Назад  |   Начало  »  Езотерика  »  Аура  »  Цветовете на аурата  »  Тъмно зелена аура  »  Здраве и развитие на тъмно зелената личност

Тъмно зелена аура

Тъмно зелена аура

Здраве и развитие на тъмно зелената личност

Най-добрият начин тъмно зелената личност да намери хармонията и да остане емоционално и психически центрирана, е като поеме пълна отговорност за собствения си живот. След като признаят това, което наистина искат и предприемат активни мерки да поемат контрола над собствения си живот, те могат да живеят пълноценно и динамично.

Ако са наясно със силния си интелект и високите очаквания, ще постигнат по-добро психическо спокойствие и търпение. Те трябва да насочат своята силна и изразителна умствена енергия в положителна посока. Колкото по-дълбоко тъмно зелените личности се свързват със сърцето си, толкова повече съдържателни и успешни ще бъдат те.

Тъмно зелените личности не са много заинтересовани в чисто физическите дейности. Практикуването на някакъв спорт за забавление, за тях няма много смисъл. Те ще станат активни, ако намерят добра причина да се поддържат в добра физическа форма. Такива причини за тях са доброто здраве, , добрата фигура или общата привлекателност. Физическите упражнения имат повече функции, освен добро здраве и презареждане с енергия. Те предоставят възможност за успокояване на ума от неговата постоянна нужда за стимулиране и активност.

Тъмно зелените личности трябва активно да работят върху умствената си релаксация и фокус. Визуализациите, ясните сънища и автогенната тренировка са доказани методи за постигане на по-дълбоко и по-спокойно състояние на ума. След като умът е спокоен те се отварят и са в състояние да се движат в по-висшите измерения.

Дори и да имат силна воля, независимост и сила, дълбоко в себе си тъмно зелените аури таят страх, че не са напълно приети и признати. Най-големият урок за тях е да приемат тази несигурност, която е просто част от живота. Животът сам по себе си не може да се контролира. Животът е промяна, растеж и несигурността е едно от нещата, които живота ни предлага. Единствената константа в живота е промяната. За да се осъзнае този факт, трябва да има гъвкавост и приемане.

Тъмно зелените личности трябва да се научат как да се презареждат периодично с енергия. След като са в състояние да отпуснат ума си и да се отърват от високите очаквания, те ще намерят достатъчно вътрешен мир, за да може пълната релаксация и презареждането с нова енергия да заемат своето място в живота им.

Рейтинг: 3.0/5 на базата на 2 оценки
прегледи 4875

Препоръчани продукти

Коментари за Тъмно зелена аура

 1. .

  невероятно!

 2. 1.

  ...наистина невероятно...но...всичко казано за мен е истина...

 3. 2.

  С точност до милиметар

 4. 3.

  съвършено !

 5. 4.

  Харесва ми!

 6. 5.

  много точно

 7. 6.

  ЯЛА36%
  ЛАВАНДУЛОВА39%
  ВИОЛЕТОВА71%
  ИНДИГОВА57%
  СИНЯ57%
  ТЪМНО ЗЕЛЕНА89%
  ЗЕЛЕНА79%
  ЖЪЛТА68%
  ЖЪЛТО-КАФЯВА61%
  ОРАНЖЕВА86%
  ЧЕРВЕНА93%
  ТЪМНО ЧЕРВЕНА64%

 8. 7.

  Mного вярно!

 9. 8.

  Много точно. Благодаря!

 10. 9.

  Много точно, благодаря

 11. 10.

  Абсолютно точно! Много съм впечатлена !

 12. 11.

  Благодаря !

 13. 12.

  Браво на автора!

Подобни статии