PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Слоеве на аурата

Слоеве на аурата

  1. Слоеве на аурата
  2. Етерно тяло - първи слой на аурата
  3. Емоционално тяло - втори слой на аурата
  4. Ментално тяло - трети слой на аурата
  5. Астрално тяло - четвърти слой на аурата
  6. Етерен двойник - пети слой на аурата
  7. Селестиално тяло - шести слой на аурата
  8. Каузално тяло - седми слой на аурата

Етерен двойник - пети слой на аурата

Слой Пети
Име Етерен двойник
Изразяване на съзнанието Аз желая, според моите убеждения.
Вашите нужди на това ниво Копие на физическото тяло на по-високо духовно ниво. Основнен шаблон на вашата уникалност и вътрешна идентичност. Стремеж да се приведе в съответствие с божественото, да говори и да следва истината.
Чакра

Гърлена чакра (Vishiddha)

Цвят на който реагира Син
Тон на който реагира "сол"
Отрицателни убеждения Опит да превъзхожда
Ефект на отрицателните убеждения
Нарушения в етерния двойник

Етерен двойник - пети слой на ауратаЕтерният двойник е петият слой на пета чакра (гърлена). Този слой е като огледало на етерния слой, освен това съдържа и всички форми физическото тяло.

Функции на Етерния двойник

Етерния двойник съдържа всички форми от физическите слоеве, нещо като техен чертеж. При заболяване първият слой се деформира и излиза извън баланс с физическото тяло. Тогава етерния двойник може се използва за възстановяване на първият слой. В етерния двойник звука може да създава материя, затова използването на лечебни звуци може да въздейства на този слой, като променя определени вибрации на двойника. Така заболяванията могат да бъдат наблюдавани и лекувани в този слой и това да се предава надолу към физическото тяло.

Форма и структура на Етерния двойник

Той се простира на 30 до 60 сантиметра от тялото и обикновено се наблюдава като син цвят на кобалтов фон. Подобно на първия слой, той представлява образ-негатив на всички органи и по-долни слоеве. Така той придава форма на физическото тяло.

За ясновидците шаблонните форми се виждат като ясни или прозрачни линии на син фон.

Стимулиране на Етерния двойник

Етерния двойник се активизира чрез звук.

Реагира на синия цвят и нота "сол" и спада към духовното ниво на съществуване.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 2 оценки

Отзиви

BULAVA22

Има още пропуснати тела, които притежаваме - Лунно тяло и Звездно тяло. Едното е нашата сянка. Второто е ограничено развито поради опасността да станем Богове.

Стоян В.
Поздрави за положения труд , но ми се струва, че има доста неточности при подредбата на фините тела в посочената графика. Първо, Менталното тяло е поставено по-ниско от Астралното (тялото на желанията). Второ, в рисунката е посочено Етерното тяло, и отделно на това-Етерен двойник (като 6-ти принцип), сякаш говорим за две различни неща. Това са синоними на един и същ носител на жизнената енергия в нас-т.нар. "прана". В теософските представи, завещани от Елена Блаватска, подредбата е както следва: 1. Физическо тяло, 2. "Линга шарира" (което можем да приемем за т.нар. "Етерен двойник" -проводникът, чрез който оживотворяващата енергия на "праната" протича в плътното тяло), 3. "Прана" (Жизненост, Жизнена сила), 4. "Кама" (което можем да приемем за т.нар. "Астрално тяло" -"Животинската душа", свързана с желанията и страстите, 5. "Манас" ("т.нар. "Ментално тяло" -съдържащо Интелектуалната способност на човек и приеман за източник на самосъзнанието, дели се на висш и низш "манас"), 6. "Будхи" ("Духовната душа", разглежда се обикновено като източник на Интуицията), 7. "Атма" (Духът, Висшият Аз, един и неделим с Абсолюта,)
биче
и откъде ги знаете всички тези неща, и кой ви ги каза и показа?
Zoia Stefanova
Bravo Vi ! Neshto dobro i polezno da nauci covek ! Izvinete ,ce pisha po tozi nacin,no aparatjt mi e bez bjlgarski ezik.
Вили
Благодаря за информацията хареса ми.
Виж още отзиви
Коментирай
loading...