Назад  |   Начало  »  Езотерика  »  Аура  »  Описание на Аурата  »  Слоеве на аурата  »  Астрално тяло - четвърти слой на аурата

Слоеве на аурата

Слоеве на аурата

Астрално тяло - четвърти слой на аурата

Слой Четвърти
Име Астрално тяло
Изразяване на съзнанието Аз желая, според моите убеждения.
Нужди на това ниво Взаимодействие между хората. Любов и взаимоотношения с другите, със себе си, с тялото ви и Бог.
Чакра

Съдечна чакра (Anahata)

Цвят на който реагира Зелен
Звук на който реагира "фа"
Отрицателни убеждения Желание за превъзходство
Ефект на отрицателните убеждения Блокажи в астралния слой, тъмни форми - тежест в гърдите или в сърцето, застой на енергия.

<dfn>Астрално</dfn> тяло - четвърти слой на ауратаАстралното тяло е четвъртия слой на аурата и е свързано с областите на изразяване на етерния, емоционалния и менталния слой. Има връзка с четвъртата чакра (сърдечна). То показва капацитета ви за условна и безусловна любов.

Функции на Астралното тяло

Астралния слой се нарича мост между по-плътните, нисши вибрации на физическите нива и фините, по-висши вибрации на духовните нива. С други думи, астралния слой е не само разделителната линия, но и връзката на по-ниските три слоя с по-високите три. През този слой на аурата, преминава цялата енергия, която се движи от един свят към другия. Почти всички лечебни енергии идват от астралния слой, тъй като това е слой на любовта и условна и универсална, и е първия от духовните слоеве. Това тяло ви свързва с по-високи измерения на реалността. То е вратата към астралния свят.

Голяма част от взаимодействието между хората се осъществява на астрално ниво. Големите цветни петна се разнасят в пространството между хората, някои приятни, а други не толкова. Тази разлика се усеща много добре. Например привидно двама души може да се избягват един друг, но на енергийно ниво провеждат бурна комуникация.

Форма и структура на Астралното тяло

Астралното тяло се състои от цветни облаци, по-красиви от тези на емоционалното тяло. Докато емоционалното има тенденция да имат един и същ набор от цветове, тук има и розова светлина на любовта. То се простира от 15 до 30 сантиметра от тялото.

Когато хората се влюбват, могат да се видят красиви дъги розова светлина между техните сърца и се добавя красив розов цвят към нормалните златисти пулсации на хипофизната жлеза. От чакрите се разрастват нишки, които свързват двойката. Когато връзката приключи, тези нишки се късат и понякога причиняват силна болка.

Емоционалния опит включва сънища, фантазии, преживявания извън тялото, преживявания близки до смъртта, халюцинации, въображение и визия.

Събуждане на Астралното тяло

Астралното тяло се активизира чрез медитация.

Също от медитация, психически техники за развитие, техники за пътуване извън тялото (астрално), шаманските практики, осъзнато сънуване, наркотици - особено психеделитици, определени практики пранаяма, някои видове травми, биохимични дисбаланси, както и някои видове енергийни стимулации.

Реагира на зеления цвят и нота "фа" и спада към духовното ниво на съществуване.

Рейтинг: 5.0/5 на базата на 3 оценки
прегледи 15899

Препоръчани продукти

Коментари за Слоеве на аурата

 1. .

  Материалите ви са чудесни. Безкрайно благодаря! Хиляди благословения :)

 2. 1.

  Благодаря за труда, който сте вложили! Съдържателни материали - достатъчно ясно поднесени!

 3. 2.

  намирам във всичко написано тук неща,които съм изпитвала,но не съм могла да си обясня;започвам да се уча;голямо браво за материала!

 4. 3.

  То може ли да се отделя от физическото тяло ?

 5. 4.

  можеш

 6. 5.

  Благодаря ви <3.

 7. 6.

  Благодаря за информацията хареса ми.

Подобни статии