PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Тъмно червена аура

Тъмно червена аура

  1. Тъмно червена аура
  2. Ум и тяло при тъмно червената личност
  3. Социален живот на тъмно червената личност
  4. Взаимоотношения и интимност на тъмно червената личност
  5. Кариера и финанси на тъмно червената личност
  6. Здраве и развитие на тъмно червената личност

Кариера и финанси на тъмно червената личност

Тъмно червените личности предпочитат физическата работа пред всичко друго. Те са много трудолюбиви и издръжливи. Те се вписват идеално там където е необходима физическа сила и мощ. Те имат нагласата да се подлагат на границата на възможностите само и само да приключат работата в определения срок. Те искат да „виждат” това което са постигнали с работа. Те са нетърпеливи за незабавни и конкретни резултати и искат резултатите от усилената им работа да се контролират. Те се радват на ясно определени понятия или дейности.

Ако тъмно червените личности са в хармония те могат да бъдат отлични работници и отборни играчи. Чрез своята сила и смелост те са в състояние да играят важна роля в екипа си или работната среда. Докато успяват да балансират между емоционалният си нрав и физическата си сила, те ще бъдат приемани от екипа си.

Тъмно червените личности могат да решат проблемите си възможно най-ефективно, ако останат активни и поддържат положителна перспектива и положителни очаквания. Те притежават достатъчно физическа издръжливост и енергия, за да постигнат почти всичко. Техните физически тела са значително по-силни от тези на повечето други хора. Това което трябва да подобрят е поддържането на отворен ум, който да се балансира с емоционална яснота.

Да имат положителна перспектива и положителни очаквания е важно, защото тъмно червените личности стават нетърпеливи, ядосани и разочаровани, ако нещата не вървят добре. За да достигнат хармония и удовлетвореност в живота си те трябва да отидат отвъд механизма си за оцеляване и физическите дейности и да си изградят креативен и положителен възглед за живота.

Парите за тях са сигурността, която им създава възможността за изследване на физическата реалност. В противен случай парите имат много малко значение за тях. Докато имат способността да водят достоен живот те ще бъдат щастливи и доволни. Те живеят стандартен живот и често имат проблеми с парите за своето оцеляване. Техният страх за оцеляване и страх от смъртта са най-опасни. Положителната перспектива към живота и осъзнаването на силната физическа енергия за живот им дават всичко от което се нуждаят, за да бъдат успешни.

Типичните тъмно червени професии са механик, фермер, шофьор на камион, барман, хамал, строителен работник, бодигард, полицай, пожарникар, боксьор или хирург.

Рейтинг:

Отзиви

Viktor Илиев
Exelente !
Виж още отзиви
Коментирай
loading...