Назад до Червена аура

Червена аура

  1. Червена аура
  2. Ум и тяло при червената личност
  3. Социален живот на червената личност
  4. Взаимоотношения и интимност на червената личност
  5. Кариера и финанси на червената личност
  6. Здраве и развитие на червената личност

Взаимоотношения и интимност на червената личност

Червените личности са силно сексуални и имат силен апетит за живот. Те обичат да са физически и емоционално стимулирани и обичат да стимулират и другите. Ако ги попитате, те ще потвърдят че през голяма част от времето мислят за секс. Те се управляват от собствените си желания. Обичат също да се съревновават и шокират своите колеги и познати, просто за да видят техните реакции. Сексът означава живот за тях. Това е основната сила в тяхната вселена. Червените аури  трудно  издържат без секс  дълго време. Те се нуждаят от това вълнуващо и живо чувство на сексуално взаимодействие.

Сексът за тези реалисти е чувствен и страстен опит. Животът във физическото тяло за тях е наслада във всеки един аспект. Те обичат открито да изразяват своите желания, чувственост и страст. Въпреки това сексът при тях не винаги включва любов и отдаденост, а по скоро физическо удоволствие, на което те трябва да се насладят.

Голямо предизвикателство за Червената личност е да изживее чувствителни, емоционални и открити отношения. Те често се фокусират върху краткосрочните и вълнуващи отношения и срещи. Червените личности имат много приятели, но са близки и интимни само с няколко. Благодарение на тяхната сексуална мощ червените аури са идеални за любовници. Обичат романтичното чувство на първоначалното привличане  и емоции по време на среща с нов партньор. Обичат да си играят с огъня. Поради ясно изразената им сексуалност те не са много моногамни. Тяхната сексуална привлекателност привлича прекалено много добре изглеждащи жени или мъже. Те изпитват най-силните оргазми. За тях това е почти същото, като духовно просветление.

Обичат да излизат с приятелите си, да танцуват цяла нощ и да се мотаят в барове или клубове. Не са перфектните съпрузи или съпруги. Ако се ангажират в интимна връзка, те се нуждаят от физическа свобода. Ако страстният секс и вълнение присъстват във връзката им те стават много честни и лоялни партньори.

Червените личности често са привлечени от хора с тяхната аура или тъмно червена и оранжева. Те обичат вълнението и стимула на любовта. Тази тяхна физическа и сексуална възбуда ще им създаде много връзки, но от друга страна ще доведе до много конфликти. Интимността и дълбокото разбиране с партньора за тях е трудно за постигане.

Взаимодействието между червените аури, често може да се определи, като два огъня, които се конкурират помежду си. Жълтите аури пасват добре на червените, защото са много игриви и забавни.

За да имат интимни отношения с хора с оранжева аура се нуждаят от много свободно пространство и разбиране един към друг. За да постигнат продуктивни отношения, червените аури трябва да разберат чувствителността на сините, индиго, лавандуловите и белите аури. Те се нуждаят от достигането на вътрешен мир, за да имат успешни взаимоотношения.

Червените личности се привличат от зелените и тъмно зелените аури, заради тяхната остроумност, елегантност и вътрешна сила. Виолетовите аури също се съчетават добре с червените, заради своето иновативно и визионерско мислене. Като цяло червените личности трябва да разберат, че другите хора не са толкова силни и амбициозни, колкото тях. Чувствителността им към другите хора ще им помогне да създадат дълготрайни и пълноценни отношения.

Рейтинг:

Отзиви

8uzzard
Аз съм от червените аури и е доста истина. Разбира се има и малко "дете индиго"в тях съдейки по себе си. Минусът при индигото или первените е, че бурзо свикват, стават добри в дадена област, но от постигнатото им "доскучава" и след това стават малко несериозни скачайки на нещо ново... само мое мнение
Уникална,. Доста прилична. С възможности за съвършенство, но кому нужни. Трудно е да се справиш, с енергийните вампири. Бог решава...
Виж още отзиви
Коментирай
loading...