Назад  |   Начало  »  Езотерика  »  Аура  »  Цветовете на аурата  »  Червена аура  »  Здраве и развитие на червената личност

Червена аура

Червена аура

Здраве и развитие на червената личност

Червените личности имат огромна физическа и емоционална енергия. Ако се научат как да намират положителни възможности за реализация на мощната си сила и как да канализират енергията си в творчески проекти и положителни действия, те ще бъдат много успешни и щастливи. За да бъдат в хармония червените аури трябва да живеят и изразяват своя пълен потенциал. Те трябва да намерят позитивни начини, по които да изразят своята мощна и експлозивна енергия, като например спорт, упражнения, работа или творчество. Също така трябва да се научат да използват енергията си по креативен начин и да освобождават своята физическа и емоционална енергия, без да нараняват себе си или другите. Ако червените аури се научат да бъдат достатъчно чувствителни, за да усещат техните и чувствата на другите, те биха получили много повече любов и приемане в живота си. На червените личности не може да бъде казано да се отпуснат, да бъдат пасивни или просто да не правят нищо. Те имат твърде много сила и енергия. Физическите дейности и спорт са чудесни начини да изразят своите мощни енергии. Джогинг, плуване и танци ще им помогнат да се отпуснат.

Червените аури трябва да разберат, че победата не е всичко в живота. Те често ще изпитат известна празнота след като са постигнали целите си. Намирането на ясна цел е важен проблем за хората с червена аура.

Червените личности презареждат жизнената си енергия с намирането на творчески начини за изразяване на физическите си дейности. Те могат ефективно да се научат да не потискат чувствата си, но да останат чувствителни и отворени да се изразяват творчески.  Те имат достатъчно физическа и емоционална енергия и за разлика от другите цветни аури нямат нужда от презареждане в обичайният смисъл на думата. Те са въплъщението на огъня. Животът им трябва да е изпълнен със страст и развитие с положителна перспектива и положителни очаквания, за да могат да имат енергичен и пълноценен живот.

Рейтинг: 5.0/5 на базата на 2 оценки
прегледи 4931

Препоръчани продукти

Коментари за Червена аура

  Подобни статии

  Бяла аура

  Бяла аура

  Лечителят Трансцендентални, космически, лечебната сила, по-високи измерения на съществуването, меди...
  Индигова аура

  Индигова аура

  Търсещият истината Честен, знаещ, силно интуитивен, психически, независим, нежен, чувствителен, иск...
  Взаимодействия на аурата

  Взаимодействия на аурата

  Само по себе си всяко енергийно поле е уникално. Не съществуват две полета, които да са напълно една...
  Аура тест

  Аура тест

  Аура теста показва цвета на вашата аура. Той се състои от 84 въпроса, на които може да отворите от "...
  Тъмно червена аура

  Тъмно червена аура

  Трудолюбивият Трудолюбив, физически жизнен, реалистичен, устойчив, ориентиран как да преживява ...