Назад  |   Начало  »  Езотерика  »  Аура  »  Цветовете на аурата  »  Тъмно червена аура  »  Взаимоотношения и интимност на тъмно червената личност

Тъмно червена аура

Тъмно червена аура

Взаимоотношения и интимност на тъмно червената личност

Голямо предизвикателство за тъмно червените личности е да живеят в една чувствителна, емоционална и свободна връзка. Въпреки че обичат да излизат с приятели те рядко се отварят към по-дълбоки връзки. Те обичат да изразяват своите „животински” желания  и емоционални енергии, което често не е добра основа за чувствителни, интимни отношения. От друга страна тъмно червените личности са много лоялни, след като са се ангажирали с един партньор.

Те не носят омраза или предразсъдъци към сексуалността или похотливия живот. За тях сексуалността е живот. Тя е естествен образ на силата на любовта. Оргазмът е един от малкото начини тъмно червените личности да достигнат до екстатично състояние на ума. Сексът за тях не е задължително да включва любов и състрадание, но е физическо удоволствие, което ги радва и им носи опит. За да изразят себе си, чрез физическото си тяло те изживяват емоциите напълно и се наслаждават на секса.

Тъмно червените личности са единаци. Те се нуждаят от определен период от време за себе си. Техните партньори следва да им дават достатъчно физическа свобода и независимост, за да изследват своя собствен свят, със своето собствено темпо.

Тъмно червените личности обикновено са съвместими с жълто-кафявите или други тъмно червени личности. С тях те се чувстват стабилно, надеждно и като сред съмишленици. Тези цветни личности ще отразяват своите собствени силни и слаби страни, което често не е достатъчно, за да се отиде отвъд реалността и възможностите.

Тъмно червените личности обичат да са около хора със синя или зелена аура. Въпреки това те могат да не разберат тяхната чувствителност, дълбоки чувства и нуждата им да общуват емоционално или устно. Въпреки това те все още могат да научат много един от друг. Хората с жълта аура, обикновено имат проблеми с тъмно червените личности.

Тъмно червените личности изпитват затруднения при общуването с хората с лавандулова и бяла аура. Те се намират в противоположният край на цветовия спектър и изживяват живота си съвсем различно. Разбирателството и чувствителността им помага да се разбират много по-добре.

Тъмно червените имат проблеми и с амбицията и умствената сила на тъмно зелените личности. Много вероятно е и виолетовите или индиго личностите да им се струват твърде далечни и футуристични или прекалено чувствителни, за техните реалистични възприятия. За това те често се отбягват един друг.

Тъмно червените личности обикновено са събират с повечето други типове личности, докато имат достатъчно физическо пространство за себе си. Тяхното най-голямо предизвикателство е създаването на връзки на физическо ниво и истински интимни взаимоотношения на емоционално, ментално и духовно ниво.

Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки
прегледи 3635

Препоръчани продукти

Коментари за Тъмно червена аура

  1. .

    Exelente !

Подобни статии