PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Червена аура

Червена аура

  1. Червена аура
  2. Ум и тяло при червената личност
  3. Социален живот на червената личност
  4. Взаимоотношения и интимност на червената личност
  5. Кариера и финанси на червената личност
  6. Здраве и развитие на червената личност

Кариера и финанси на червената личност

Практически невъзможно е да спрете една червена личност, ако е решила да постигне дадена цел. Те са добри в започването и завършването на проекти. Те водят останалите със своята силна физическа воля и готовност да действат и работят. За тях „Не” е неприемлив отговор. За тях отказа означава, че не са се постарали достатъчно. Те не се ръководят от стратегия и визия, а от сила и кураж.

Решават проблемите си най-добре, когато са активни и действат решително с положителни очаквания. Не обичат да стоят и да обсъждат теории. Червените аури имат творчески, понякога необичайни идеи, но  искат да участват физически в решаването на проблемите. Положителната перспектива и положителните очаквания са много важни за тях.

Червените личности не са много търпеливи, когато става въпрос за намирането на решения или решаването на проблеми. Ако нещата не вървят по начина по който им се иска те стават нетърпеливи, ядосани и разочаровани от себе си или близките приятели.  При тях нещата трябва да стават по техния начин, което често създава напрежение за тяхното обкръжение. Въпреки това, ако останат емоционално и психически отворени те могат да бъдат много креативни, при решаването на проблемите. Те са особено добри при приключването на проектите. Там където има нужда от смелост, сила и издръжливост, червените личности са отлични помощници.

След като определят своята посока червените аури трябва да се научат да приемат и други опции и решения. Да бъдат упорити и непреклонни не винаги е положително и полезно за постигане на целта. Колкото по-гъвкави са, толкова по-креативни ще са те, при решаването на различните задачи с които се сблъскват.

Парите са важен проблем за червените личности, най-вече защото те са силните личности в обществото. Те знаят как да работят и да си изкарват по-добри доходи. Често притежават свой собствен бизнес или са на лидерски позиции. Мотивация за тях са парите, които изкарват и вълнението което изпитват от работата.

Червените аури са независими личности. Те не обичат да им се казва какво да правят, кога да го правят или в какво да вярват. Често избират професии, които им позволяват да бъдат сами шефове на себе си. Те искат да контролират и да бъдат господари на собствения си живот. Обичат да работят за себе си и да се фокусират върху работата си. Справят се най-добре, когато ясна картина за нещата и какво целят да постигнат. Тогава те намират най-добрите и ефективни пътища за постигане на целите си.

Червените личности предпочитат физическата работа, която им позволява да постигнат собствените си цели и да спечелят. Те имат голямо желание да бъдат най-добрите и ще направят всичко каквото е необходимо, за да постигнат целите си. Конкуренцията и интересните работни места са добри мотивационни фактори за тях. Тяхната воля  за завършване на проектите е жизнено важна във всяка работна среда.

Типични професии за хората с червени аури са: предприемач, професионален спортист, търговец, маркетолог, мениджър, хирург, тим лидер, танцьори, модели.

Рейтинг:
1.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

8uzzard
Аз съм от червените аури и е доста истина. Разбира се има и малко "дете индиго"в тях съдейки по себе си. Минусът при индигото или первените е, че бурзо свикват, стават добри в дадена област, но от постигнатото им "доскучава" и след това стават малко несериозни скачайки на нещо ново... само мое мнение
Уникална,. Доста прилична. С възможности за съвършенство, но кому нужни. Трудно е да се справиш, с енергийните вампири. Бог решава...
Виж още отзиви
Коментирай
loading...