Назад до Червена аура

Червена аура

  1. Червена аура
  2. Ум и тяло при червената личност
  3. Социален живот на червената личност
  4. Взаимоотношения и интимност на червената личност
  5. Кариера и финанси на червената личност
  6. Здраве и развитие на червената личност

Здраве и развитие на червената личност

Червените личности имат огромна физическа и емоционална енергия. Ако се научат как да намират положителни възможности за реализация на мощната си сила и как да канализират енергията си в творчески проекти и положителни действия, те ще бъдат много успешни и щастливи. За да бъдат в хармония червените аури трябва да живеят и изразяват своя пълен потенциал. Те трябва да намерят позитивни начини, по които да изразят своята мощна и експлозивна енергия, като например спорт, упражнения, работа или творчество. Също така трябва да се научат да използват енергията си по креативен начин и да освобождават своята физическа и емоционална енергия, без да нараняват себе си или другите. Ако червените аури се научат да бъдат достатъчно чувствителни, за да усещат техните и чувствата на другите, те биха получили много повече любов и приемане в живота си. На червените личности не може да бъде казано да се отпуснат, да бъдат пасивни или просто да не правят нищо. Те имат твърде много сила и енергия. Физическите дейности и спорт са чудесни начини да изразят своите мощни енергии. Джогинг, плуване и танци ще им помогнат да се отпуснат.

Червените аури трябва да разберат, че победата не е всичко в живота. Те често ще изпитат известна празнота след като са постигнали целите си. Намирането на ясна цел е важен проблем за хората с червена аура.

Червените личности презареждат жизнената си енергия с намирането на творчески начини за изразяване на физическите си дейности. Те могат ефективно да се научат да не потискат чувствата си, но да останат чувствителни и отворени да се изразяват творчески.  Те имат достатъчно физическа и емоционална енергия и за разлика от другите цветни аури нямат нужда от презареждане в обичайният смисъл на думата. Те са въплъщението на огъня. Животът им трябва да е изпълнен със страст и развитие с положителна перспектива и положителни очаквания, за да могат да имат енергичен и пълноценен живот.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 2 оценки

Отзиви

8uzzard
Аз съм от червените аури и е доста истина. Разбира се има и малко "дете индиго"в тях съдейки по себе си. Минусът при индигото или первените е, че бурзо свикват, стават добри в дадена област, но от постигнатото им "доскучава" и след това стават малко несериозни скачайки на нещо ново... само мое мнение
Уникална,. Доста прилична. С възможности за съвършенство, но кому нужни. Трудно е да се справиш, с енергийните вампири. Бог решава...
Виж още отзиви
Коментирай
loading...