Назад  |   Начало  »  Езотерика  »  Аура  »  Цветовете на аурата  »  Червена аура  »  Взаимоотношения и интимност на червената личност

Червена аура

Червена аура

Взаимоотношения и интимност на червената личност

Червените личности са силно сексуални и имат силен апетит за живот. Те обичат да са физически и емоционално стимулирани и обичат да стимулират и другите. Ако ги попитате, те ще потвърдят че през голяма част от времето мислят за секс. Те се управляват от собствените си желания. Обичат също да се съревновават и шокират своите колеги и познати, просто за да видят техните реакции. Сексът означава живот за тях. Това е основната сила в тяхната вселена. Червените аури  трудно  издържат без секс  дълго време. Те се нуждаят от това вълнуващо и живо чувство на сексуално взаимодействие.

Сексът за тези реалисти е чувствен и страстен опит. Животът във физическото тяло за тях е наслада във всеки един аспект. Те обичат открито да изразяват своите желания, чувственост и страст. Въпреки това сексът при тях не винаги включва любов и отдаденост, а по скоро физическо удоволствие, на което те трябва да се насладят.

Голямо предизвикателство за Червената личност е да изживее чувствителни, емоционални и открити отношения. Те често се фокусират върху краткосрочните и вълнуващи отношения и срещи. Червените личности имат много приятели, но са близки и интимни само с няколко. Благодарение на тяхната сексуална мощ червените аури са идеални за любовници. Обичат романтичното чувство на първоначалното привличане  и емоции по време на среща с нов партньор. Обичат да си играят с огъня. Поради ясно изразената им сексуалност те не са много моногамни. Тяхната сексуална привлекателност привлича прекалено много добре изглеждащи жени или мъже. Те изпитват най-силните оргазми. За тях това е почти същото, като духовно просветление.

Обичат да излизат с приятелите си, да танцуват цяла нощ и да се мотаят в барове или клубове. Не са перфектните съпрузи или съпруги. Ако се ангажират в интимна връзка, те се нуждаят от физическа свобода. Ако страстният секс и вълнение присъстват във връзката им те стават много честни и лоялни партньори.

Червените личности често са привлечени от хора с тяхната аура или тъмно червена и оранжева. Те обичат вълнението и стимула на любовта. Тази тяхна физическа и сексуална възбуда ще им създаде много връзки, но от друга страна ще доведе до много конфликти. Интимността и дълбокото разбиране с партньора за тях е трудно за постигане.

Взаимодействието между червените аури, често може да се определи, като два огъня, които се конкурират помежду си. Жълтите аури пасват добре на червените, защото са много игриви и забавни.

За да имат интимни отношения с хора с оранжева аура се нуждаят от много свободно пространство и разбиране един към друг. За да постигнат продуктивни отношения, червените аури трябва да разберат чувствителността на сините, индиго, лавандуловите и белите аури. Те се нуждаят от достигането на вътрешен мир, за да имат успешни взаимоотношения.

Червените личности се привличат от зелените и тъмно зелените аури, заради тяхната остроумност, елегантност и вътрешна сила. Виолетовите аури също се съчетават добре с червените, заради своето иновативно и визионерско мислене. Като цяло червените личности трябва да разберат, че другите хора не са толкова силни и амбициозни, колкото тях. Чувствителността им към другите хора ще им помогне да създадат дълготрайни и пълноценни отношения.

Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки
прегледи 5400

Препоръчани продукти

Коментари за Червена аура

  Подобни статии

  Зелена аура

  Зелена аура

  Учителят Спокоен, естествен, социален, естествени лечебни способности, учител, хармония, баланс. ...
  Синя аура

  Синя аура

  Грижовният Грижлив, услужлив, чувствителен, мирен, възпитан, любящ, състрадателен, ориентиран към с...
  Виолетова аура

  Виолетова аура

  Новаторът Мечтател, магически, теоретичен, интуитивен, творчески, иновативен, харизматичен, страсте...
  Бяла аура

  Бяла аура

  Лечителят Трансцендентални, космически, лечебната сила, по-високи измерения на съществуването, меди...
  Индигова аура

  Индигова аура

  Търсещият истината Честен, знаещ, силно интуитивен, психически, независим, нежен, чувствителен, иск...