Назад  |   Начало  »  Езотерика  »  Аура  »  Цветовете на аурата  »  Тъмно червена аура  »  Взаимоотношения и интимност на тъмно червената личност

Тъмно червена аура

Тъмно червена аура

Взаимоотношения и интимност на тъмно червената личност

Голямо предизвикателство за тъмно червените личности е да живеят в една чувствителна, емоционална и свободна връзка. Въпреки че обичат да излизат с приятели те рядко се отварят към по-дълбоки връзки. Те обичат да изразяват своите „животински” желания  и емоционални енергии, което често не е добра основа за чувствителни, интимни отношения. От друга страна тъмно червените личности са много лоялни, след като са се ангажирали с един партньор.

Те не носят омраза или предразсъдъци към сексуалността или похотливия живот. За тях сексуалността е живот. Тя е естествен образ на силата на любовта. Оргазмът е един от малкото начини тъмно червените личности да достигнат до екстатично състояние на ума. Сексът за тях не е задължително да включва любов и състрадание, но е физическо удоволствие, което ги радва и им носи опит. За да изразят себе си, чрез физическото си тяло те изживяват емоциите напълно и се наслаждават на секса.

Тъмно червените личности са единаци. Те се нуждаят от определен период от време за себе си. Техните партньори следва да им дават достатъчно физическа свобода и независимост, за да изследват своя собствен свят, със своето собствено темпо.

Тъмно червените личности обикновено са съвместими с жълто-кафявите или други тъмно червени личности. С тях те се чувстват стабилно, надеждно и като сред съмишленици. Тези цветни личности ще отразяват своите собствени силни и слаби страни, което често не е достатъчно, за да се отиде отвъд реалността и възможностите.

Тъмно червените личности обичат да са около хора със синя или зелена аура. Въпреки това те могат да не разберат тяхната чувствителност, дълбоки чувства и нуждата им да общуват емоционално или устно. Въпреки това те все още могат да научат много един от друг. Хората с жълта аура, обикновено имат проблеми с тъмно червените личности.

Тъмно червените личности изпитват затруднения при общуването с хората с лавандулова и бяла аура. Те се намират в противоположният край на цветовия спектър и изживяват живота си съвсем различно. Разбирателството и чувствителността им помага да се разбират много по-добре.

Тъмно червените имат проблеми и с амбицията и умствената сила на тъмно зелените личности. Много вероятно е и виолетовите или индиго личностите да им се струват твърде далечни и футуристични или прекалено чувствителни, за техните реалистични възприятия. За това те често се отбягват един друг.

Тъмно червените личности обикновено са събират с повечето други типове личности, докато имат достатъчно физическо пространство за себе си. Тяхното най-голямо предизвикателство е създаването на връзки на физическо ниво и истински интимни взаимоотношения на емоционално, ментално и духовно ниво.

Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки
прегледи 2855

Препоръчани продукти

Коментари за Тъмно червена аура

  1. .

    Exelente !

Подобни статии

Слоеве на аурата

Слоеве на аурата

Енергийното тяло (или аура) има 7 основни слоя, всеки от тях, отнасящи се до физическото, умственото...
Червена аура

Червена аура

Победителят Енергичен, обичащ съперничеството, волеви, сексуален, предприемчив, победител,  материа...
Зелена аура

Зелена аура

Учителят Спокоен, естествен, социален, естествени лечебни способности, учител, хармония, баланс. ...
Синя аура

Синя аура

Грижовният Грижлив, услужлив, чувствителен, мирен, възпитан, любящ, състрадателен, ориентиран към с...
Виолетова аура

Виолетова аура

Новаторът Мечтател, магически, теоретичен, интуитивен, творчески, иновативен, харизматичен, страсте...