Назад  |   Начало  »  Езотерика  »  Аура  »  Виждане и разчитане на а...  »  Схеми за упражнения на очите  »  Схема за движение на очите

Схеми за упражнения на очите

Схеми за упражнения на очите

Схема за движение на очите

Схема за движение на очитеТази схема е за общо упражняване на мускулите на очите. Тя развива способността на очите по-бързо да регистрират светлината и цветовете. Това е упражнение, което трябва да, бъде изпълнявано колкото е възможно по-бързо. Тук ударението пада върху бързината. Колкото по-бързи са движенията на очите ви, в толкова по-голяма степен ще сте в състояние да възприемате неща, които не са толкова лесно забележими. Бързите движения на очите стимулират по-голяма активност на конусите и пръчиците в ретината. Колкото по-бързи станете, толкова по-лесно ще забелязвате цветовете.

Започнете от която и да е точка от схемата. След това бързо преместете очите си върху противоположната й точка. Направете пауза от секунда и бързо върнете очите обратно. Движете ги от една точка към друга. Трябва да сте сигурни, че извършвате вертикални, хоризонтални, диагонални и кръгови движения.

Това упражнение може, да се изпълнява както с двете очи, така и с всяко око поотделно. При повечето хора едното око е по-слабо от другото. Това упражнение може да помогне за активизирането на "мързеливото" око. То принуждава двете очи да работят на максимален режим. Покрийте едното си око с длан. След това направете всички възможни движения с откритото си око. След това покрийте другото. После извършете движенията и с двете очи.

Както всички други упражнения, и това не трябва да правите за период по-дълъг от 10 минути. Ако започнете да чувствате умора или напрегнатост в очите, спрете. Помнете, че вие упражнявате дейности за подсилване на очните мускули, които доста време не са били използвани. Пресилването и бързането не са от полза. Бъдете търпеливи и настойчиви и ще успеете. Помнете, че да се вижда аурата е нещо естествено.

Рейтинг: 5.0/5 на базата на 1 оценка
прегледи 9575

Препоръчани продукти

Коментари за Схеми за упражнения на очите

  1. .

    Невероятно,без да съм правила каквито и да е упражнения на очите ,започнах да виждам цветовете на дъгата,около всеки предмет,това стана извднъж от само себе си,първо видях как от екрана на телевизията струий нагоре светлините лъчи на дъгата,изумих се

Подобни статии

Аура тест

Аура тест

Аура теста показва цвета на вашата аура. Той се състои от 84 въпроса, на които може да отворите от "...
Тъмно червена аура

Тъмно червена аура

Трудолюбивият Трудолюбив, физически жизнен, реалистичен, устойчив, ориентиран как да преживява ...
Тъмно зелена аура

Тъмно зелена аура

Организаторът Имат бърза мисъл, организирани, комуникативни, амбициозни, интелигентни, материалисти...
Усещане на аурата

Усещане на аурата

Когато става дума за аурата, повечето хора могат да бъдат причислени към една от следните две катего...