото с лекота ,смачква !!!!!!!

 48. 47.

  Разпределение на енергията:

  ТЯЛО - РАЗУМ - ДУХ
  21% - 35% - 43%
  Присъствие на отделните цветове

  БЯЛА79%
  ЛАВАНДУЛОВА75%
  ВИОЛЕТОВА75%
  ИНДИГОВА64%
  СИНЯ93%
  ТЪМНО ЗЕЛЕНА50%
  ЗЕЛЕНА79%
  ЖЪЛТА46%
  ЖЪЛТО-КАФЯВА61%
  ОРАНЖЕВА25%
  ЧЕРВЕНА43%
  ТЪМНО ЧЕРВЕНА39%

 49. 48.

  Много вярно и точно!

 50. 49.

  Тестът е точен! Благодаря Ви!!!!!

 51. 50.

  Това съм аз ,на 100 %. Благодаря !

 52. 51.

  БЛАГОДАРЯ ВИ! 99% ТОВА СЪМ АЗ! <3

 53. 52.

  Благодаря !Супер тест страхотен е и много верен!

 54. 53.

  Много точна характеристика ,с едно изключение -сълзите ми текат когато се смея от сърце и душа.Също така цветовете във Аурата се променят със развитието на човек,начин на мислене ,възприемане и осъзнаване на нещата във живота.Информацията не изчезва ,а се кодира на нашият етерен двойник (етерно тяло) 1-во до физическото тяло.

 55. 54.

  Много точно казано.

 56. 55.


  Две равни по резултат аури "синя" и "жълто- кафява" отговарят на характера ми изключително точно. Браво на създателя на теста.

 57. 56.

  da tova sum az 100% e vqrno

 58. 57.

  А как да разбера какво синьо? Мисля,че е светло синьо по описанието, но как да знам със сигурност? помощ, моля. :)

 59. 58.

  Това съм АЗ 100% АЗ много точно описание благодаря леле пак се разревах

 60. 59.

  Всичко съвпада. Браво за теста. :)

 61. 60.

  Абсолютно верен и точен тест! Благодаря!

Подобни статии

Индигова аура

Индигова аура

Търсещият истината Честен, знаещ, силно интуитивен, психически, независим, нежен, чувствителен, иск...
Взаимодействия на аурата

Взаимодействия на аурата

Само по себе си всяко енергийно поле е уникално. Не съществуват две полета, които да са напълно една...
Аура тест

Аура тест

Аура теста показва цвета на вашата аура. Той се състои от 84 въпроса, на които може да отворите от "...
Тъмно червена аура

Тъмно червена аура

Трудолюбивият Трудолюбив, физически жизнен, реалистичен, устойчив, ориентиран как да преживява ...
Тъмно зелена аура

Тъмно зелена аура

Организаторът Имат бърза мисъл, организирани, комуникативни, амбициозни, интелигентни, материалисти...